طرز تهیه کباب کوبیده خونگی
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کباب کوبیده خونگی را آموزش دهیم :
مواد لازم :
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی : ۵۰۰ گرم
پیاز : حدود ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زعفران : به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت کباب کوبیده مخلوط گوساله و گوسفندی است .
جمعا ۵۰۰ گرم که حداقل دوبار چرخ شده باشه این مقدار ۷/۸ تا سیخ کباب بهمون میده ….
پیاز را رنده ریز کنید , آب پیاز را به خوبی بگیرید . اگه پیاز آب داشته باشه باعث ریختن کباب میشه , آب پیاز را دور نریزید .
در کاسه بزرگی ( ترجیحا فلزی ) گوشت چرخ کرده را با پیاز آب گرفته مخلوط کنید . نمک / فلفل/ زعفران دم شده را اضافه کنید و ورز دادن را شروع کنید
به هنگام ورز دادن چند دقیقه را روی شعله خیلی کم قرار بدین و همزمان ورز بدین تا گوشت نرم و چسبناک بشه و تکه های چربی داخلش از حالت دون دون در بیاد که در این حالت به راحتی دور سیخ میچسبه …
حالا از رو شعله بردارین
انقدر ورز دادن رو ادامه بدین که تمام گوشت بهم بچسبد و تیکه تیکه نباشد ….
حالا وقت استراحت دادن به گوشت است و باید ۲ ساعت تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت گوشت به سیخ کشیدن کباب کوبیده را شروع کنید از سیخ پهن کباب کوبیده استفاده کنید ….
اندازه یه پرتغال کوچک از گوشت رو بردارید گرد کنید . سیخ را با آب پیازی که کنار گذاشته بودیم خیس کنید اینطور گوشت از سیخ نمی ریزه
حالا سیخ را بین گوشت فرو کنید و گوشت را در سطح سیخ پهن کنید ( برای راحتی کار با آب پیاز هم میتونید دستتون رو خیس کنید )
کباب ها را روی منقل یا کباب پز بزارید اول با شعله زیاد تند تند بچرخونید تا روی سیخ ثابت بشه و بعد حرارت رو کم کنید تا مغز پخت بشه…نوش جان
کارستان