رمزگشایی از یک جنایت در حاشیه تولد کیان پیرفلک

0

رسانه‌های ضدانقلاب آرام آرام در حال روایت حمله پویا مولایی با خودرو به مأموران پلیس ایذه ولو با استناد به رسانه‌های داخلی بودند که اکانت منتسب به خواهر پویا مولایی، پنبه روایت‌های قبلی و حتی “اقدام قهرمانانه” منافقین را که در حال خوشحالی بودند، زد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز گذشته در آرامستان روستای پرچستان شهرستان ایذه مراسم تولد کیان پیرفلک با حضور تعدادی از اعضای خانواده و بستگان وی برگزار شد. در جریان برگزاری این مراسم بود که پویا مولایی پسرعموی ماه‌منیر مولایی مادر کیان پیرفلک با خودروی شخصی خود به‌سمت مأموران پلیسی که برای تأمین امنیت حضور داشتند یورش برد و سروان محمد قنبری از مأموران پلیس ایذه را به شهادت رساند.

سروان محمد قنبری
شهید سروان محمد قنبری

پس از این اتفاق، رسانه‌های ضدانقلاب که با توجه به اطلاع‌رسانی و تحرکات چند روز گذشته مادر کیان پیرفلک تمرکز خود را برای بهره‌برداری هرچه بیشتر از تنش‌های احتمالی روی این نقطه از خوزستان گذاشته بودند، شروع به روایت ماجرا به‌شکل وارونه کردند به‌نحوی که بدون اشاره به حمله پویا مولایی به‌سمت مأموران، صرفاً اعلام کردند مولایی توسط مأموران پلیس ایذه کشته شد، این در حالی بود که اکانت‌های وابسته به منافقین که با توجه به سابقه قدیمی در کشتار مردم، ابایی از بیان اصل حمله شبه‌تروریستی به مردم و مأموران ندارند، حمله پویا مولایی به چند مأمور و سرباز پلیس را “اقدام قهرمانانه” خواندند.

اما در ادامه این رسانه‌ها برای پررنگ‌تر کردن روایت‌های خود از این ماجرا، طبق معمول دست به انتشار اخبار براساس گفته‌ها و شنیده‌هایی زدند که راوی آنها بعضاً مشخص نیست.

ابتدا روایت‌ها با این خط خبر آغاز شد که در آرامستان محل دفن کیان پیرفلک که مراسم تولد نیز در حال برگزاری بوده است، این درگیری رخ داده و منجر به تیراندازی شده است؛ در ادامه گفته شد مأموران پلیس که مسیر منتهی به آرامستان را مسدود کرده‌اند، به‌سمت مردمی که خواهان حضور در این مراسم بودند تیراندازی کردند، حتی برخی از این رسانه‌ها در اقدامی عجیب سعی کردند اساساً شهادت سروان محمد قنبری و کشته شدن پویا مولایی را تفکیک و آن را دو حادثه جدا القا کنند و مدعی شدند پس از تیراندازی مأموران پلیس ایذه به‌سمت پویا مولایی، محمد قنبری در درگیری با مردم کشته شده است.

سپس با روشن شدن برخی زوایا، رسانه‌های جلودار ضدانقلاب در روایت، مقداری از واقعیت را اعلام کردند اما در ادامه باز هم چنددستگی در روایت حادثه سناریوی آنها را دچار خدشه کرد. در حالی که رسانه‌های ضدانقلاب آرام آرام در حال روایت حمله پویا مولایی با خودرو به مأموران پلیس بودند ولو با استناد به رسانه‌های داخلی، روایت اکانتی که مدعی بود خواهر پویا مولایی است پنبه روایت‌های قبلی و حتی “اقدام قهرمانانه” منافقین را که در حال خوشحالی بودند، زد.

“شلیک به فرد تسلیم‌شده” کلیدواژه اصلی این اکانت در روایت این ماجرا بود و مدعی شد: پویا مولایی در حال رفتن به خانه‌باغ در روستای پدری بوده که بین راه مأموران را می‌بیند که راه را بسته‌اند و چون سرعتش بالا بوده است و مأموران روی پیچ جاده بودند، متوجه آنها نشده و نتوانسته است ترمز بگیرد، به یکی از مأموران برخورد کرد و بعد از اینکه چند متر جلوتر متوقف شد، با پیاده شدن از خودرو خودش را تسلیم کرد اما امنیتی‌هایی که در یک خودروی ال‌90 بودند او را به گلوله بستند. هیچ آثاری از گلوله روی خودرو نیست.

این روایت که گویی از سوی یک شاهد عینی مطرح شده حاوی چند نکته است:

** اول اینکه به‌خلاف روایت‌های پیشین که مدعی بودند این اتفاق در محل برگزاری مراسم بوده یا حتی گفته بودند پویا مولایی در راه رفتن به مراسم تولد کیان پیرفلک بوده، این اکانت مدعی شد مقصد پویا خانه‌باغ در روستای پدری بوده است.

** نکته دیگر درباره اشتباه فاحش در روایت یک‌خطی از ماجرا و محل وقوع حادثه است؛ در حالی که این فرد در ابتدای متن می‌گوید پویا در راه خانه‌باغ بوده است که بین راه‌ مأموران را می‌بیند که راه را بسته‌اند، دقیقاً در ادامه همین جمله می‌گوید “چون آنها در پیچ جاده بودند، متوجه حضور آنها نشده است”.

** فیلم منتشرشده از صحنه جنایت هم مشخصاً حاوی دو نکته است؛ اولاً محل وقوع حادثه پیچ یا گردنه جاده نیست ثانیاً محل اصابت گلوله به بدنه خودروی پویا مولایی کاملاً مشخص است و این‌که این اکانت می‌گوید هیچ آثاری از گلوله روی خودرو نیست شاید ناشی از دیدن فیلم خودرو در تاریکی شب بوده است.

با همه این تفاسیر، این گاف‌ها و تناقض‌ها در روایات این‌چنینی، آخرین برگ از کارنامه سیاه رسانه‌های ضدانقلاب نیست و همان‌طور که در طول اغتشاشات سال گذشته دروغ‌های دیوانه‌واری برای رسیدن به سراب کودتایشان روز به روز مرزهای استانداردهای خبری را جابه‌جا می‌کرد، در آینده نیز بر همین منوال خواهند رفت و صرفاً به پیاده‌نظام‌هایی مانند ماه‌منیر مولایی مادر کیان پیرفلک و امثال او نیاز دارند که آگاهانه و ناآگاهانه خوراک خبری در اختیارشان قرار دهد تا از آن کوهی بسازند برای آتش زدن دوباره آرامش مردم ایران.

کیان پیرفلک کیست؟

 اخبار حوادث  شهر ایذه کجاست  اخبار خوزستان  کیان پیرفلک کیست  جنایت های وحشتناک  حوادث وحشتناک

کیان پیرفلک ساکن ایذه در استان خوزستان و متولد بیست و یکم خردادماه ۱۳۹۲ بود، این کودک ۹ ساله بود که شامگاه بیست و پنجم آبان‌ماه ۱۴۰۱ در جریان جنایت تروریستی آبان‌ماه ۱۴۰۱ در شهرستان ایذه جان‌باخت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کیان پیرفلک متولد بیست و یکم خردادماه ۱۳۹۲ بود، این کودک ۹ ساله ایرانی ساکن ایذه در استان خوزستان بود که شامگاه بیست و پنجم آبان‌ماه ۱۴۰۱ در حالی‌که با والدین و برادر خردسالش در خودرو در راه بازگشت به خانه خود در ایذه بودند، هدف گلوله تروریست‌ها قرار گرفت و جان‌باخت.

میزان نوشت؛ شامگاه بیست و پنجم آبان بود که در یک حمله تروریستی در شهرستان ایذه هفت نفر از جمله یک نوجوان حدوداً ۱۰ ساله به نام کیان پیر فلک به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند. پس از این حادثه و انجام اقدامات اطلاعاتی و امنیتی، سرانجام در بیست‌ونهم آذر ۱۴۰۱ در اقدام عملیاتی مشترک وزارت اطلاعات، سپاه و فراجا چهار نفر از عوامل دخیل در حادثه از جمله دو نفر از عناصر اصلی مسلح این اغتشاشات مورد ضربه قرار گرفتند که در این درگیری مسلحانه دو نفر از متهمان دستگیر و دو نفر نیز کشته شدند.

در پی دستگیری متهمان، روند رسیدگی قضائی به این پرونده آغاز و برای متهم اصلی این حادثه پرونده تشکیل شد. پس از صدور کیفرخواست، جلسه رسیدگی به اتهامات عباس کورکوری فرزند ابوالقاسم معروف به مجاهد در دادگاه انقلاب اهواز با حضور متهم و وکیل وی برگزار شد.

اظهارات دادستان ایذه در خصوص حکم عباس کورکوری

فارس نوشت، در جلسه دادگاه، دادستان عمومی و انقلاب ایذه به قرائت کیفرخواست پرداخت و با بیان زوایای مختلف جنایت‌های ارتکابی متهم و همدستان وی در شهرستان ایذه، با تشریح ابعاد مختلف کیفرخواست خواستار اشد مجازات قانونی برای متهم شد.

بر اساس کیفرخواست صادره، عباس کورکوری متهم به محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان مردم و ارعاب و افساد فی‌الارض از طریق ارتکاب جنایت به وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، اخلال در نظم عمومی و ایراد خسارت عمده به تمامیت جسمانی منتج به جان باختن هفت نفر از جمله کیان پیرفلک، ایراد خسارت عمده به اموال عمومی و خصوصی، تشکیل گروه باغی و عضویت در آن از طریق قیام مسلحانه علیه نظام.

پس از قرائت کیفرخواست و تفهیم اتهامات از سوی رئیس دادگاه، متهم در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از خود پرداخت؛ متهم در بخشی از اظهارات خود با بیان اینکه «اتهامات را قبول دارم» اظهار کرد: علت اصلی ارتکاب من به این جنایات تحت تأثیر قرار گرفتن از فضای مجازی بوده که در آن شرایط با توجه به تبلیغات وسیع مجازی، به قصد انجام اقدامات خرابکارانه اسلحه تهیه کردم.

وی با اشاره به اقدامات مسلحانه خود، افزود: در بیست‌وچهارم و بیست‌وپنجم آبان‌ماه ۱۴۰۱ وارد اغتشاشات شدم و اقدام به تیراندازی به همراه همدستان خود کردم.

بر اساس دادنامه صادره از سوی دادگاه، با توجه به مستندات و شواهد موجود در پرونده از جمله تصاویر به دست آمده از دوربین‌های مداربسته که نشان می‌دهد متهم اسلحه خود را به سمت مردم هدف گرفته بود، نظریه کارشناسی جنایی اسلحه که دلالت بر شلیک گلوله از اسلحه مکشوفه از متهم به پیکر مرحوم کیان پیرفلک دارد و کشف مقادیر زیادی اسلحه، فشنگ، بطری کوکتل مولوتف از محل دستگیری متهم و گزارش فرماندار ایذه مبنی بر ایراد خسارت توسط متهم و سایر متهمین و همدستان وی به امامن عمومی و ادارات، عباس کورکوری به اعدام محکوم شد.

این حکم غیر قطعی بوده و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.

ادعای پدر کیان در خصوص واقعه

فارس نوشت؛ در حالی که عباس کورکوری متهم اقدامات تروریستی بیست‌وچهارم و بیست‌وپنجم آبان‌ماه به اعدام محکوم شده بود، پدر کیان پیرفلک در تاریخ -بیست‌ویکم فروردین‌ماه- در ویدئویی مدعی شده است از مجاهد کورکور که در دادگاه برای او حکم اعدام صادر شده شکایتی ندارد و از طرف دیگر گفته است: «نیروهای امنیتی به فرماندهی عیدی علیپور ماشین ما را به رگبار بستند و پسرم را به قتل رساندند».

نکته جالب اما این است که او که در لحظه وقوع حادثه در کنار کیان پیرفلک بود و شاهد عینی ماجرا است و بعد از گذشت پنج ماه و مشخص شدن ابعاد پرونده حادثه ایذه و محکوم شدن یک نفر به اعدام به سخن آمده است.

به نظر می‌رسد میثم پیرفلک که تا قبل از چهلمین روز درگذشت پسرش توسط خانواده از این ماجرا بی‌اطلاع نگه داشته شده بود تحت تأثیر افکار همسرش زینب مولایی‌راد قرار دارد.

صدور حکم بدوی عاملان جنایت تروریستی آبان‌ماه

میزان نوشت؛ مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری که در تاریخ بیست‌ودوم فروردین‌ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، با اشاره به روند صدور احکام صادر شده برای عوامل اصلی حادثه تروریستی شهرستان ایذه استان خوزستان، اظهار کرد: حکم بدوی عاملان جنایت تروریستی آبان‌ماه ۱۴۰۱ در شهرستان ایذه، صادر شده است و طی این دادنامه «عباس کورکوری» و سایر متهمان پرونده به اعدام و حبس‌های طویل مدت محکوم شدند.

وی افزود: بر اساس گزارش رئیس کل دادگستری استان خوزستان، «عباس کورکوری» از عاملان اصلی اغتشاشات به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان مردم، ارعاب و افساد فی الارض از طریق ارتکاب جنایت به وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، اخلال در نظم، ایجاد خسارت عمده به تمامیت جسمانی منتج به شهادت هفت شهروند از جمله «کیان پیرفلک»، ایراد خسارت عمده به اموال عمومی و خصوصی، تشکیل گروه باغی و عضویت در آن به قصد قیام مسلحانه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حکم به محکومیت متهم صادر شده است.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: ادله صدور حکم برای این متهم، اوراق در پرونده، تصاویر ثبت شده توسط دوربین‌های مداربسته، حمله و ارتکاب رفتارهای کشنده و اقدام به تیراندازی، کارشناسی تخصصی صورت گرفته بر روی اسلحه مورد تیراندازی متهم هستند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.