چگونه یک ترشی بادمجان خوشمزه تهیه کنیم ؟

0

ترشی بادمجان دودی :

 

مواد لازم :

بادمجان

سیر

ادویه ترشی/زرد چوبه/فلفل سبز /گل پر

سس فلفل گالری

 

طرز تهیه:

بادمجان هارا با پوست بشورید و کباب کنید بعد پوست بگیرید(سعی کنید کامل پوست کباب شده را جدا نکنید که بوی دود روی بادمجان ها بماند و توی ترشی قشنگی و نماد دودی بودن رو داشته باشه)

رو تخته گوشت بادمجان هارا با چاقو تیکه تیکه کنید  و سیر هارا پوست کنده و ریز ریز کنید فلفل هارو هم ریز ریز کنید  و به مواد اضافه کنید و در صورت تمایل به ترشی سس فلفل(گالری ) اضافه کنید .

ادویه ترشی و زرد چوبه و گلپر(بیشتر باشه عطر خوبی به ترشی میده) در یک ظرف مناسب به مواد اضافه کنید حالا به مقدار لازم به ترشیتون سرکه اضافه کنید (این ترش خوشمزه باید سرکه ی آن ازترشی لیته شل تر باشه )

حالا ترشیتون رو در یک شیشه مناسب بریزید ودر آن را محکم ببندید و یه هفته بعد قابل استفاده است.  نوش جان

 طرز تهیه ترشی خوشمزه بادمجان  طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی  طرز تهیه ترشی دودی  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان  طرز تهیه انواع ترشی  آشپزی خانگی  آموزش آشپزی  کتاب آشپزی  فوت و فن آشپزی  آموزشگاه آشپزی

این ترشی بی نظیره ……

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.