طرز تهیه خورشت آلو اسفناج خوشمزه
خورشت آلو اسفناج یک خورشت خیلی خوشمزه است که میتونید به راحتی در منزل درست کنید و طعمی جدید رو تجربه کنید.
مواد لازم :
- اسفناج : ۱ کیلوگرم
- گوشت گوسفندی : ۱ کیلوگرم
- پیاز : ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
- آلوبخارا : ۱۵ عدد
- لوبیاچیتی : ۱/۲ پیمانه
- آرد : ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
- نمک و آبغوره : به مقدار لازم
طرز تهیه :
لوبیاها را از روز قبل خیس کنید و جداگانه کامل بپزید . آلوهای بخارا را داخل کمی روغن تفت بدید . پیازها را نگینی ریز کنید و داخل روغن تفت بدید ، پس از کمی طلایی شدن گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید ، بعد از تغییر رنگ گوشت ، رب گوجه فرنگی رو اضافه و سرخ کنید و هم بزنید .
آرد ، زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و تفت بدید . اسفناج با یک چهارم لیوان آب داخل ظرفی درب بسته ، حدود بیست دقیقه بپزید ، درب ظرف را بردارید و صبر کنید تا آب اسفناج کامل کشیده بشه ، کمی روغن اضافه کنید و اسفناج تفت بدید .
اسفناج تفت داده شده رو همراه با چهار لیوان آب به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید ، بعد از حدود دو تا سه ساعت که گوشت پخت ، لوبیای پخته شده ، نمک ، آلوهای تفت داده شده و آبغوره را اضافه و هم بزنید ، بعد از حدود یک ساعت خورشت جاافتاده و آماده هست .