گواهینامه رانندگی به فرد دارای خالکوبی داده می‌ شود؟

1

چندی پیش بود که گزارشی با عنوان «خالکوبی داری، گواهینامه نمی‌گیری!» منتشر شده و واکنش های فراوانی نسبت به این گزارش در فضای مجازی صورت پذیرفت. معاونت بهداد ناجا در واکنش به این گزارش توضیح داد که با توجه به نقش مهم و تأثیرگذار عامل انسانی در تصادفات، احراز صلاحیت پزشکی اعم از سلامت روانی و جسمانی متقاضیان انواع گواهینامه رانندگی ضروری است.

شرایط گرفتن گواهینامه رانندگی راهنمایی و رانندگی انواع گواهینامه رانندگی دانستنی های مهم رانندگی هزینه گواهینامه خودرو ضررهای خالکوبی بدن خالکوبی بدن چیست
به نقل از اعتمادآنلاین، سرهنگ دکتر آرش باستانی در پاسخ به این سوال که آیا خالکوبی نیز مشمول موارد ممنوعیت و محدودیت دریافت گواهینامه است یا خیر عنوان کرد صرف داشتن خالکوبی مانع احراز صلاحیت فرد برای دریافت گواهینامه رانندگی نیست اما اگر فردی دارای خالکوبی های مشهود و نامتعارف مواردی مانند خود زنی باشد باید از نظر ابتلا به برخی از اختلالات روانی تاثیر گذار در رانندگی مورد بررسی و ارزیابی های روانشناسی قرار گیرد.
وی در ادامه عنوان کرد خالکوبی به خودی خود بیماری محسوب نمی شود اما وجود آن به همراه رفتارهای پرخطر به عنوان یکی از شاخص های ابتلا به برخی از اختلالات روانی و شخصیتی نیازمند بررسی و ارزیابی های روانشناسی در کمیسیون های اعصاب و روان است.

باستانی توضیح داد که هیچ فردی به خاطر داشتن خالکوبی از دریافت گواهینامه رانندگی منع نمی شود اما داشتن خالکوبی های منشوری و نامتعارف و انجام رفتارهای تهاجمی مانند کتک کاری و قمه کشی احتمال ابتلای افراد به اختلالات روانی و شخصیتی را زیاد می کند.
رئیس مرکز معاینات ناجا در ادامه از توافقات اولیه این مرکز با پلیس راهور ناجا مبنی بر دریافت اطلاعات سابقه رانندگی افراد اعم از کیفیت رانندگی، تعداد تخلفات و نمره منفی آن ها خبر داده و اظهار داشت این اطلاعات کمک می کند تا سابقه رانندگی فردی را که به طور مثال به دنبال تائید اختلال شخصیت، گواهینامه مدت دار ۲ ساله دریافت کرده است و برای تمدید مجدد گواهینامه مراجعه می ‏کند را در ارزیابی های پزشکی خود لحاظ کنیم.
وی همچنین یادآور شد افرادی که در پی ابتلا به بیماری از خدمت سربازی معاف شده اند جزو آن دسته از بیمارانی هستند که در آیین‌نامه ممنوعیت یا محدودیت رانندگی برای آنها شرایط خاصی در نظر گرفته شده است. این افراد در صورت احراز بیماری بلافاصله به معاونت راهور معرفی شده و گواهینامه آنها ضبط می‌شود.
رئیس مرکز معاینات پزشکی در انتهای یادآور شد که در حال حاضر در صورت برخورداری افراد از صلاحیت جسمی و روانی گواهینامه ۱۰ ساله به آنها تعلق خواهد گرفت. اما این امر برای متقاضیان تا سن ۴۰ سالگی بوده با توجه به اینکه از ۴۰ سالگی به بالا بیماری های شایع احتمال بروز بیشتری دارند بنابراین ضرورت دارد سن در تعیین مدت زمان اعتبار گواهینامه و لحاظ شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. عباس می گوید

    لعنت به آدم دروغگو و از اون بیشتر لعنت به کسی که این قانون را اجرا کرد کجای دنیا بخاطر تاتو به آدم گواهینامه نمیدن مسخره خدا لعنتتون کنه زندگیم رو سیاه کردین با این قانون مسخرتون شما رو قسم میدم به امام حسین یه کاری کنید این قانون مسخره برداشته بشه آخه یعنی چه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.