طرز تهیه فلافل خونگی
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه فلافل خونگی را آموزش دهیم ….
مواد لازم :
نخود : نیم کیلو
پیاز :۲عدد بزرگ
سیب زمینی : دو عدد متوسط
سیر : ۲ حبه
تخم مرغ : ۳-۲ عدد
بکینگ پودر : ۱ ق چ
جعفری خورد شده : به میزان لازم ( به دلخواه )
فلفل / زردچوبه / و نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
نخود را به مدت ۴۸ ساعت کامل خیس کنید و چند باری آبشو عوض کنید ….
نخود را به همراه پیاز و سیر و سیب زمینی ۲ بار چرخ کنید …
جفری ریز خرد شده را هم به مواد اضافه کنید …
ادویه ها شامل فلفل و زرد چوبه و نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید ….
سپس ۲ عدد تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید …
و یک ساعتی در یخچال استراحت دهید ….
سپس قالب بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید … نوش جان
*با توجه به نامی که برای این غذا انتخاب شده ( فلافل) یه خوردی تندی این غذا باید زیاد باشه …
*من معمولا به مقدار بیشتر از مواد لازم استفاده می کنم و زدن تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویه ها را حذف می کنم و مواد را بسته بندی می کنم و در فریزر قرار می دم هر وقت که خواستم یک بسته مواد فلافل در میارم و بعد از یخ زدایی ۱ عدد تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویه ها را اضافه می کنم و سرخ می کنم ….
کارستان