طرز تهیه دیپ باقالی سبز
این دیپ نیز از غذاهای تابستانی بسیار محبوب محسوب شده و با باقالای سبز و تازه درست میشود. البته گفتنی است که از نظر ظاهری شبیه به حمص است.
مواد مورد نیاز برای تهیه دیپ باقالی سبز:
- باقالی سبز تازه: ۲۵۰ گرم
- سیر در حد یک حبه کوچک (و یا پودر سیر)
- نمک و فلفل به مقدار کم در حد ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- آووکادو و روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- برگ نعنا: ۱۵ برگ
ابتدا باقالیها را در حد 5 دقیقه بپزید و سپس از پوست کوچکشان خارج کنید. سپس تمامی مواد خشک یعنی باقالی، آووکادو، سیر و برگ نعنا به همراه ادویهجات را در یک میکسر ریخته و خوب پوره کنید. در آخر هم آبلیمو و روغن زیتون را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.