طرز تهیه خورشت با گوشت بوقلمون +مواد لازم

0

درست کردن یک خورشت متفاوت کار سختی نیست اما پیدا کردن یک دستور پخت سازگار با ذائقه خانواده‌های ایرانی ممکن است مقداری سخت باشد. در این آموزش شما میتوانید دستور پخت خورشت خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم:

  • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • ۵ حبه سیر خرد شده
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۴۵۳ گرم بوقلمون
  • ۳۹۶ گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • یک پیمانه آب جوش
  • ۳۹۶ گرم لوبیای سفید
  • دو قاشق چایخوری پونه کوهی یا آویشن
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو عدد برگ بو
  • آب لیموی تازه
  • سه چهارم پیمانه زیتون برش خرده
  • چهار پیمانه کلم
  • یک دوم پیمانه ریحان
  • یک دوم پیمانه جعفری خرد شده

طرز تهیه خورش بوقلمون

آموزش خورشت خوشمزه طرز تهیه انواع خورشت طرز تهیه خورشت با گوشت طرز تهیه خورشت خوشمزه آموزش خورشت فسنجون با مرغ آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع کتاب آشپزی

ابتدا ماهیتابه‌ای را روی حرارت متوسط بگذارید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. سیر، پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

گوشت بوقلمون را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ یا ۱۳ دقیقه بپزید.

گوجه فرنگی برش خرده، آب، لوبیا، آویشن، نمک، فلفل، برگ بو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید بجوشد.

حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بپزد. حرارت را خاموش کنید.

آب لیمو، زیتون و کلم پیچ را اضافه نمایید و درب ظرف را بگذارید. ریحان و جعفری را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. برگ بو را خارج کنید و به صورت داغ سرو کنید.

کالری و ارزش غذایی خورش بوقلمون

  • کالری: ۲۹۸.۶
  • کلسترول: ۵۳.۳ میلی گرم
  • سدیم: ۷۰۴.۸ میلی گرم
  • کربوهیدرات: ۲۶.۱ گرم
  • فیبر: ۴.۳ گرم
  • پروتئین: ۲۲.۸ گرم

♨ نکات مهم «طرز تهیه خورش با گوشت بوقلمون»

در صورت عدم دسترسی به گوشت بوقلمون می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.

منبع:آلامتو

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.