سنسورهایی که به ایسیو خودرو مرتبط است +عکس

0

سنسور ها اجزایی هستند که اطلاعات مورد نیاز ECU را برای آنالیز و تصمیم گیری مهیا می سازند. سنسورهای مختلفی از نظر کاربرد و کارایی وجود دارند که تمام آنها اطلاعات خود را از طریق پالس ها و دیتاهای الکترونیک در اختیار واحد کنترل الکترونیکی ECU قرار می دهند.

سنسورهایی که به ایسیو خودرو مرتبط است

اگر میخواهید تعمیرکار ایسیو ماهری شوید، لازم است اجزایی که به این سیستم متصل است را بشناسید و درباره آنها اطلاعاتی داشته باشید. شناخت سنسورهای وابسته به ایسیو کمک بزرگی در اموزش تعمیرات ایسیو میکند.

سنسور فشار، سنسور دما، سنسور اکسیژن، سنسور گشتاور، سنسور فشار روغن از جمله سنسور های پایه ای هستند که اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری ECU را فراهم می آورند.

سنسور ها اجزای وابسته به ECU خودرو

ایسیو خودرو دارای چشم و گوش و بینی نیست، بنابراین برای دستیابی به اطلاعات نیاز به وسایلی مانند سنسورها دارد. همانظور که درباره کامپیوتر ماشین در مقالات پیش توضیح دادیم، ایسیو کنترل کننده کلیه اجزای برقی در خودرو ها محسوب میشوند. در اصل از سنسورها به محض اینکه اطلاعات به ECU یا همان کامپیوتر خودروی شما می رسد پروسس می شود و دستور لازم را صادر می کند.

آموزش سنسور گشتاور

سنسور گشتاور میزان بار و نیروی N  رو گیربکس اتومبیل را اندازه گیری می کند و این مقدار را در اختیار ECU قرار می دهد تا واحد کنترل الکترونیکی بهترین حالت برای تعویض دنده را تصمیم گیری کند. همچنین این حالت برای مسیر های لغزنده کاربرد دارد که به موجب عدم هرز گردی چرخ های خودرو  واحد ECU تصمیم گیری می کند. ECU با مدیریت نیروی انتقالی به هر چرخ از هرز گردی آنها جلو گیری می کند. در خودرو های با سیستم چهار چرخ متحرک ۴WD این سنسور نقش کلیدی بازی می کند و ارتباط موتور، کلاج، دفرانسیل و سیستم انتقال قدرت موتور توسط این سنسور بهینه می شود.

آموزش سنسور فشار

سنسور فشار اطلاعات فشار اتمسفری که موتور در آن کار می کند را در اختیار ECU قرار می دهد. هر چه قدر فشار اتمسفر در داخل مینفولد بیشتر باشد مقدار ترکیب هوا نیز بیشتر است. با استفاده از اطلاعات فشار اتمسفری دریافتی توسط این سنسور ECU با استفاده از اطلاعات داخلی خود تصمیم می گیرد که میزان سوخت ورودی برای بهترین و بهینه ترین حالت چقدر باشد. فشار هوا عامل تاثیر گذار همچنین یک فاکتور اصلی برای احتراق سوخت می باشد. این سنسور همراه با سنسور اکسیژن در احتراق و سیستم سوخت رسانی همچنین مصرف سوخت موتور خودرو نقش کلیدی دارد.

آموزش سنسور دما

دمای موتور به سانتی گراد را در اختیار ECU قرار می دهد این دما بسیار مهم است چراکه برای احتراق بهتر موتور همچنین گردش سیال روغن دما باید بین ۷۰ یا ۸۰ درجه سانتی گراد باشد و از آنجا که آب در ۱۰۰ در جه به جوش می آید ECU تصمیم می گیرد که در چه بازه ای موتور را خنک کند، این تایم خنک سازی چقدر باشد که از مقدار تعیین شده پایین تر نباشد. ECU به صورت الکترونیکی یک دریچه را برای ورود آب داغ  درون موتور را به درون رادیاتور را باز می کند که پس از رسیدن به دمای پایین مورد نظر این درچه را می بندد. در اتومبیل های قدیمی این عمل توسط ترموستات انجام می گرفت که دقت کافی را نداشت.

آموزش سنسور اکسیژن

سنسور اکسیژن نقش کلیدی در احتراق موتور بازی می کند. این سنسور با در اختیار گذاشتن اطلاعت میزان اکسیژن موجود در هوا همچنین غلظت آن باعث می شود که ECU تصمیم بگیرد که چه میزان سوخت برای ترکیب با این هوا برای بهترین و بهینه ترین حالت ممکن مورد نیاز است و بصورت الکترونیکی به انژکتور ها در میزان پاشش سوخت دستور می دهد. یک فرمول ترکیب هوا و سوخت  برای بهترین حالت احتراق درون ECU برنامه ریزی شده است که ECU بر اساس این فرمول و اطلاعات دریافتی از سنسور اکسیژن میزان پاشش سوخت را تنظیم می کند که بهترین حالت احتراق انجام شود.

با آموزش کارایی هر یک از سنسورها در خودرو میتوانید بهترین نتیجه را در کار و کسب خود بدست بیاورید. آموزش تعمیرات ایسیو از مواردی است که تخصص این سایت و مجموعه کامتک است. یک تعمیرکار ایسیو خوب از روشهای مختلف برای افزایش دانش خود استفاده میکند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.