قوی ترین، سریع ترین و گران ترین خودروهای برقی دنیا (تصاویر)

0

حتما تا کنون صحبت‌های زیادی درباره شتاب بالای خودروهای برقی به گوشتان رسیده ؛ تسلا یکی از کمپانی‌هایی است که سریع‌ترین خودروها را تولید می‌کند اما علاوه بر آن شرکت‌های پرشمار دیگری نیز وجود دارند که محصولات برقی‌شان از شتاب صفر تا ۱۰۰ زیر ۵ یا حتی زیر ۲ ثانیه برخوردار هستند.

به گزارش کارستان به نقل از دیجیاتو ، در شرایط فعلی به کمک موتورهای برقی عملکرد سدان‌های خانوادگی به حد هایپرکارهای نسل‌های گذشته رسیده است.

این یعنی تفاوت توان فنی میان خودروهای سوپر اسپرت با فرمول یک دیگر چندان محلی از اعراب ندارد.

در ادامه این مطلب سریعترین خودروهای الکتریکی موجود و آنهایی که امکان پیش خریدشان وجود دارد را به حضورتان معرفی خواهیم کرد. لطفا با دیجیاتو همراه باشید.

۱. آسپارک OWL

آسپارک owl از سال ۲۰۱۸ در دست طراحی و توسعه قرار داشته و احتمالا طی سال ۲۰۲۰ به بازار معرفی خواهد شد. تنها ۵۰ دستگاه از این محصول ژاپنی به تولید خواهد رسید و قیمت آن از ۲.۵ میلیون پوند فراتر خواهد رفت. آسپارک به چهار موتور الکتریکی و یک باتری فشرده ۶۴ کیلووات ساعتی مجهز شده و شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت آن معادل ۱.۶۹ ثانیه اعلام شده است که در واقع پرشتاب‌ترین خودروی برقی دنیا لقب می‌گیرد.

 قیمت تسلا رودستر  مشخصات ریماک  بهترین خودروهای جهان  بهترین خودرو برقی  مجله خودرو  مجله ماشین  دنیای خودرو  هفته نامه خودرو  روزنامه خودرو  اخبار خودرو  معرفی خودرو

همچنین ادعا می‌شود شتاب صفر تا ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت آن معادل ۱۰.۹ ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن به رقم ۴۰۱ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. در ضمن کمپانی سازنده مدعی است که owl قادر به طی مسافت حدود ۴۵۱ کیلومتر با یک مرتبه شارژ خواهد بود. نکته اینجاست که مشخص نیست برای دستیابی به چنین برد حرکتی این خودرو باید به چه صورت رانده شود تا باتری کوچک آن بتواند انرژی لازم را فراهم نماید. احتمالا بدنه لغزان و ارتفاع پایین‌تر نسبت به فورد GT40 باعث افزایش دامنه پیمایش حرکت خودرو با وجود ظرفیت نه‌چندان بالای باتری آن خواهد شد.

۲- ریماک C-TWO

دومین خودرو حاضر در لیست ما از کشور کرواسی پا به میدان گذاشته که نه تنها یک هایپرکار محسوب می‌شود بلکه به عنوان راه حلی برای تبلیغ فروش تکنولوژی ریماک به رقبا نیز به حساب می‌آید.

ریماک با کمپانی‌های کوئنیگزگ، پنین فارینا اتوموبایلی و آستون مارتین همکاری می‌کند؛ همچنین پورشه نیز یکی از سهامداران آن است. قدرت موتور C-TW0 نسبت به نسل اول آن یعنی ریماک کانسپت وان بسیار بالاتر است؛ چرا که توان پیشرانه از ۱۰۷۳ به ۱۹۱۴ اسب بخار افزایش یافته است.

 

این مورد به علاوه سامانه تمام چرخ محرک و یک لانچ کنترل مناسب، شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتربرساعت ۱.۸۵ ثانیه‌ای را به دنبال داشته است. همچنین ریماک مدعی است شتاب ۰ تا ۱۶۰ کیلومتربرساعت این خودرو برابر ۴.۳ ثانیه و شتاب صفر تا ۳۰۰ آن معادل ۱۱.۸ ثانیه خواهد بود. این خودرو مسافت ۴۰۰ متر را طی ۹.۱ ثانیه می‌پیماید و قادر است به حداکثر سرعت ۴۱۵ کیلومتر برساعت دست یابد.

ریماک C-TW0 از یک باتری ۱۲۰ کیلووات ساعت نیرو گرفته و می‌تواند تا ۶۴۸ کیلومتر را با یک مرتبه شارژ بپیماید. بهتر است بدانید تنها ۱۵۰ دستگاه از آن ساخته خواهد شد که بهای هر کدام چیزی در حدود ۲ میلیون پوند اعلام شده است.

۳. تسلا رودستر

این خودرو در سال ۲۰۱۷ معرفی شد و احتمال می‌رود امسال به دست مشتریان برسد؛ هرچند که تسلا اصولا با تأخیر بیگانه نیست. تسلا رودستر ظرف ۱.۹ ثانیه به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و دارای حداکثر سرعت ۴۰۲ کیلومتر بر ساعت است.

 

برتری تسلا رودستر در برخورداری آن از باتری ۲۰۰ کیلووات ساعت و برد حرکتی ۹۹۸ کیلومتری خواهد بود. البته اینها همه بر اساس اظهارات شرکت تسلا بوده اما پیش از این نیز شاهد خوش‌قولی و صحت بیانات مسئولان این کمپانی بوده‌ایم.

همچنین تسلا اظهار کرد که شتاب صفر تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت رودستر معادل ۴.۲ ثانیه و رکورد یک چهارم مایل آن برابر ۸.۸ ثانیه است که هر دو مورد پایین‌تر از ریماک C-TW0 قرار می‌گیرند. با این حال بهای آن بسیار رقابتی و کمتر از اسپارک و ریماک بوده و حدود ۱۸۹ هزار پوند قیمت‌گذاری شده است.

۴- پنین فارینا باتیستا

باتری ۱۲۰ کیلووات ساعتی و سایر اجزای این خودرو شامل ۴ موتور الکتریکی، از ریماک C-TW0 دریافت شده است. باتیستا ضمن برخورداری از یک چهره جذاب و خوشایند دارای شتاب صفر تا ۹۶ کمتر از ۲ ثانیه خواهد بود. حداکثر سرعت آن ۳۵۰ کیلومتر برساعت اعلام شده و برد حرکتی آن نیز با یک مرتبه شارژ معادل ۴۵۰ کیلومتر خواهد بود.

 

توان پیشرانه این هایپرکار ۱۸۷۷ اسب‌بخار قدرت خواهد داشت. همچنین تنها ۱۵۰دستگاه از باتیستا ساخته خواهد شد و تولید آنها در سال جاری به مرحله اجرا در خواهد آمد. تصاحب یک دستگاه‌ پنین فارینا باتیستا حدود ۲ میلیون پوند هزینه در پی خواهد داشت.

۵- فاراده فیوچر  FF91

شرکت فارادی برای ارائه اولین محصول خود به بازار شرایط سختی را پشت سر گذاشته است اما اکنون با به خدمت گرفتن مدیر سابق بخش‌ i بی ام و، کمپانی فارادی آماده عرضه اولین محصول خود به بازار است.

 

این خودروی برقی دارای سامانه چهارچرخ محرک بوده و ۱۰۵۰ اسب‌بخار قدرت را در دل خود نهفته دارد. شتاب صفر تا ۹۶ فارادی FF91 معادل ۲.۲ ثانیه برآورد شده است. این خودرو به یک باتری ۱۲۰ کیلووات ساعتی مجهز شده و قادر به پیمودن ۵۶۳ کیلومتر مسافت طی هر مرتبه شارژ خواهد بود. فارادی FF91 بسته به نوع آپشن‌ها می‌تواند از ۹۰ تا ۱۷۰ هزار پوند قیمت داشته باشد.

۶- تسلا مدل S پرفورمنس

تسلا در طول سال‌ها تلاش کرده تا شتاب مدل S را به زیر ۳ ثانیه برساند. تسلا مدل اس پرفورمنس با بیش از دو تن وزن دارای شتابی معادل ۲.۴ ثانیه بوده و حداکثر رنج حرکتی این خودرو با یک مرتبه شارژ معادل ۵۹۱ کیلومتر است. حداکثر سرعت تسلا مدل S پرفورمنس بالغ بر ۲۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

 

۷- نیو EP9

این خودرو به کمک تیم فرمول E نیو توسعه یافته و تنها ۱۶ عدد از آن ساخته خواهد شد. چهار موتور الکتریکی به خدمت گرفته شده در این خودرو نیروی ترکیبی معادل ۱۳۴۱اسب بخار و شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتربرساعت ۲.۷ ثانیه را برای EP9 رقم زده‌اند. حداکثر سرعت این خودرو نیز معادل ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود. نیو EP9  دو و نیم میلیون پوندی قادر است ظرف ۶ دقیقه و ۴۵.۹ ثانیه جهنم سبز را پیموده است.

 

۸- تسلا مدل X پرفورمنس

شتاب ۰ تا ۱۰۰ این خودرو برابر ۲.۷ ثانیه است که از بسیاری ابرخودروهای بنزینی لامبورگینی و فراری نیز سریع‌تر عمل می‌کند. همچنین بیشینه سرعت مدل ایکس برابر ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده و برد حرکتی آن با یک مرتبه شارژ در حدود ۴۸۴ کیلومتر خواهد بود. تسلا مدل ایکس معادل ۹۷هزار و ۸۹۵ پوند قیمت‌گذاری شده است.

 

۹- پورشه تایکان توربو S

پورشه تایکان توربو به طرز محسوسی یک هایپرکار معقولانه برقی به حساب می‌آید؛ به ویژه مدل توربو اس که دارای شتاب صفر تا صد ۲.۸ ثانیه است. این میزان چالاکی به لطف باتری ۹۳.۴ کیلوواتی، سامانه چهارچرخ محرک و بیشینه قدرت ۷۵۰ اسب‌بخار پدید آمده است. پورشه تایکان یک جعبه دنده ۲ سرعته را به خدمت گرفته که دنده اول صرفا برای شتاب‌گیری اولیه فوق‌العاده سریع به کار می‌رود و دنده دوم نیز در سایر موارد وارد مدار می‌شود.

 

خودرو برقی

به دلیل بهره‌مندی از معماری ۸۰۰ ولتی، تایکان در بحث شارژ نیز سریع عمل می‌کند و ظرف ۲۱ دقیقه قادر به فراهم آوردن انرژی لازم برای طی مسافت ۳۰۲ کیلومتر خواهد بود؛ حداکثر برد حرکتی آن با یک مرتبه شارژ کامل باتری نیز برابر ۳۷۸ کیلومتر اعلام شده است.

۱۰- لوتوس اویجا ( Evija)

یکی دیگر از خودروهای دارای شتاب زیر ۳ ثانیه‌ لوتوس اویجا نام دارد که قدرتمندترین خودروی تولید شده تاکنون نیز لقب خواهد گرفت؛ چراکه ۱۹۷۰ اسب بخار توان خروجی خواهد داشت. این میزان نیرو از یک باتری ۷۰ کیلووات ساعتی نشات می‌گیرد و به سوی ۴ موتور الکتریکی که هر کدام قدرت ۴۹۰ اسب بخار قدرت دارند، ارسال خواهد شد.

شتاب اویجا کمتر از ۳ ثانیه بوده و قادر به پیمایش ۴۰۲ کیلومتر با یک مرتبه شارژ باتری خواهد بود. لوتوس اویجا ۱۶۸۰کیلوگرم وزن و ۱.۵ میلیون پوند قیمت خواهد داشت.

۱۱- ریوان R1T

شتاب صفر تا ۹۶ این وانت معادل ۳ ثانیه و صفر تا ۱۶۰کیلومتر برساعت آن زیر ۷ ثانیه خواهد بود. وانت پیکاپ ریوان R1T از یک باتری ۱۳۵ کیلووات ساعت نیرو گرفته و ۴۹۹ کیلومتر را با یک مرتبه شارژ طی خواهد کرد. حداکثر توان این وانت پیکاپ برقی معادل ۷۵۰ اسب‌بخار خواهد بود. قیمت ریوان برابر ۵۳ هزار پوند است.

خودرو برقی

همچنین در انتهای این لیست نیز با تسلا مدل ۳ و جگوار آی-پیس مواجه خواهید شد. تسلا مدل ۳ دارای شتاب ۳.۲ ثانیه، حداکثر رنج حرکتی ۵۳۰ کیلومتر، بیشینه سرعت ۲۶۰ کیلومتر بر ساعت و قیمت ۵۲ هزار پوند است. جگوار آی پیس نیز دارای شتاب ۴.۵ثانیه، حداکثر سرعت ۱۹۹ کیلومتر بر ساعت، برد حرکتی ۴۷۰کیلومتر و قیمت ۶۰ هزار ۹۹۵ پوند خواهد بود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.