قیمت ۸ خودروی وارداتی جدید در سامانه یکپارچه (آبان1402)

0

با اعلام قیمت علی الحساب هشت خودرو وارداتی جدید در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، مهلت انتخاب سه اولویت برای پیش ثبت نام کنندگان خودروهای وارداتی تا ۵ آبان ماه جاری اعلام شد.

 قیمت بستیون T۷۷  مشخصات بستیون T77  جدیدترین خودروهای وارداتی  اخبار گروه بهمن  محصولات جدید گروه بهمن  جدیدترین خودرو چین در ایران  bestune t77

به اطلاع آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه خودرو های وارداتی که در مرحله اول ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه فقط برای انتخاب خودروها به شرح جدول زیر از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۲ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز جمعه ۱۴۰۲/۰۸/۰۵ در دسترس است.

در این مرحله متقاضیان می‌توانند سه اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است هیچ گونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه فقط  برای ثبت نام کنندگان قبلی است.

ردیف شرکت وارد کننده نشان تجاری مدل قیمت علی الحساب (تومان)
۱ بهمن موتور Hongqi H5 ۱,۹۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۲ کرمان خودرو Hyundai Tucson ۱,۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۳ معین خودرو Toyota Coralla ۱,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۴ ماموت خودرو Jetta VS5 ۱,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۵ کرمان خودرو Hyundai Accent ۱,۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۶ بهمن موتور Bestune T77 ۱,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
۷ ایران خودرو(ایساکو کیش ) Dongfeng shaine max ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
۸ سایپا Changan CS55 ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
۹ کوشا خودرو نگین KIA Seltos ۱,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰

تبصره ۱- قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد.

تبصره۲- قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و اعلام می‌ شود.

تبصره ۳- ملاک قیمت قطعی خودرو، رقم اعلامی و مصوب توسط شورای رقابت خواهد بود.

تبصره ۴- مبلغ پرداختی در این مرحله و پس از فراخوان اولیه صورت گرفته ۵۰ قیمت علی الحساب خواهد بود که پس از واریز مبلغ مذکور نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی توسط شرکت واردکننده اقدام می‌گردد.

تبصره ۵- عدم واریز وجه حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه حذف می‌گردد.

تبصره ۶- حداکثر زمان تحویل خودرو برای قراردادهای منعقده ۳ ماه می‌باشد لذا واردکنندگان می‌بایست حداکثر تا سه ماه پس از انعقاد قرارداد نسبت به صدور دعوت‌نامه تکمیل وجه براساس قیمت قطعی اعلام شده توسط شورای رقابت اقدام و همزمان تحویل خودرو به متقاضی صورت پذیرد.

تبصره ۷- در صورت تاخیر در تحویل، قراردادهای مذکور مشمول جرایم تاخیر در تحویل مقرر در آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو و دستورالعمل‌های صادره در این خصوص خواهند شد. قراردادهای مذکور مطابق ضوابط مشمول سود مشارکت و انصراف نمی‌باشند.

تبصره ۸-تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۹- آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده‌اند ولی هنوز دعوت نامه ای از شرکت‌ها دریافت نکرده‌ و تمایل به انتخاب یکی از خودروهای فوق را دارند می‌توانند در این مرحله با مدنظر قراردادن موارد ذیل نسبت به لغو سفارش خود و انتخاب خودروی جدید بر اساس فهرست فوق اقدام نمایند.

*در صورت عدم انصراف و لغو سفارش، اولویت قبلی برای دریافت خودروی به قوت خود باقی است.

* در صورت لغو سفارش قبلی، اولویت قبلی برای دریافت خودروی حذف و باید انتخاب جدید انجام شود.

* تا زمانی که متقاضیان عرضه‌های قبلی خودروی خود را تحویل نگرفته‌اند، عرضه جدیدی برای آن خودروها برای سایر اولویت‌ها صورت نخواهد گرفت.

تبصره ۱۰- اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

بروزرسانی ۲ آبان ۱۴۰۲ :  با توجه به تولید ۸ خودروی جدید در ایران‌خودرو که به تازگی توسط شورای رقابت قیمت‌گذاری شده است و با توجه به ضرورت عرضه خودرو فقط در قالب سامانه یکپارچه، در نوبت بعدی سامانه یکپارچه، طبق قاعده این ۸ محصول عرضه خواهد شد.

وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکنون چندین مرحله عرضه یکپارچه خودرو از طریق سیستم نوبت‌دهی را اجرا کرده است که در‌ دو نوبت اول آن که یک‌بار در اسفند‌ ۱۴۰۱ و ‌بار دیگر در اردیبهشت امسال برگزار شد تقریبا اغلب خودروسازان از جمله دو خودروساز بزرگ یعنی سایپا و ایران‌خودرو به عرضه خودرو به متقاضیان پرداختند و متقاضیان نیز براساس فرآیند نوبت‌دهی در نوبت تحویل خودرو قرار گرفتند.

در نوبت دوم عرضه خودرو از طریق سامانه یکپارچه، به ۳ درصد از متقاضیان، خودرویی تعلق نگرفت که پیرو آن مهدی تقدسی، مدیر سامانه یکپارچه خودرو  به خبرنگار فارس گفت: سامانه یکپارچه خودرو در شهریور ماه در قالب «طرح جایگزینی» برای ۳ درصدی که در مرحله دوم ثبت نام، خودرویی به آنها تخصیص داده نشده باز می‌شود.

مدیر سامانه یکپارچه عرضه خودرو افزود: با توجه به ظرفیت جذب نشده خودروسازان و همچنین محصولات جدید، در شهریور ماه برای ۳ درصد باقیمانده (افراد متقاضیان مرحله دوم) که خودرویی به آنها تخصیص داده نشده، ضمن حفظ اولویت امکان انتخاب خودروی جدید برای آنها فراهم می شود.

بنابراین سامانه یکپارچه خودرو برای این دسته از متقاضیان در ۷ شهریور ماه باز شد اما در حالی که قرار بود در بازگشایی شهریورماهِ سامانه یکپارچه «‌محصولات جدید» و «ظرفیت جذب‌نشده خودروساز» عرضه شود، این وعده محقق نشد و سامانه با عرضه ۲ مونتاژکار و معرفی چندین مدل خودرو میلیاردی باز شد در حالی که مونتاژکاران همین خودروها را آن زمان در نمایندگی‌های خود در قالب فروش فوری و فروش سه‌ماهه عرضه می کردند و هنوز هم عرضه می کنند.

همچنین یک مرحله عرضه خودرو در سامانه یکپارچه نیز در ۲۴ مهر باز شد که می توان از آن به عنوان مرحله سوم عرضه یکپارچه خودرو یاد کرد. اما در این دوره از عرضه هم فقط چهار خودروساز مونتاژی (ایلیا، کرمان موتور، سانیار موتور و موتور پارسیان ) حضور یافتند که خودروهای میلیاردی عرضه می‌کردند؛ در اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودرو  نیز ذکر شد که این عرضه از محل افزایش تولید و ظرفیت‌های مازاد ویژه ثبت‌نام‌کنندگان مرحله اول و دوم و همچنین افرادی که تاکنون ثبت‌نامی در سامانه نداشته اند بازگشایی شده است و  این عرضه محدود در حالی بود که متقاضیان خرید خودرو،  ماه‌ها در انتظار عرضه خودروسازان بزرگ داخلی بودند.

در روز ۲۶ مهرماه‌ رقابت‌ قیمت جدید ۸ خودرو از محصولات ایران خودرو را اعلام کرد که به گفته سپهر دادجوی توکلی، مدیرکل روابط عمومی مرکز ملی رقابت، این ۸ خودرو از نظر معاونت حمل و نقل وزارت صمت خودروهای جدید تشخص داده شده است و لذا شورای رقابت این خودروها را ‌قیمت‌گذاری کرد.

‌هشت خودرو جدید ایران‌خودرو که توسط شورای رقابت قیمت‌گذاری شد، شامل دنا پلاس دستی با موتور EF7P با گیربکس MT6، دنا پلاس توربو اتوماتیک آبشنال، سورن پلاس با موتور P7CU، پژو ۲۰۷ دستی سقف شیشه ای ارتقا یافته، پژو ۲۰۷ اتوماتیک سقف شیشه ای ارتقا یافته، رانا پلاس ارتقا یافته، تارا دستی P1V با گیربکس ۶MT و تارا اتوماتیک V4LX است.

بنابراین با توجه به اینکه پیش از این از سوی مدیر سامانه یکپارچه اعلام شده بود که محصولات جدید خودروسازان در سامانه یکپارچه عرضه خواهد داشت و همچنین از آنجا‌ که ۸ محصول جدید توسط ایران خودرو تولید شده که معاونت حمل و نقل وزارت صمت هم این خودروها  را محصولات جدید تشخیص داد و گفت که با همت سازمان حمایت و شورای رقابت قیمت‌گذاری شده است، بنابراین‌ باید در نوبت بعدی عرضه‌ سامانه یکپارچه، تحت هر عنوان‌، این ۸ محصول جدید به مشتریان و متقاضیانی که ماه‌ها در انتظار عرضه خودروسازان هستند، ارائه شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.