طرز تهیه سالاد باواریایی جدید و خوشمزه

0

سالاد باواریایی یک سالاد جدید است که طعمی عالی دارد و میتوانید کنار غذا سرو کنید.

 

موادلازم :

  1. 200 گرم سینه مرغ
  2. 70 گرم سیب زمینی آبپز
  3. گوجه گیلاسی یا معمولی 150 گرم
  4. 2 برش نان سوخاری ( 60 گرم )
  5. ادویه های مورد علاقه
  6. سیر سبزی – جعفری ، گشنیز و شوید
  7. برای سس : 1 قاشق غذاخوری ماست ترش + خردل با 1 قاشق غذاخوری سس سويا .

طرز تهیه سالاد باواریایی آموزش تهیه سالاد طرز تهیه سالادهای خاص مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی

طرز تهیه:

ورقه های نازک فیله را به مدت 20 دقیقه در ادویه هایی که در دسترس دارید تفت دهید تا بدون روغن بپزند و هم بزنید . سیب زمینی آبپز و گوجه فرنگی را به مکعب های بزرگ برش دهید . نان را در تابه خشک کنید ، با سیر رنده کنید و پوسته ها را مکعبی کنید ، سبزی ها را ریز خرد کنید . در پایان مواد سس رو درست کنید و همه چیز را کاملا مخلوط کنید .

طرز تهیه سالاد باواریایی آموزش تهیه سالاد طرز تهیه سالادهای خاص مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.