3 راز خوشمزگی املت چیست؟

0

این رسپی دونفره است .

رسپی :

۳ عدد گوجه فرنگی گوشتی و خوشرنگ

۲ عدد تخم مرغ

۵۰ تا۳۰ گرم کره حیوانی یا مارگارین

درصورت خوشرنگ نبودن پوره گوجه ها ۱ قاشق مرباخوری

رب گوجه نمک ، فلفل تازه یا پودر فلفل

طرز تهیه غذای فوری آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی مجله آشپزی

ابتدا قسمت سبز رنگ گوجه ها رو بگیرین.بعد | گوجه رو روی گاز کبابی بعد پوست گوجه ها رو جدا کرده و کنید با چاقو به اندازه های نگینی متوسط خرد کنید اصلا گوجه ها رو رنده نکنید بعد روی حرارت گذاشته تاپخته بشه و آبش کامل کشیده شود گوجه فرنگی ها آب داشته باشند مطمین باشین املت اصلا خوشمزه نمیشه .

بعد کره و نمک و فلفل و در صورت نیاز رب رو اضافه کنید من اضافه نکردم بعد ۱۰ دقیقه تفت داده تا گوجه فرنگی ها خوش رنگتر بشن . بعد تخم مرغ رو اضافه کنید تا وقتی که سفیده خودشو نگرفته اصلا هم نزنید این کار باعث میشه رنگ املتتون سفید بشه بعد زرده رو آروم روی املت پخش کنید در این مرحله باید حرارت خیلی کم باشه زیاد هم نزنید تا املتتون براق بمونه . همین سه تا نکته رو رعایت کنید یه املت خوشمزه خواهید داشت ..من در اواسط من دوتا فلفل قلمی درسته انداختم تا زیاد تلخ نشه.شما دوست داشتین خرد کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.