طرز تهیه تارت کادایف و محلبی چیست ؟
تارت کادایف و محلبی
مواد لازم :
500 گرم کادایف تازه .
کره 200 گرم
مواد شربت :
3 لیوان شکر دانه ریز
3 لیوان آب
4_5 قطره آبلیمو
نکته :شکر و آب را اضافه کرده و با هم زدن میجوشانیم و بعد از جوش آمدن 16-15 دقیقه روی حرارت متوسط میجوشانیم و آب لیمو را اضافه کنیم .
برای محلبی :
۲ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته
۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ ق چ وانیل
نصف بسته پودر خامه ( ۳ قاشق غذاخوری )
نکته :همه مواد محلبی به جز پودر خامه رو اضافه میکنیم و با هم زدن مداوم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و وقتی قوام اومد پودر خامه رو اضافه میکنیم و میزنیم .
طرز تهیه :
کادایف را ابتدا در ظرف عمیقی ریخته و از یکدیگر جدا کرده و در دستانمان خرد می کنیم و در تابه ریخته و روی حرارت گاز تفت میدیم . و کره آب شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
قسمت های گلوله شده را از هم جدا می کنیم .
با فشار یکنواخت روی قالب تارت 28 سانتی که با کره چرب شده پهن میکنیم .
با دمای 190 درجه از قبل گرم شده میپزیم و به مدت 50/55 دقیقه میپزیم تا طلایی شود .
شربتمون رو بعد از پخت کادایف ، رویش میریزیم و 15-20 دقیقه صبر میکنیم تا جذب شود . بعد تو بشقاب سرو میزنیم . محلبی داغ رو به صورت یکنواخت وسط تارت پخش میکنیم بعد از خنک شدن به دلخواه تزیین میکنم .
کارستان