طرز تهیه قیمه‌نثار؛ غذای محلی قزوین

0

قیمه‌نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و غذای مشهور قزوینی‌ها است که در همه جای ایران طرفدار دارد.

طرز تهیه قیمه نثار آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای مجلسی آموزش غذای محلی آشپزی ساده سریع آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

گوشت مغز ران گوسفندی: 500 گرم

برنج: 6 پیمانه

زرشک: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام: یک قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته: یک قاشق‏ غذاخوری

گلاب: یک قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره: یک قاشق‏ غذاخوری

کره: 100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

نکاتی برای تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.