چگونه عوارض خودرو را اینترنتی پرداخت کنیم؟ + آموزش تصویری

0

دفاتر پرداخت عوارض خودرو ،مبلغ عوارض خودرو ،محاسبه سرانگشتی عوارض خودرو ،پرداخت آنلاین عوارض خودرو ،سامانه ملی عوارض خودرو تهران ،استعلام عوارض سالیانه خودرو ،مبلغ عوارض شهرداری خودرو سال ۹۶ ،پرداخت عوارض خودرو شیراز

پرداخت عوارض خودرو دفاتر پرداخت عوارض خودرو عوارض خودرو شیراز عوارض خودرو مشهد عوارض خودروهای وارداتی محاسبه عوارض خودرو تهران استعلام عوارض سالیانه خودرو پرداخت آنلاین عوارض خودرو شیراز پرداخت آنلاین عوارض خودرو گیلان پرداخت آنلاین عوارض خودرو ارومیه پرداخت آنلاین عوارض خودرو اهواز

پرداخت الکترونیک عوارض خودرو از آن مواردی است که با ترویج فرهنگ پرداخت الکترونیک در کشور بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. از همین رو برخی از شهرهای بزرگ کشور در اقدامی قابل تحسین، این قابلیت را برای مردم ایجاد کرده‌اند که به راحتی از خانه یا محل کار خود به صورت اینترنتی عوارض خودرو خود را پرداخت کنند. اگر شما هم به دنبال پرداخت آنلاین عوارض خودرو خودتان هستید می‌توانید با توجه به شهر خود این عوراض را اینترنتی پرداخت کنید.

لیست سایت‌های پرداخت الکترونیک عوارض خودرو شهرهای مختلف:

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو تهران (autotax.tehran.ir)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو مشهد (avarezkhodro.mashhad.ir)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو یزد (khodro.avarezyazd.ir)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو  شیراز (car.shirazcity.org)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو تبریز (carbill.tabriz.ir)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو میبد (maybod.ir)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو همدان (e-hamedan.ir/Services)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو قزوین (qazvin.ir/web)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو رشت (daramad.rasht.ir)

سایت پرداخت الکترونیک عوارض خودرو ساری (saricity.ir)مزایای پرداخت الکترونیک عوارض خودرو:از مزایای پرداخت الکترونیک عوارض خودرو می‌توان به مواردی مانند صرفه جویی در زمان و هزینه، فرار از ترافیک‌های شهری و آسودگی و راحتی را بیان کرد. در ادامه، مراحل پرداخت الکترونیک عوارض خودرو از پورتال شهر تهران را به شما نشان می‌دهیم تا متوجه شوید پرداخت آنلاین عوارض خودرو چقدر ساده و سریع است.

ابتدا به سایت شهر تهران به آدرس www.tehran.ir مراجعه کنید. از بخش عوارض، گزینه «پرداخت الکترونیکی عوارض خودرو» را انتخاب کنید. سپس صفحه زیر برای شما باز می‌شود.

https://way2pay.ir/wp-content/uploads/avarez-khodro-way2pay-92-01-24.jpg

حالا باید شماره شناسنامه خودرو خود را در محل مورد نظر وارد کنید. این کد ۱۷ رقمی کد VIN نیز نامیده می‌شود و همان کد ۱۷ رقمی است که سمت راست پشت کارت خودرو نوشته شده است. (با کد VIN چه کارهای دیگری می‌شود انجام داد؟) پس از رفتن به مرحله بعد اطلاعات کامل خودرو شما نمایش داده خواهد شد. مانند زیر:

"https://way2pay.ir/wp-content/uploads/avarez-khodro-way2pay-92-01-24-a.</p

علاوه بر اطلاعات خودروی شما و نشان دادن جزئیات و مبلغ عوارض خودروی شما، یک شناسه قبض و یک شناسه پرداخت نیز در اخر صفحه نمایش داده شده است. اگر بخواهید عوارض خودروی خود را همین الان ایننترنتی پرداخت کنید می‌توانید از طریق درگاه‌های اینترنتی بانک‌های مختلف این کار را انجام دهید. اما اگر می‌خواهید از طریق دستگاه خودپرداز این قبض را پرداخت کنید فقط کافیست شناسه قبض و شناسه پرداخت را یک جا یادداشت کنید و بعدا با وارد کردن آن بر روی دستگاه خودپرداز قبض را پرداخت کنید. در صورت تمایل به پرداخت اینترنتی قبض عوارض خودروی خود، وارد یکی از درگاه‌های شوید و پس از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود، قبض را پرداخت کنید. لازم به ذکر است پس از پرداخت یک کد رهگیری و شناسه رهگیری به شما داده می‌شود، این کد و شناسه را برای مواردی مانند اثبات پرداخت نزد خود نگه دارید. هر چند خیلی مورد نیاز نیست.

https://way2pay.ir/wp-content/uploads/avarez-khodro-way2pay-92-01-24-B.jpg

اگر در شهر شما هم چنین امکانی وجود دارد در بخش نظرات آدرس آن را برای ما ارسال کنید تا نام شهر شما را هم به این لیست اضافه کنیم.

درباره عوارض خودرو بیشتر بدانید
عوارض و مالیات‌های شهری در زمره مبالغی است که مدیریت شهری با اتکا به آن، امورات شهر را مدیریت می‌کند و هرگونه خللی در این زمینه باعث نارسایی در ارائه خدمات شهری می‌شود.

خلأ وجود آموزش و اطلاع‌رسانی دقیق، دیدگاه و فرهنگ نادرست آب و برق مجانی، همچنین عدم وجود وحدت رویه در عملکرد شهرداری‌ها در انجام محاسبات و اخذ عوارض خودرو توسط برخی از شهرداری‌ها در حد ارقام نامربوط و بسیار پایین‌تر از نرخ‌های مصوب کشوری، موجب ایجاد بدبینی و نارضایتی در بین مردم و بروز یکی از مشکلاتی است که معطوف به عوارض شهرداری‌ها می‌شود که برخی از پرداخت آن سر باز می‌زنند.
این در حالی است که به استناد تبصره ۶ ماده ۴۲ از فصل نهم قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مالکین خودروها موظف به پرداخت سالیانهٔ عوارض خودرو هستند که بر اساس آخرین‌مدل خودرو، برای خودروهای تولید داخل «قیمت فروش کارخانه» و برای خودروهای وارداتی «مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی» است که در صورت عدم پرداخت عوارض سالیانه در موعد مقرر، با استناد به ماده (۴۶) قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، به ازای هرماه تأخیر مشمول جریمه‌ای معادل ۲ درصد خواهند شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.