طرز تهیه مرغ دودی مجلسی چیست ؟
مرغ دودی یکی از محبوب ترین مرغ هاست که با این که روی گاز پخته میشود بوی دود و زغال میدهد.
مواد لازم :
گوشت مرغ چهار تکه
زعفران دمکرده نصف استکان
پیاز دو عدد
سس مایونز دو قاشق غذا خوری
ذغال دو عدد
پاپریکا فلفل نمک روغن زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا مرغها را برش میزنیم و با زردچوبه و فلفل و پاپریکا و نمک مزه دار میکنیم و یک ساعت استراحت میدهیم ، سپس مرغها را داخل روغن از قبل داغ شده سرخ میکنیم .
پیاز ها را هم خلالی خرد کرده و در ظرف دیگری سرخ میکنیم و در آخر نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم در این مرحله که هر دو طرف مرغ خوب سرخ شد پیاز ها را نیز اضافه میکنیم و برای سس خورشت سس مایونز را داخل کمی آب همزده و به مرغها اضافه میکنیم خورشت که خوب جا افتاد زعفران دمکرده را هم روی مرغها میریزیم.
یک تکه ذغال را روی شعله پخش کن خوب داغ میکنیم و یک ربع آخر پخت داخل ظرفی درون خورشت قرار میدهیم و کمی روغن روی ذغال میریزیم و در ماهیتابه را سریع میبندیم تا مرغها دودی شوند.