طرز تهیه فلافل خونگی

0

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه فلافل خونگی را آموزش دهیم ….

 

مواد لازم :

نخود : نیم  کیلو

پیاز :۲عدد بزرگ

سیب زمینی : دو عدد متوسط

سیر : ۲ حبه

تخم مرغ : ۳-۲ عدد

بکینگ پودر : ۱ ق چ

جعفری خورد شده : به میزان لازم ( به دلخواه )

فلفل / زردچوبه / و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :

نخود را به مدت ۴۸ ساعت کامل خیس کنید و چند باری آبشو عوض کنید ….

نخود را به همراه پیاز و سیر و سیب زمینی ۲ بار چرخ کنید …

جفری ریز خرد شده را هم به مواد اضافه کنید …

ادویه ها شامل فلفل و زرد چوبه و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید ….

سپس ۲ عدد تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید …

و یک ساعتی در یخچال استراحت دهید ….

سپس قالب بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید … نوش جان

 

*با توجه به نامی که برای این غذا انتخاب شده ( فلافل) یه خوردی تندی این غذا باید زیاد باشه …

*من معمولا به مقدار بیشتر از مواد لازم استفاده می کنم و زدن تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویه ها را حذف می کنم و مواد را بسته بندی می کنم و در فریزر قرار می دم هر وقت که خواستم یک بسته مواد فلافل در میارم و بعد از یخ زدایی ۱ عدد تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویه ها را اضافه می کنم و سرخ می کنم ….

 

کارستان

 

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.