پژو پارس LX بخریم یا دنا؟ + مشخصات فنی

0

مقایسه خودرو؛

مشخصات فنی خودرو پژو پارس LX و دنا در این گزارش آمده است تا به کمک آن‌ها بتوانید خودرو مناسب مورد نظر خود را انتخاب کنید.

یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، پژو پارس LX با دنا است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد. امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.

معرفی پژو پارس LX:

پژو پارس LX، خودرویی ساخت کشور ایران است که در سال ۱۳۸۶ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۵۸۷ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۰۸ اسب بخار در ۵۰۰۰ و ۶۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه است.

پژو پارس LX بخریم یا دنا؟ + مشخصات فنی

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ دنده دستی استفاده شده است. جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۳.۲ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۷.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۶ لیتر است.

مزایا و معایب پژو پارس tu5 تفاوت پژو پارس معمولی با tu5 انواع کلاس پژو پارس مشخصات فنی پژو پارس TU5 آپشن های پژو پارس مقایسه پژو پارس مقایسه پژو پارس elx با tu5 تفاوت پارس کلاس 15 و 16

از جمله امکانات این خودرو می توان به چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ نقشه خوان، آینه‌های جانبی برقی راهنمادار، آینه‌های جانبی تاشونده اتومات، شیشه‌های سولارو ضداشعه UV، قفل میکروسوییچی درب‌ها، سنسور ایمنی دنده عقب، قفل مرکزی با سوییچ کنترل از راه دور رادیویی، تنظیم برقی پشتی صندلی، بازکن درب صندوق عقب از داخل اتاق، شیشه بالابر برقی در‌های جلو و عقب اشاره کرد.

همچنین این خودرو مجهز به پاور ویندوز مجهز به آنتی ترپ، قطعات دکوراتیو طرح چوب جدید، رودری بهینه، داشبورد تریم بژ، جلوآمپر جدید و دماسنج روی داشبورد است.

معرفی دنا:

دنا، خودرویی ساخت کشور ایران است که در سال ۱۳۹۳ طراحی شد و در آن از یک موتور ۴ سیلندر با ۱۶ سوپاپ استفاده شده است. حجم موتور این خودرو ۱۶۴۵ سی‌سی است و به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۱۱۵ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه است. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۵۷ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۵۰۰ دور در دقیقه است.

پژو پارس LX بخریم یا دنا؟ + مشخصات فنی

در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ دنده دستی استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو می‌تواند حداکثر سرعت ۱۸۹ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۳.۵ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۷.۷۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۶۰ لیتر است.

پژو پارس LX بخریم یا دنا؟ + مشخصات فنی

از جمله امکانات این خودرو می‌توان به دریچه تهویه برای سرنشینان عقب، جلو هالوژنی و LED، عقب LED، چراغ مه شکن جلو و عقب، چراغ نقشه خوان، چراغ خطر سوم، آینه‌های جانبی برقی، راهنمادار و تاشونده اتوماتیک آینه و چراغ آرایش روی آفتابگیر سمت شاگرد، شیشه بالابر برقی در‌های جلو و عقب، تریم تک رنگ (مشکی)، ایموبیلایزر، سیستم هشدار دهنده هوشمند مرکزی ورود غیر مجاز اشاره کرد.

پژو پارس LX بخریم یا دنا؟ + مشخصات فنی

همچنین این خودرو مجهز به شیشه‌های سولار (ضد اشعه مضر UV خورشید)، هشدار دهنده موانع عقب، سیستم عیب یابی هوشمند (مالتی پلکس)، قفل مرکزی با ریموت رادیویی، کمربند‌های ایمنی جلو سه نقطه‌ای با قابلیت پیش کشنده و تنظیم ارتفاع، سیستم قطع سوخت خودکار، سیستم کنترل بخار بنزین، رینگ آلومینیومی ۱۵ اینچ، جابجایی ‏های صندلی‏‌های راننده و سرنشین جلو بصورت کاملا برقی، امکان نصب صندلی کودک در صندلی عقب (دارای استاندارد Isofix)، دسترسی به صندوق از داخل اتاق است.

دیگر امکانات این خودرو می‌توان به پشت سری صندلی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع و زاویه، پشت سری صندلی عقب یکپارچه با صندلی، کروز کنترل، ستون فرمان جمع شونده (تلسکوپی)، چراغ همراهی تا در منزل در محیط تاریک و کم نور، بلندگو‌های جلو و عقب، نمایشگر دمای محیط، آنتن اکتیو به همراه سیستم پشتیبانی از رهیاب، تنظیم زاویه نور چراغ‌های جلو از داخل، دستگیره‌های همرنگ اشاره کرد.

خودرو
پژو پارس LX دنا
کشور سازنده
ایران ایران
سال (طراحی)
۱۳۸۶ ۱۳۹۳
موتور
۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور
۱۵۸۷سی سی ۱۶۴۵سی سی
حداکثر قدرت
۱۰۸ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه ۱۱۵ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه ۱۵۷ نیوتن متر در ۴۵۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده
۵ دنده دستی ۵ دنده دستی
شتاب ۰ تا ۱۰۰
۱۳.۲ ثانیه ۱۳.۵ ثانیه
حداکثر سرعت
۱۹۰ کیلومتر در ساعت ۱۸۹ کیلومتر در ساعت
وزن
۱۱۸۵ کیلوگرم ۱۲۵۸ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
۴۴۹۸ طول – ۱۷۰۴ عرض – ۱۴۱۰ ارتفاع ۴۵۵۸ طول – ۱۹۴۴ عرض – ۱۴۶۰ ارتفاع
فاصله بین دو محور
۲۶۶۹ میلیمتر ۲۶۷۱ میلیمتر
مصرف سوخت ترکیبی
۷.۵ لیتر در هر صد کیلومتر ۷.۷۴ لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک
۶۶ لیتر ۶۰ لیتر
استاندارد آلایندگی
یورو ۳ یورو ۴
ترمز و پایداری
ABS – EBD ترمز ضد قفل ABS و EBD – ترمز جلو دیسکی ترمز عقب دیسکی
کیسه هوا
کیسه هوای راننده راننده و سرنشین
سیستم صوتی
بلندگوی عقب – آنتن اکتیو دارای مانیتور تصویری با قابلیت پخش فایل های تصویری دارای قابلیت استفاده از سیستم رهیاب دارای سیستم پاسخگویی به تلفن همراه (هندزفری موبایل) مجهز به کلیدهای کنترلی سیستم صوتی روی فرمان تیوتر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.