کلاهبرداری‌ های عجیب با کارت سوخت + عکس

1

با وجود آنکه در یک‌سال اخیر بار‌ها توسط پلیس فتا و مسئولان وزارت نفت، در خصوص نیفتادن مردم در دام کلاهبرداران سایبری هشدار داده شده، اما نکته عجیب ادامه فعالیت این افراد با وجود تمامی هشدار‌ها است.

در سال گذشته بود که بحث کلاهبرداری‌های سایبری با موضوع کارت سوخت مطرح شد و سرهنگ دوم مهدی شکیب رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا، در خصوص کلاهبرداری‌هایی با موضوع کارت سوخت هشدار داده و اظهار داشت: متاسفانه برخی از شهروندان در هنگام ثبت نام به آدرس سایت توجه نکرده و با جستجو از طریق موتور‌های جستجو و یا رفتن به لینک‌هایی که در دیگر سایت‌ها ارائه شده در دام سودجویان سایبری گرفتار می‌شوند.

اخبار کارت سوخت سهمیه بندی بنزین قاچاق بنزین بهینه سازی مصرف سوخت قیمت بنزین در سال 95 اخبار دولت

این مقام مسئول ادامه داد: ثبت کردن اطلاعات در سایت‌های جعلی می‌تواند زمینه ساز سوء‌استفاده از کاربران را فراهم آورده که پیامد این بی‌دقتی می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مثل سرقت و… شود.

با وجود آنکه در یک‌سال اخیر بار‌ها توسط پلیس فتا و مسئولان وزارت نفت، در خصوص دقت در به دام نیفتن مردم در دام کلاهبرداران سایبری هشدار داده شده، اما نکته عجیب ادامه فعالیت این افراد بوده، به طوری که طی روز‌های اخیر، گزارش‌های مردمی به خبرگزاری تسنیم حکایت از ارسال پیامک‌هایی با موضوع ثبت نام کارت سوخت، ثبت نام سهمیه بندی بنزین و … دارد.

کلاهبرداری‌های عجیب با کارت سوخت + عکس

در پیامک بالا، سایتی با آدرسی شبیه آدرس سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی جهت نام‌نویسی کارت سوخت ارائه شده، در حالی که سایت اصلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با دامنه ir ثبت شده است و سایت جعلی اعلام شده در پیامک بالا با دامنه info ارائه شده است.

کلاهبرداری‌های عجیب با کارت سوخت + عکس

در حالی در پیامک بالا از نام‌نویسی سهمیه بندی بنزین اطلاع داده شده، که آغاز چنین نام‌نویسی واقعیت ندارد و لینک ارائه شده، احتمالا لینکی جهت دزدیدن اطلاعات شخصی و بانکی قربانیان است.

منبع: تسنیم

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. داود می گوید

    تیمور را پرسیدند چگونه چنین امنیتی ایجاد کرده ای که زنی با کیسه زر بتنهایی از شهری به شهری سفر میکند و کسی متعرض خودش یا سکه های زرش نمیشود
    گفت در هر شهر که دزدی دیدم.، گردن داروغه شهر را زدم، چرا که از دو حال خارج نیست.، یا داروغه همدست دزد است یا خواب است
    آمار کلاهبرداری و سرقتهای سایبری تو ایران هر روز ببشتر میشه
    با وجود اینکه تمام کارها در فضای مجازی داخل کشور قابل ردیابی هست کدام اکانت با چه مشخصات با کدام اتصال یا سیمکارت و کدام رایانه تبلت یا گوشی موبایل با چه شماره سریال و تمام تماسهای قبلی با چه شماره هابی از گوشی یا سیمکارت انجام شده تماس از یا تماس به.
    همگی قابل پیگیری است که راه فراری نمیماند که در پرونده های امنیتی میبینیم که طرف هنوز یک ساعت نگذشته شناسایی و دستگیر میشود.، و اگر اینگونه در پرونده های مورد بحث اقدام میگردید، باید شاهد کاهش این نوع جرایم مببودیم
    حال نمیدانم داروغه همدست دزدان است یا قرص خواب خورده
    هرکه فهمید اطلاع رسانی کند

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.