طرز تهیه تارت کادایف و محلبی چیست ؟

0

تارت کادایف و محلبی

مواد لازم : 

500 گرم کادایف تازه .

کره 200 گرم

مواد شربت :

3 لیوان شکر دانه ریز

3 لیوان آب

4_5 قطره آبلیمو

نکته :شکر و آب را اضافه کرده و با هم زدن میجوشانیم و بعد از جوش آمدن 16-15 دقیقه روی حرارت متوسط میجوشانیم و آب لیمو را اضافه کنیم .

برای محلبی :

۲ لیوان شیر

۲ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق غذاخوری نشاسته

۱ قاشق غذاخوری آرد

۱ ق چ وانیل

نصف بسته پودر خامه ( ۳ قاشق غذاخوری )

نکته :همه مواد محلبی به جز پودر خامه رو اضافه میکنیم و با هم زدن مداوم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و وقتی قوام اومد پودر خامه رو اضافه میکنیم و میزنیم .

طرز تهیه :

کادایف را ابتدا در ظرف عمیقی ریخته و از یکدیگر جدا کرده و در دستانمان خرد می کنیم و در تابه ریخته و روی حرارت گاز تفت میدیم . و کره آب شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

قسمت های گلوله شده را از هم جدا می کنیم .

با فشار یکنواخت روی قالب تارت 28 سانتی که با کره چرب شده پهن میکنیم .

با دمای 190 درجه از قبل گرم شده میپزیم و به مدت 50/55 دقیقه میپزیم تا طلایی شود .

شربتمون رو بعد از پخت کادایف ، رویش میریزیم و 15-20 دقیقه صبر میکنیم تا جذب شود . بعد تو بشقاب سرو میزنیم . محلبی داغ رو به صورت یکنواخت وسط تارت پخش میکنیم بعد از خنک شدن به دلخواه تزیین میکنم .

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.