طرز تهیه باقلوا کادایف چیست ؟

0

باقلوا کادایف یک نوع باقلوا است که طعمی عالی دارد و با رعایت نکات میتوانید به راحتی آن را درست کنید.

طرز تهیه باقلوا کادایف طرز تهیه باقلوا کادایف شیرینی برای عید شیرینی برای عید آموزش شیرینی خوشمزه آموزش شیرینی خوشمزه آشپزی با فر آشپزی با فر کتاب آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی مجله آشپزی فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

مواد لازم:

  1. کادایف تازه نصف بسته ( حدود دویست و پنجاه گرم )
  2. کره برای کادایفها ۵۰ گرم
  3. خمیر باقلوا یک بسته
  4. کره ۱۵۰ گرم
  5. 50 گرم روغن مایع
  6. گردو ریز خرد شده یا پسته یک پیمانه
  7. 1ق غ هل ( باقلوا استانبولی ادویه کمی داره ولی دوست داشته باشید میتونید بیشتر بریزید )
  8. شکر یک پیمانه و نیمژ
  9. آب یک پیمانه و نیم
  10. شیرعسلی ق غ پر
  11. زعفران غلیظ ( به دلخواه ) یک ق غذاخوری
  12. آب لیمو نصف ق غ

طرز تهیه :

اول شهد رودرست کنید ، همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید  زیاد بماند ممکنه بعدا شکرک بزند یکم خنک شد  حتما در ظرف رو بذارید .

کادایفهای تازه رو با کره آب شده مخلوط کنید و بذارید کنار ( اصلا کادایف هارو خرد نکنید ، کادایف های من خودش خرد شده بود هرچقد خرد شده نباشه بهتره ).

حالا کره و روغن مایع رو بگذارید روی حرارت کم تا آب بشود خمیر رو از پوشش دربیارید ، خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه و سریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشونو بپوشونید.

روی یک ورق از خمیر رو از مخلوط روغنها بزنید ، حالا ورق دوم و بعد ورق سوم در این مرحله به مقدار از کادایف هارو بریزید روی خمیر باقلوا آماده شده ( فقط نصف خمير ) .

طرز تهیه باقلوا کادایف طرز تهیه باقلوا کادایف شیرینی برای عید شیرینی برای عید آموزش شیرینی خوشمزه آموزش شیرینی خوشمزه آشپزی با فر آشپزی با فر کتاب آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی مجله آشپزی فوت و فن آشپزی فوت و فن آشپزی

روی خمیر پودر پسته یا هر اجیلی دوست دارید بریزید ( اجیل ها نباید درشت و زیاد باشن چون خمیر رو پاره میکنن ).

حالا خمیر رو رول کنید و در قطعات دو سانت ببرید ، بچینید داخل ظرف پیرکس و بعد روی باقلواها هم یک مقدار از روغن باقی مانده بزنید.

داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت حدودی نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه قرار دهید از فر بیرون آوردید پنج دقیقه صبر کنید و بعد شهد به دمای محیط رسیده رو با قاشق و به آرومی روی باقلواها بریزید حتما چند ساعتی استراحت بدید و بعد سروش کنید .

نکته مهم : شربت باقلوا نه خیلی شل باشه نه خیلی غلیظ ، اگه رقیق باشد خمیرش میکند و اگه غلیظ باشد هم شکرک میزند و هم به سختی جذبش میشود و مقدار کره و روغن مایع میتونن باهم جایگزین بشون ولی حتما از ترکیبشون استفاده کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.