طرز تهیه سالاد باواریایی جدید و خوشمزه
سالاد باواریایی یک سالاد جدید است که طعمی عالی دارد و میتوانید کنار غذا سرو کنید.
موادلازم :
- 200 گرم سینه مرغ
- 70 گرم سیب زمینی آبپز
- گوجه گیلاسی یا معمولی 150 گرم
- 2 برش نان سوخاری ( 60 گرم )
- ادویه های مورد علاقه
- سیر سبزی – جعفری ، گشنیز و شوید
- برای سس : 1 قاشق غذاخوری ماست ترش + خردل با 1 قاشق غذاخوری سس سويا .
طرز تهیه:
ورقه های نازک فیله را به مدت 20 دقیقه در ادویه هایی که در دسترس دارید تفت دهید تا بدون روغن بپزند و هم بزنید . سیب زمینی آبپز و گوجه فرنگی را به مکعب های بزرگ برش دهید . نان را در تابه خشک کنید ، با سیر رنده کنید و پوسته ها را مکعبی کنید ، سبزی ها را ریز خرد کنید . در پایان مواد سس رو درست کنید و همه چیز را کاملا مخلوط کنید .