طرز تهیه دیپ باقالی سبز

0

این دیپ نیز از غذاهای تابستانی بسیار محبوب محسوب شده و با باقالای سبز و تازه درست می‌شود. البته گفتنی است که از نظر ظاهری شبیه به حمص است.

 طرز تهیه دیپ باقالی سبز طرز تهیه غذای تابستونی آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع آموزش غذای خوشمزه مجله آشپزی کتاب آشپزی

مواد مورد نیاز برای تهیه دیپ باقالی سبز:

  • باقالی سبز تازه: ۲۵۰ گرم
  • سیر در حد یک حبه کوچک (و یا پودر سیر)
  • نمک و فلفل به مقدار کم در حد ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیمو: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • آووکادو و روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا: ۱۵ برگ

ابتدا باقالی‌ها را در حد 5 دقیقه بپزید و سپس از پوست کوچکشان خارج کنید. سپس تمامی مواد خشک یعنی باقالی، آووکادو، سیر و برگ نعنا به همراه ادویه‌جات را در یک میکسر ریخته و خوب پوره کنید. در آخر هم آب‌لیمو و روغن زیتون را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.