طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی را آموزش دهیم :
مواد لازم :
گوشت گوساله : ۳۰۰ گرم
زرشک سیاه : ۱/۲ لیوان
پیاز : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ ق غ
زعفران دم کرده : نصف فنجان
خلال بادام درختی : ۲۰۰ گرم
چوب دارچین : یک تکه کوچک
نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را خورد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود , سپس گوشت خورد شده را اضافه کنید , تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه …
پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید , چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزه …
خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نر شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس کنید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد )
وقتی گوشتمون نیم پز شد لیمو عمانی سوراخ شده و خلال بادام ,زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید , حرارت را بسیار کم کنید تا خورشتمون پخته و جا بیوفتد …
پس از این مدت زرشک سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورشت کاملا جا بیوفته …
پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو کنید ….نوش جان
کارستان