طرز تهیه بیسکویت ترد و خوشمزه
بیسکویت ترد و خوشمزه و خوش عطر براتون آوردم که برای عصرانه در کناری فنجون چای خیلی گزینه مناسبی است . البته شما به دلخواه میتونید چاشنی کلوچه رو تغییر بدین و طعمهای متفاوتی باب ذائقه تون داشته باشید .
مواد لازم :
- کره ۵۰ گرم
- روغن جامد: ۵۰ گرم
- روغن مایع :۱/۸ پیمانه
- پودر قند: نصف پیمانه
- خامه صبحانه :۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر هل: ۱ قاشق چای خوری
- وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری( اختیاری )
- آرد قنادی: ۲۴۵ گرم
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- نمک کمی
طرز تهیه :
کره ، روغن جامد و پودر قند الک شده را با همزن برقی بزنید تا سفید و کرم رنگ شود . روغن مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید . زرده و پودر هل و وانیل را اضافه کرده ( من فقط پودر هل زدم ) و یک دقیقه دیگر هم بزنید.خامه را اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید . آرد ، بکینگ پودر و نمک را افزوده و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود بیشتر ورز ندهید چون روغن پس داده و سفت میشود .
خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید . بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده فر را با دمای ۱۷۵ درجه ( گازی ) یا ۱۶۰ درجه ( برقی ) روشن کنید . از خمیر حدود ۲۰ گرم برداشته با دست گرد کنید و با فاصله در سینی قرار دهید . به دلخواه میتوانید کمی کنجد یا تخم خرفه بزنید و سپس مهر دلخواه بزنید.
سینی را در فر گرم به مدت ۱۶ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید . ( برای من ۱۶ دقیقه طول کشید . ) زیر و اطراف شیرینی طلایی شده و راحت از سینی یا کاغذ روغنی جدا میشود . ( مدت رو با توجه به دمای فرتون تنظیم کنید . ) اگه دوست داشتید روی بیسکویت ها هم طلایی چند دقیقه آخر پخت گریل روشن کنید ولی مراقب باشید که نسوزد.
نکته:
به جای هل میتونید از پودر رازیانه استفاده کنید
میتوانید یک قاشق چای خوری سیاه دانه و یک قاشق چای خوری کنجد هم به آرد اضافه کنید .