طرز تهیه کیک شیفون زعفرانی چیست ؟

0

شیفون زعفرانی

چه كيك ساز حرفه ای باشیم و برای فروش كيك درست کنیم و یا فقط برای مصرف خونه ي خودمون ، باید تو طعم كيك هامون تنوع باشه که يکي از خوشمزه ترین و خوش بافت ترين كيك ها همين شيفون زعفراني است بافت پوك و سبك عطر بي نظير برش تمیز از مشخصه ي اين كيك خوشمزه است .

طرز تهیه شیفون زعفرانی آموزش پخت کیک کیک ساده و خوشمزه طرز تهیه کیک خونگی کتاب آشپزی مجله آشپزی آشپزی ساده سریع نکات کیک پزی

مواد لازم:

  1. تخم مرغ 3 عدد
  2. آرد سه صفر ۱ و ۱/۲ لیوان
  3. شكر 1ليوان
  4. روغن ۱ / ۳ لیوان
  5. آب ولرم ۱ / ۴ لیوان
  6. گلاب ۱/۴ قاشق غذا خوری
  7. ماست 1قاشق غذا خوری
  8. نشاسته ذرت 1قاشق غذا خوری
  9. بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  10. وانیل ۱ / ۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیفون زعفرانی آموزش پخت کیک کیک ساده و خوشمزه طرز تهیه کیک خونگی کتاب آشپزی مجله آشپزی آشپزی ساده سریع نکات کیک پزی

طرز تهیه : 

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید . گلاب و زعفران به آب اضافه کنید .

تخم مرغ ها ، شکر ، وانیل با دور تند همزن هم بزنید تا سفید و پفکی بشود ، بهتره شکرتون دانه ریز باشدتا خوب حل بشود حل نشدن شکر باعث ایجاد لایه چسپناک روی سطح کیک بعد پخت میشود . نصف بیشتر آرد رو اضافه کرده و با همزن خاموش آروم هم بزنید . مخلوط آب روغن رو اضافه کنید ، مجددا بقیه آرد و نشاسته رو اضافه و مخلوط کنید ، کمی که آرد مخلوط شد ماست هم اضافه کنید .

بهتره ماست از قبل نرم بشود تا راحتتر مخلوط بشود ، مايع كيك رو بريزيد داخل قالب و بزارید فر از قبل گرم شده مدت زمان پخت بسته به دمای فر و جنس قالب مي توتند متغیر باشد شما بعد از نیم ساعت كيك تون رو چك كنید .

بعضی از از عزیزان میگن که با وجود کاور بازم پف كيك مون يكطرف میشود پف یکطرف اشکال از حرارت غیر یکنواخت فر است سمتی که پف نداره حرارتش بیشتر است و باعث میشود كيك قبل از پف کردن پخته بشود برای رفع این مشکل می تونید کاغذ الومينيوم رو چند لایه کنید بزارید اون قسمت فر که حرارتش بیشتره .

برای کرمش می تونید از خامه قنادي هم استفاده کنید ، من خامه صبحانه رو نیم ساعت گذاشتم فریزر بعد با زعفرون و دریم ویپ زدم .برا فلینگ نیاز نیست خامه سفت سفت بشود.

به جا دريم ويپ مي تونيد از پودر خامه ایرانی هم استفاده کنید . اگه هیچ کدوم هم در دسترس نبود خامه صبحانه رو با ۱ / ٤ لیوان شکر فرم بدید . و البته اين كيك بدون استفاده از کرم هم خوشمزه است .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.