مقایسه چانگان CS35 با هایما S5 ،کدام خودرو اتوماتیک را بخریم ؟

0

برخی فکر می کنند که تنها در بازار خودرو کشور مردم تمایل زیادی به خرید خودروهای کراس اوور یا شبه شاسی بلند دارند. ولی باید دقت کرد که این تمایل در بازار ایران به خاطر سبک بازار جهانی است و بدیهی است که مشتریان ایرانی هم پا به پای خریداران جهانی حرکت می کنند.
با توجه به داغ شدن بازار خودرو کراس اوور، می بینیم که از رده ۴۰ میلیون تومان به بالا، این سبک خودروها با ظاهر یک هاچبک کراس به خیابان ها آمده اند. ولی وقتی می توان بودجه بیشتری را برای خرید خودرو هزینه کرد، می توان به گزینه های ابتدای و در عین حال کاربردی رسید. امروز اگر بخواهید با هزینه ای حدود ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان به سراغ خودرو کراس اوور بروید، بدیهی است که چاره ای جز انتخاب نسخه های چینی در بازار صفر کیلومترها ندارید.
حال اگر مشکلی با خرید خودروهای چینی نداشته باشید، می توانید سه گزینه به نسبت مناسب و در عین حال اتوماتیک را در این رده قیمتی پیدا کنید. بدیهی است که کراس اوورهای اتوماتیک این بخش از بازار به عنوان نسخه های جمع و جور یا شهری شناخته می شوند و آنچنان بدنه و کابین بزرگی ندارند. در این بخش به مقایسه سه کراس اوور شهری چینی می پردازیم که در بازه قیمتی ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان ظاهر شده اند و دو گزینه از این سه خودرو، هنوز پا به جاده های کشور نگذاشته اند.

امکانات چانگان CS35 بررسی چانگان cs35 تجهیزات هایما s5 چانگان CS35 بهتره یا هایما S5 فروش ویژه هایما S5 قیمت جک S3 قیمت چانگان CS35 قیمت هایما s5 مزایای چانگان cs 35 مزایای هایما S5 مشخصات جک s3 مشخصات چانگان CS35 مشخصات فنی هایما S5 معایب چانگان CS35 معایب هایما S5 معایب و مزایای جک s3 مقایسه چانگان CS35 مقایسه چانگان CS35 با جک S3 مقایسه چانگان CS35 و هایما S5 مقایسه هایما S5 مقایسه هایما با جک S3 مقایسه هایما با چانگان
آشنایی با دو  چینی قد کشیده
چانگان CS35 خودرویی است کراس اوور که ابتدا به صورت وارداتی به بازار ایران آمد و سپس از سال ۹۵ وارد خط تولید سایپا کاشان شد. ظرفیت حداکثری خط تولید سایپا برای CS35 برای نسخه اتوماتیک در نظر گرفته شده که در حال حاضر قیمت رسمی ۶۶ میلیون و ۵۷ هزار تومان را دارد. همچنین طبق آمار رسمی منتشر شده، چانگان CS35 در سال ۹۵ با تیراژ چهار هزار و ۶۸۶ دستگاه تولید شده و قرار است که در سال جاری تولید آن افزایش پیدا کند.

رقیب بعدی که هنوز به صورت رسمی رونمایی نشده و تنها در خط تولید ایران خودرو خراسان به صورت آزمایشی مونتاژ می شود، هایما S5 توربو است که بزودی شرایط فروش و قیمت تمام شده آن اعلام می شود و طبق اعلام برخی منابع، قرار است که تا پایان پاییز امسال به بازار کشور عرضه شود. با توجه به سبک قیمت گذاری ایران خودرو برای خودروهای چینی و همچنین بهای تمام شده نسخه های مختلف هایما S7، احتمال دارد که این عضو کوچک خانواده هایما در ایران با بهایی کمتر از ۸۰ میلیون تومان به بازار عرضه شود. برخی احتمال می دهند که حتی ایران خودرو در فروش اولیه قیمت این خودرو را کمتر از ۷۵ میلیون تومان اعلام کند. در حال حاضر هایما S5 توربو در برخی نمایندگی های ایران خودرو حضور دارد تا مشتریان بتوانند با این کراس اورو جمع و جور بیشتر آشنا شوند.

امکانات چانگان CS35 بررسی چانگان cs35 تجهیزات هایما s5 چانگان CS35 بهتره یا هایما S5 فروش ویژه هایما S5 قیمت جک S3 قیمت چانگان CS35 قیمت هایما s5 مزایای چانگان cs 35 مزایای هایما S5 مشخصات جک s3 مشخصات چانگان CS35 مشخصات فنی هایما S5 معایب چانگان CS35 معایب هایما S5 معایب و مزایای جک s3 مقایسه چانگان CS35 مقایسه چانگان CS35 با جک S3 مقایسه چانگان CS35 و هایما S5 مقایسه هایما S5 مقایسه هایما با جک S3 مقایسه هایما با چانگان

فضای کابین کدام یک بهتر است؟
وقتی به مشخصات ابعادی این سه کراس اوور نگاه می کنید، تا حدودی هایما S5 بزرگتر ظاهر شده و در بحث اول می توان گفت که این خودرو فضای کابین بیشتری را در اختیار سرنشینان قرار می دهد. زیرا در بحث فاصله محوری چرخ ها، می بینیم که چانگان CS35 و جک S3 به عدد ۲۵۶۰ میلی متر رسیده اند و هایما S5، ۲۶۳۰ میلی متر را ثبت کرده است. هفت سانتی متر فاصله محوری بیشتر در کراس اوور شهری ایران خودرو باعث شده تا S5توربو به نسبت رقبا جادارتر باشد و حداقل در ردیف عقب فضای پای بیشتری را به سرنشینان اختصاص دهد. در بحث فضای بار هم باید اشاره کرد که باز هم با توجه به فاصله محور عقب با سپر عقب، ابتدا هایما S5 و سپس جک S3 بیشتری فضای بار و صندوق عقب را دارند. به این ترتیب می توان در این بخش هایما S5 توربو را به عنوان گزینه ای مناسب تر برای خانواده های چهار نفره و اهل سفر معرفی کرد. زیرا فضای کابین بیشتری را دارد و صندوق عقب آن نسبت به دو خودرو دیگر جادارتر است.
مشخصات فنی کدام یک قوی تر است؟
چانگان CS35 با پیشرانه ۱.۶ لیتری به بازار آمده که قدرتی حدود ۱۲۳ اسب بخار را دارد و گشتاور ۱۶۰ نیوتون متر را تولید می کند. این پیشرانه با همکاری چانگان و فورد به بهره برداری رسیده و فناوری بلوکور در آن دیده می شود. این فناوری باعث می شود که در هر شرایطی پاشش سوخت در محفظه احتراق با به صرفه ترین حالت ممکن انجام شود و از طرفی بیشترین قدرت موتور در سیستم های MPi به وجود آید.

اما پیشرانه هایما S5 توربو نیز، فناوری پیچیده تر و به روزتری را دارد. این خودرو با حجم موتور ۱.۵ لیتر و به لطف فناوری توربوشارژ، می تواند ۱۶۳ اسب بخار قدرت تولید کند و گشتاور ۲۱۰ نیوتون متر را در اختیار راننده قرار دهد. بدون شک بحث شتاب اولیه و ثانویه هایما S5 توربو می تواند نسبت به دو رقیب دیگر چینی قوی تر ظاهر شود. اما باید در نظر گرفت که فناوری توربو به نگهداری دقیق تری نیاز دارد و همچنین باید بنزین خوبی در موتور آن تزریق شود تا در بلند مدت هزینه های استهلاکی زیاد را به راننده تحمیل نکند.
در بحث گیربکس باید گفت که چانگان CS35 با جعبه دنده محبوب تر و مطمئن تری به بازار ایران آمده است. زیرا این خودرو به گیربکس ۴ دنده اتوماتیک معمولی مجهز است که قابلیت تیپ ترونیک در آن دیده شده و مهندسی آن برای کمپانی Aisin ژاپن است. آیسین به عنوان معتبرترین گیربکس ساز عمومی جهان شناخته می شود و در بسیاری از دوره های زمانی ZF آلمان را پشت سر گذاشته است.
اما گیربکس هایما S5 توربو، هر دو از مدل CVT یا همان پیوسته هستند که بسیاری از افراد تمایل چندانی به این جعبه دنده ها ندارند. زیرا گیربکس های CVT برای کاهش مصرف سوخت و هزینه در خودرو نصب می شوند و آنچنان شتاب خوب و لذت رانندگی مناسبی را در اختیار مالک خودرو قرار نمی دهند. با این حال کمپانی های جک و هایما چین، امکان ضریب دهی مصنوعی را در این خودروها فراهم کرده اند و می توان در برخی موارد میزان انتقال قدرت گیربکس را خود راننده انتخاب کند.
همچنین در بحث جعبه فرمان، چانگان CS35 و جک S3 گزینه های مناسبتری هستند. زیرا این دو خودرو به فناوری EPS یا همان فرمان کمکی برقی مجهز اند که نرمی به مراتب بیشتری را در اختیار راننده قرار می دهند. فرمان هایما S5 توربو از نوع هیدرولیک است که تنها با توجه به میزان سرعت، نرمی و سفنی آن تغییر می کند.
در بحث مصرف سوخت هم در صورتی که رانندگی با این سه خودرو به شکل یکنواخت و به صرفه انجام شود، به ترتیب جک S3 و هایما S5 توربو به عنوان خودروهای کم مصرف شناخته می شوند. اما اگر قرار باشد که خودروها را به چالش کشید و در تست ها دور موتور بالا را به این کراس اوورها تحمیل کرد، چانگان CS35 با فاصله نه چندان کم به مراتب بهتر از دو خودرو دیگر ظاهر می شود.

امکانات چانگان CS35 بررسی چانگان cs35 تجهیزات هایما s5 چانگان CS35 بهتره یا هایما S5 فروش ویژه هایما S5 قیمت جک S3 قیمت چانگان CS35 قیمت هایما s5 مزایای چانگان cs 35 مزایای هایما S5 مشخصات جک s3 مشخصات چانگان CS35 مشخصات فنی هایما S5 معایب چانگان CS35 معایب هایما S5 معایب و مزایای جک s3 مقایسه چانگان CS35 مقایسه چانگان CS35 با جک S3 مقایسه چانگان CS35 و هایما S5 مقایسه هایما S5 مقایسه هایما با جک S3 مقایسه هایما با چانگان
کیفیت، امکانات و ایمنی؛ سه مسئله مهم
در بحث کیفیت باید گفت که با توجه به تست های انجام شده و سابقه نشان چانگان در بازار چین، تا حدی CS35 نسبت به رقبا بهتر مونتاژ و تولید می شود. همچنین می توان کیفیت هایما S5 توربو را در یک سطح اعلام کرد.
در بحث امکانات رفاهی که این روزها برای بسیاری از مشتریان مهم است، هایما S5 توربو تا حد زیادی قوی تر ظاهر شده است. زیرا این خودرو در نسخه فول آپشن مونتاژی به امکاناتی نظیر دوربین ۳۶۰ درجه مانیتور فابریک، استارت دکمه ای و … مجهز است. وجود این امکانات در بسیاری از خودروهای تا ۱۵۰ میلیون تومان هم دیده نمی شود.
اما در بحث ایمنی هم می توان به هایما S5 توربو امیدوارتر بود. زیرا این خودرو در نسخه فول آپشن به شش کیسه هوا مجهز است و سیستم کنترل پایداری الکتریکی دارد. چانگان CS35 هم در تمام نسخه های اتوماتیک مونتاژی با ۴ کیسه هوا عرضه شده و تا به امروز در تصادف ها به نسبت ایمن و مطمئن ظاهر شده است. اما این خودرو به سیستم کنترل پایداری مجهز نیست و می توان این مسئله را به عنوان یکی از کاستی های کمپانی چانگان برای CS35 معرفی کرد.
نتیجه گیری کلی
در پایان می توان گفت، افرادی که برایشان شتاب، قدرت، امکانات رفاهی و ابعاد خودرو مهم است می توانند به سراغ هایما S5 توربو بروند. خریدارانی هم که به دنبال خودرویی با کیفیت به نسبت مناسب، سواری نرم، گیربکس مطمئن و مصرف سوخت منطقی هستند، گزینه ای به نام چانگان CS35 را پیش رو دارند که به نسبت دو خودرو دیگر با قیمت کمتری معامله می شود. مشتریانی هم که اعتبار برند، بازار فروش و تا حدی ظاهر متفاوت برایشان اهمیت دارد

مقایسه چانگان با ام وی ام مقایسه خودرو قیمت چانگان CS35 مشخصات چانگان CS35 قیمت ام وی ام X22 مشخصات ام وی ام X22 ام وی ام بهتره یا چانگان قیمت شاسی بلند چینی مجله خودرو راهنمای خرید خودرو معایب هایما S5 مشخصات هایما مشخصات هایما s5 مشخصات فنی هایما S5 قیمت هایما s5 تعمیر و نگهداری هایما سرویس روغن هایما دانلود دفترچه راهنمای هایما روغن موتور مناسب هایما مانیتور هایما s5 Haima S5 تعمیرات تخصصی هایما

مشخصات فنی چانگان CS5 در برابر هایما S5

خودرو
چانگان CS35 هایما S5
کشور سازنده
چین چین
سال (طراحی)
۲۰۱۳ ۲۰۱۴
موتور
۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور
۱۵۹۸سی سی ۱۴۹۷سی سی
حداکثر قدرت
۱۲۳ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه ۱۶۱ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
۱۶۰ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه ۲۲۳ نیوتن متر در ۱۸۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده
۴ سرعته خودکار CVT
شتاب ۰ تا ۱۰۰
۱۵ ثانیه
حداکثر سرعت
۱۸۰ کیلومتر در ساعت ۱۷۰ کیلومتر در ساعت
وزن
۱۲۹۰ کیلوگرم ۱۴۳۵ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
۴۱۶۰ طول – ۱۸۱۰ عرض – ۱۶۷۰ ارتفاع ۴۳۵۸ طول – ۱۸۲۳ عرض – ۱۶۳۰ ارتفاع
فاصله بین دو محور
۲۵۶۰ میلیمتر ۲۶۳۰ میلیمتر
مصرف سوخت داخل شهر
۱۵ لیتر در هر صد کیلومتر – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر
۵.۸ لیتر در هر صد کیلومتر – لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی
۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر ۸ لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک
۵۲ لیتر ۶۰ لیتر
استاندارد آلایندگی
یورو ۴ یورو ۵
استاندارد امنیت
میزان تولید CO2
– گرم در هر کیلومتر – گرم در هر کیلومتر
ترمز و پایداری
ترمزهای دیسکی در جلو و عقب – سیستم‌های ESP، TCS و HBA – ABS – EBD سیستم ترمز ضد قفل(ABS) – سیستم کمک ترمز (BAS) – سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز(EBD) – سیستم کمک در سربالایی (HSA) – سیستم کنترل پایداری الکتریکی(ESP) – سیستم کنترل کشش(TCS)
کیسه هوا
کیسه هوای سرنشینان جلو – کیسه هوای جانبی – مجموعاً ۴ کیسه هوا راننده و سرنشین – جانبی و پرده ای (۶عدد)
سیستم صوتی
سیستم صوتی مجهز به رادیو و قابلیت پخش CD و با قابلیت پخش MP3 و پورت USB – مجهز به ۶ بلندگو صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی دارای پورت USB و GPS – کارت SD و بلوتوث – ۴عدد بلندگو و ۲عدد تیوتر – آنتن طرح باله کوسه – تنظیم کننده صدا با سرعت
دیگر تجهیزات
رینگ ۱۷ اینچی آلومینیومی – سانروف – کروز کنترل – مجهز به سیستم ضد سرقت (Immobilizer) – کامپیوتر اطلاعات سفر – صندلی چرمی – قابلیت تنظیم صندلی راننده در ۶ جهت – سنسور پارک دنده عقب – هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی – دکمه های تنظیم بر روی فرمان/ قابلیت تنظیم ارتفاع – چراغهای جلو هالوژن با قابلیت تنظیم ارتفاع – شیشه بالابر برقی – جلو و عقب – چراغ مه شکن عقب – زیر آرنجی مرکزی عقب – سیستم تهویه مطبوع – آینه های جانبی برقی مجهز به چراغ راهنما – آینه های جانبی با قابلیت تاشو برقی – کمربندهای ایمنی مجهز به سیستم پیش کشنده و قابل تنظیم ارتفاع – ریموت کنترل تاشو – قفل مرکزی – گرمکن شیشه عقب – چراغ مطالعه – ریموت کنترل – برف پاک کن عقب سنسور دنده عقب – دوربین ۳۶۰ درجه – قفل کودک درب های عقب – کمربندهای ایمنی سرنشینان جلو ۳ نقطه ای با قابلیت تنظیم ارتفاع – کمربند سرنشینان عقب ۳ نقطه ای – ایموبلایزر – چراغ ترمز سوم بالا – ایزوفیکس – قفل مرکزی – قطع خودکار سوخت هنگام تصادف – باز شدن خودکار قفل درب ها هنگام تصادف – اخطار سرعت بالا – اخطار باز بودن درب ها – اخطار باز بودن کمربند – امکان خروج از صندوق – عقب در مواقع اضطراری – نمایش میزان باد لاستیک (TPMS) – سان روف برقی – کروز کنترل – دکمه روشن و خاموش و ورود بدون کلید – چراغ نقشه خوان جلو وعقب – کامپیوتر سفری – برف پاک کن شیشه عقب – کنسول میانی جلو وعقب – جا لیوانی جلو و عقب – دارای خروجی برق ۱۲ ولت
قیمت بازار
۱۵۵-۱۲۵ میلیون تومان ۲۰۰-۱۷۰ میلیون تومان
آخرین بروزرسانی قیمت
۱۳۹۸/۱/۲۳ ۱۳۹۸/۱/۲۴
نمایندگی فروش
سایپا ایران خودرو
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.