نگاهی به قیمت سمند EF7 دوگانه سوز و بنزینی در بازار آزاد

0

سمند EF7 جز خودروهای پرطرفدار بازار است که عرضه آن از روز اول، با حواشی مختلفی همراه بود. این پیشرانه به علت بهره‌گیری از سیستم شانزده سوپاپ و زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها، بسیار بیشتر از موتور XU7 پژو، پیچیدگی داشت. به همین دلیل مدت زمانی طول کشید تا تعمیرکاران خودرو، نسبت به آن اطلاع و آگاهی پیدا کنند. از سوی دیگر، سبک کاری این موتور، نسبت به پیشرانه‌های پژو متفاوت است، به همین دلیل در برخوردهای اولیه، ممکن است مالکان دچار مشکلات متعددی شوند.

اخبار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سمند EF7 قیمت سمند EF7 گاز سوز قیمت سمند LX قیمت سمند se قیمت سمند tu5 قیمت سمند XU7 قیمت سمند دست دوم مشخصات سمند معایب و مزایای سمند LX معایب سمند ef7 معایب و مزایای سمند EF7
با وجود آن‌که سمند از سوی ایران خودرو به عنوان خودرویی ملی در سال ۱۳۸۱ معرفی گردید، اما همواره نصب موتور پژو بر روی این خودرو، محل انتقاد از سوی مخاطبان ایرانی بود. از سال ۱۳۸۸، موتور EF7 در کنار موتور XU7‌ پژو، قدرت‌بخش تیپ بهینه سازی شده خودرو ملی، یعنی سمند ال ایکس بود. این پیشرانه علاوه بر بهره بردن از تکنولوژی جدیدتر و مصرف سوخت کمتر، سازگاری بسیار بالایی با گاز CNG دارد. از این رو، تیپ دوگانه آن، موسوم به سمند EF7 پایه گازسوز، به سرعت خودرویی پرفروش در سیستم حمل و نقل عمومی کشور شد.
این روزها و با توجه به افزایش قیمت سوخت در کنار سهمیه بندی بنزین، سمند EF7 در دو نوع بنزینی و دوگانه سوز، مجددا مورد توجه خریداران مختلفی قرار گرفته است. از سوی دیگر، تحریم‌های اعمال شده علیه خودروسازی کشورمان، تاثیر خود را بر روی تولید خودروهای داخلی نیز گذاشته‌اند، که نتیجه آن کاهش تولید خودروهایی همچون سمند EF7 بوده است. بنابراین طبیعی است که قیمت این خودرو در بازار با افزایش قابل توجهی روبرو شود.
سمند EF7 پایه گازسوز را می‌توان یکی از بهترین خودروهای دوگانه سوز تولید داخل در سال‌های اخیر دانست. برخلاف سایر محصولات همچون پراید یا پژو ۴۰۵، که در نمونه دوگانه سوز، ایرادات و مشکلات مختلفی برای مالک ایجاد می‌کردند، این خودرو عملکردی قابل قبول در ترکیب دو سوخت گاز و بنزین دارد. موتور EF7 در حالت پیش فرض، گاز را به عنوان سوخت خودرو در نظر می‌گیرد و پس از اتمام مخزن سوخت CNG، بنزین را برای ادامه کار انتخاب می‌کند. یکی از مزایای این پیشرانه، تغییر نامحسوس بین دو وضعیت فعالیت با گاز CNG و بنزین است، به طوری‌که راننده متوجه تغییر سوخت انتخابی نمی‌شود. این مساله در وضعیت فعلی و با توجه به افزایش شدید قیمت بنزین، نکته‌ای مثبت برای سمند EF7 به خصوص در نمونه گازسوز آن محسوب می‌شود.
یکی از مهم‌ترین مزایای سمند از روز اول عرضه به بازار کشور، راحتی فضای داخلی و کابین ایزوله بوده است، که البته در نسخه‌های اخیر به دلیل استفاده افراطی از پلاستیک خشک، این مورد کمتر دیده می‌شود. موتور EF7 با وجود دردسرهایی که دارد، توان و گشتاور مناسبی را در مقایسه با سایر محصولات وطنی ارایه می‌دهد. همچنین در صورت تغییر سوخت مصرفی از بنزین به گاز CNG، افت محسوسی را در توان و گشتاور پیشرانه شاهد نیستیم. تولید طولانی مدت سمند، موجب شده است که دسترسی به قطعات و لوازم این خودرو، برای مالک با دردسر کمتری همراه باشد. علاوه برآن، در بازار دست دوم تنوع بالایی از انواع سمند برای خریداران وجود دارد.
سمند

اخبار ایران خودرو فروش اقساطی محصولات ایران خودرو فروش اقساطی سمند ef7 فروش اقساطی سمند LX فروش اقساطی پژو 405 فروش اقساطی پژو 206 قیمت محصولات ایران خودرو قیمت سمند EF7 قیمت پژو 206 قیمت پژو 405
از سوی دیگر، سمند EF7 معایب متعددی از نظر مصرف کنندگان دارد. لوازم یدکی این خودرو، در مقایسه با دیگر محصول خانوادگی ایران خودرو، یعنی پژو ۴۰۵، به طور متوسط با قیمت بالاتری عرضه می‌شود. حداکثر قدرت پیشرانه EF7 در ۶۰۰۰ دور بر دقیقه حاصل می‌شود، بنابراین برای دستیابی به شتاب راضی کننده، باید هرچه سریع‌تر سرعت خودرو را به بیش از ۶۰ کیلومتر بر ساعت افزایش دهید. به دلیل استفاده از مواد کم کیفیت در ساخت کابین سمند، به خصوص در چند سال اخیر، داشبورد خودرو نیز در مدت زمانی کوتاه به سر و صدا خواهد افتاد. البته این موارد، منحصر به سمند EF7‌ نیستند، بلکه کم و بیش آن‌ها را در دیگر خودروهای هم قیمت سمند نیز شاهد هستیم و باید بین گزینه‌هایی که از نظر کیفیت ساخت و قیمت در سطحی نزدیک به یکدیگر هستند، یکی را برگزینید. در جدول زیر، نگاهی به قیمت سمند EF7 در بازار آزاد داشته‌ایم. قیمت‌ها تقریبی هستند و شما ممکن است ارقام مختلفی را در بازار مشاهده کنید.

 

سال ساخت نوع کارکرد رنگ بدنه (میلیون تومان) قیمت
۱۳۹۸ بنزینی صفرکیلومتر سفید بدون رنگ ۹۵
۱۳۹۶ بنزینی ۲۳,۰۰۰ کیلومتر مشکی بدون رنگ ۸۰
۱۳۹۴ بنزینی ۹۳,۰۰۰ کیلومتر سفید بدون رنگ ۷۰
۱۳۹۶ دوگانه سوز ۴۰,۰۰۰ کیلومتر سفید صافکاری بدون رنگ ۸۸
۱۳۹۵ دوگانه سوز ۱۱۲,۰۰۰ کیلومتر سفید بدون رنگ ۸۲
۱۳۹۲ دوگانه سوز ۱۷۰,۰۰۰ کیلومتر سفید چندلکه رنگ ۶۳

منبع:خودرو بانک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.