طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه

0

خورشت آلو اسفناج یک خورشت خیلی خوشمزه است که میتونید به راحتی در منزل درست کنید و طعمی جدید رو تجربه کنید.

مواد لازم :

  1. اسفناج : ۱ کیلوگرم
  2. گوشت گوسفندی : ۱ کیلوگرم
  3. پیاز : ۲ عدد
  4. رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
  5. آلوبخارا : ۱۵ عدد
  6. لوبیاچیتی : ۱/۲ پیمانه
  7. آرد : ۱ قاشق غذاخوری
  8. زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
  9. فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
  10. نمک و آبغوره : به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج طرز تهیه خورشت آلو اسفناج آموزش خورشت خوشمزه آموزش خورشت خوشمزه کتاب آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی مجله آشپزی فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی غذای سنتی ایرانی غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه :

لوبیاها را از روز قبل خیس کنید و جداگانه کامل بپزید . آلوهای بخارا را داخل کمی روغن تفت بدید . پیازها را نگینی ریز کنید و داخل روغن تفت بدید ، پس از کمی طلایی شدن گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید ، بعد از تغییر رنگ گوشت ، رب گوجه فرنگی رو اضافه و سرخ کنید و هم بزنید .

آرد ، زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و تفت بدید . اسفناج با یک چهارم لیوان آب داخل ظرفی درب بسته ، حدود بیست دقیقه بپزید ، درب ظرف را بردارید و صبر کنید تا آب اسفناج کامل کشیده بشه ، کمی روغن اضافه کنید و اسفناج تفت بدید .

اسفناج تفت داده شده رو همراه با چهار لیوان آب به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید ، بعد از حدود دو تا سه ساعت که گوشت پخت ، لوبیای پخته شده ، نمک ، آلوهای تفت داده شده و آبغوره را اضافه و هم بزنید ، بعد از حدود یک ساعت خورشت جاافتاده و آماده هست .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.