طرز تهیه چیز کیک ژاپنی چیست ؟
چیز کیک ژاپنی یک نوع کیک یا طعمی عالی است که میتوانید در منزل درست کنید.
مواد لازم:
- شکر ۱۴۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- آرد ۶۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۶ عدد
- پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
- آبلیمو ۱قاشق غذا خوری
- شیر ۱۰۰ میلی لیتر
- وانیل ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
پنیرخامه ای را با پشت قاشق نرم میکنیم ، سپس کره و شیر را اضافه میکنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کره ذوب شود ومواد یکدست شوند بعد از روی بخار کتری برمی داریم و اجازه میدهیم تا خنک شود .
وقتی خنک شد آرد و نشاسته را داخلش الک میکنیم.زرده و سفیده را از هم جدا کنیم و سفیده هارا هم میزنیم تا فرم بگیرد سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد .
آبلیمو و زرده و وانیل را به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و ۵ دقیقه هم میزنیم . مخلوط پنیر را به سفیده اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن آرام هم میزنیم . کف قالب را کاغذ روغنی میگذاریم و قالب را داخل یکظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و داخل فر برای حدود یک ساعت و ده دقیقه میگذاریم .
اگر خواستید رویش طلایی تر شود یک ربع بیشتر بگذارید . بعد از کمی خنک شدن تو یخچال بگذارید تا خوب سرد شود . بعد به دلخواه تزئین کنید .