ضعیف ترین خودروهای سال ۲۰۱۷ در تصادفات معرفی شدند +عکس

0

 امروزه در تمام جهان بجز ایران، رقابت بسیار شدیدی میان خودروسازان مختلف وجود دارد تا با تولید محصولی بهتر از رقبا، به فروش بهتر دست یافته و سهم خودرا در بازار افزایش دهند.

این رقابت در تمام پارامترهایی که برای یک خودرو حائز اهمیت است به چشم میخورد، خودروسازان جهانی مدام در حال تحقیق و سرمایه گذاری برای بهبود ایمنی، طراحی، مصرف سوخت و….. هستند.

اما برای سنجش این موارد، در همه جای دنیا مجلات و سازمان‌های مختلفی به وجود آمده اند تا با بررسی محصولات خودروسازان، صحت ادعای آنان در مورد ویژگی های مختلف این محصولات را بیآزمایند. یکی از موسساتی که در زمینه آزمایش ایمنی خودروها فعالیت می‌کند، euroncap یا موسسه ارزیابی خودروهای جدید اروپاست.

این موسسه وظیفه سنجش ایمنی تمام خودروهایی که قصد فروش در اروپا را دارند می پردازد و نتایج این آزمون‌ها را بر روی وب سایت خود منتشر می‌کند، در این مطلب به معرفی ۵ خودرویی که ضعیف ترین نتایج را در تست های تصادف سال ۲۰۱۷ این موسسه داشته اند معرفی می‌پردازیم.

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap<br />

۱-فیات پونتو

این خودروی کوچک فیات که هم اکنون نسل سوم آن به بازار عرضه می شود، در تست تصادف با اقتدار عنوان ضعیف ترین خودرو را به دست آورده و هیچ ستاره ایمنی دریافت نکرده است! این خودرو در حفظ ایمنی سرنشینان بزرگسال ۵۱درصد،سرنشینان خردسال ۴۳ درصد، عابران پیاده ۵۲ درصد و در بخض سیستم های کمکی ایمنی نیز صفر درصد امتیازات را دریافت کرده است.

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap<br />

۲-فورد ماستانگ
معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap

رتبه دوم ضعیف ترین ها به خودرویی نام آشنا و محبوب می رسد، نسل ششم ماستانگ افسانه ای، با کسب تنها ۲ ستاره ایمنی، در جدول ناامن ترین خودروهای ۲۰۱۷ در رتبه دوم ایستاده است، نتیجه ای که موجب نا امیدی بسیاری از هواداران این خودرو شد!
ماستانگ در حفظ ایمنی سرنشینان بزرگسال ۷۲ درصد،سرنشینان خردسال ۳۲ درصد، عابران پیاده ۶۴ درصد و در بخض سیستم های کمکی ایمنی نیز ۱۶ درصد امتیازات را دریافت کرده است.

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap

۳-فیات ۵۰۰

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap

رتبه سوم، باز هم به محصولی از فیات اختصاص دارد، فیات ۵۰۰ که نمونه هایی از آن در کشور ما نیز حضور دارندو برچسب قیمت آنها، مانند نتایج تست تصادف این خودرو، بسیار عجیب و تعجب بر انگیز است…، این کوچچولوی جذاب فیات با کسب ۳ ستاره ایمنی، از آخر سوم شده است!
این خودرو در حفظ ایمنی سرنشینان بزرگسال ۶۶ درصد،سرنشینان خردسال ۴۹ درصد، عابران پیاده ۵۳ درصد و در بخض سیستم های کمکی ایمنی نیز ۲۷ درصد امتیازات را دریافت کرده است…

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap

۴- دی اس ۳

ارزیابی کیفیت خودروهای خارجی بی کیفیت ترین خودروها ناامن ترین خودروها ارزیابی کیفیت فورد ضعیف ترین شاسی خودرو مجله خودرو دنیای خودرو

چهارمین خودروی این لیست نیز در ایران حضور دارد و در حال حاضر، با برچسب قیمتی کاملا بی ربط به جثه اش، خرید و فروش میشود، این کوچولوی لوکس فرانسوی نیز همانند رقیب خود، فیات ۵۰۰ موفق به کسب ۳ ستاره ایمنی شده است.
دی اس ۳ در حفظ ایمنی سرنشینان بزرگسال ۶۹ درصد،سرنشینان خردسال ۳۷ درصد، عابران پیاده ۵۵ درصد و در بخض سیستم های کمکی ایمنی نیز ۲۹ درصد امتیازات را دریافت کرده است…

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap
۵- اپل کارل

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap

پنجمین خودرو حاضر در این لیست نیز از کلاس سوپر مینی ها است، این هاچبک شهری اپل هم همانند دو رقیب دیگر خود، ۳ ستاره ایمنی کسب کرده است. اپل کارل در حفظ ایمنی سرنشینان بزرگسال ۶۱ درصد،سرنشینان خردسال ۶۰ درصد، عابران پیاده ۵۸ درصد و در بخض سیستم های کمکی ایمنی نیز ۲۵ درصد امتیازات را دریافت کرده است…

معرفی ضعیف ترین خودرو های سال 2017 در تست تصادف Euroncap

همچنین رتبه های ششم تا پانزدهم نیز خودروهایی مانند فیات دوبلو، ام جی ZS، آلفا رومئو جولیتا، فورد ka+، تویوتا آیگو، رنو داستر، سیتروئن مهاری الکتریکی، کیا رپیکانتو، فورد c-max و فورد گرند c-max به چشم می خورند، در زیر میتوانید جدول ضعیف ترین خودروها و امتیازات کلی آنها را مشاهده نمایید.

 ارزیابی کیفیت خودروهای خارجی  بی کیفیت ترین خودروها  ناامن ترین خودروها  ارزیابی کیفیت فورد  ضعیف ترین شاسی خودرو  مجله خودرو  دنیای خودرو

البته به طور کلی تقریبا کل خودروهایی که در رتبه ۶ تا ۱۵ قرار گرفته اند، نتایجی بسیار نزدیک به یکدیگر داشته اند و همگی ۳ ستاره ایمنی را نیز بدست آورده اند، این خودروها در ایمنی بزرگسالان تقریبا در یک سطح عمل کرده اند و نمره ای بین ۷۱ تا ۷۶ درصد بدست آورده اند، در زمینه ایمنی کودکان اما بعضی خودروها مانند سیتروئن مهاری بهتر از دیگران عمل کرده اند….، در حفظ ایمنی عابر پیااده نیز نتایج از ۴۶ درصد (مهاری) تا ۶۴درصد (تویوتا آیگو) متغیر است، نمرات بدست آمده توسط این خودروها در زمینه سیستم های کمک ایمنی نیز بسیار به یکدیگر نزدیک بوده و از ۲۵ تا ۲۹ درصد اعلام شده است…

برای مشاهده دیگر نتایج میتوانید به وب سایت موسسه یورو انکپ مراجعه نمایید.

نویسنده: امیرعطا فکری

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.