طرز تهیه کلوچه کنجدی خونگی +مواد لازم

0

چگونه یک کلوچه کنجدی خوشمزه در خامه درست کنیم؟

 

مواد لازم کلوچه کنجدی:

تخم مرغ: ۳ عدد

روغن مایع:۳/۴ پیمانه

آرد : ۳ لیوان

ماست : ۳ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر : ۱ غذا خوری سر پر

نمک : نوک قاشق چایی خوری

هل سابیده: ۱ قاشق غذا خوری

زعفرون دم کرده غلیظ: ۱ قاشق چایی خوری

وانبل: نصف قاشق چایی خوری

کنجد به میزان لازم

آموزش پخت کلوچه کنجدی طرز تهیه شیرینی خونگی آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش آشپزی جدید آموزشگاه آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی

طرز تهیه کلوچه کنجدی : 

آرد و نمک و هل سابیده را مخلوط و سه بار الک می کنیم…

بکینگ پودر و ماست رو مخلوط تا پف دار بشه….

در کاسه بزرگی تخم مرغ و شکر را به مدت ۵ دقیقه همزده تا کشدار و کم رنگ شود….

روغن را اضافه و در حد مخلوط هم می زنیم…

مخلوط ماست و بکینگ پودر را به مواد اضافه  و در حد مخلوط هم می زنیم….

وانیل و زعفران دم کرده راغ اضافه می کنیم…

در مرحله ی آخر آرد الک شده را در سه مرحله اضافه می کنیم و به تدریج هم می زنیم تا خمیر کش دار و غلیظ و یکدستی داشته باشیم…

خمیر را در نایلون ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر گذاشته تا چسبندگی آن کم شود ….

بعد از زمان استراحت کف دست را هربار چرب کرده و از خمیر اندازه ی گردو بزرگتر برداشته و گرد کرده و در کنجد غلطانده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله می گذاریم ….

سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر میگذاریم بپزد…

 

*دمای فرها مختلف است وقتی زیر کلوچه ها کمی طلایی شد از فر در می آوریم و اجازه می دهیم سرد شود بعد از کاغذ جدا کرده  ودر ظرف بسته نگهداری می کنیم تا خشک نشود.

 

*وقتی خلال دندان در کلوچه ها فرو کردیم و تمیز بیرون دربیاد کلوچه ها آماده است بیشتر در فر بگذارید کلوچه ها خشک و سفت میشوند در زمان سرد شدن کمی خودشونو می گیرند.

امیدوارم از آموزشم خوشتون اومده باشه…نوش جان

 

کارستان

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.