طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه چیست ؟
دلمه کلم برگ یک غذای خوشمزه است که در این قسمت آن را آموزش میدهیم.
مواد لازم :
- کلم سفید
- 200 گرم گوشت چرخ شده
- 1/2 لیوان برنج
- 1/2 لیوان بلغور
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- از هر کدام 1 قاشق چایخوری آویشن ، نعناع ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه نمک
- 1 مشت جعفری ریز خرد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه تمام مواد میانی را با هم مخلوط میکنید و حسابی ورز دهید ، در این مرحله اگر می خواهید مواد میانی نرم تری داشته باشید ، می توانید 2-3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید .
کلم را مانند تصویر برش دهید و حدود پنج دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی کامل گرفته شود ، مواد میانی داخل برگ کلم بگذارید و آنرا محکم بپیچید .
کف قابلمه تان را با برگ های کلم که استفاده نمی کنید بپوشانید تا دلمه ها به ته ظرف نچسبد ، تمام کلم های پیچیده شده را روی هم بچینید ، در یک قابلمه جداگانه ، 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی و رب گوجه فرنگی را سرخ کنید ، مقداری آب ، نمک و شکر را اضافه کرده و روی دلمه ها بریزید ، درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید .
نکات : اگر چند قطره آب لیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید از پارگی برگ کلم ها جلوگیری می کنید .
اگر بعد از ریختن سس در قابلمه ، یه بشقاب را روی دلمه ها بگذارید از باز شدن دلمه ها جلوگیری میکند.