طرز تهیه چیز کیک ژاپنی چیست ؟

0

چیز کیک ژاپنی یک نوع کیک یا طعمی عالی است که میتوانید در منزل درست کنید.

مواد لازم:

  1. شکر ۱۴۰ گرم
  2. کره ۵۰ گرم
  3. آرد ۶۰ گرم
  4. نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  5. تخم مرغ ۶ عدد
  6. پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
  7. آبلیمو ۱قاشق غذا خوری
  8. شیر ۱۰۰ میلی لیتر
  9. وانیل ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی آموزش پخت کیک کیک ساده و خوشمزه نکات کیک پزی آشپزی با فر کتاب آشپزی مجله آشپزی

پنیرخامه ای را با پشت قاشق نرم میکنیم ، سپس کره و شیر را اضافه میکنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کره ذوب شود ومواد یکدست شوند بعد از روی بخار کتری برمی داریم و اجازه میدهیم تا خنک شود .

وقتی خنک شد آرد و نشاسته را داخلش الک میکنیم.زرده و سفیده را از هم جدا کنیم و سفیده هارا هم میزنیم تا فرم بگیرد سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد .

آبلیمو و زرده و وانیل را به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و ۵ دقیقه هم میزنیم . مخلوط پنیر را به سفیده اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن آرام هم میزنیم . کف قالب را کاغذ روغنی میگذاریم و قالب را داخل یکظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و داخل فر برای حدود یک ساعت و ده دقیقه میگذاریم .

اگر خواستید رویش طلایی تر شود یک ربع بیشتر بگذارید . بعد از کمی خنک شدن تو یخچال بگذارید تا خوب سرد شود . بعد به دلخواه تزئین کنید .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.