انواع تیپ های کوییک (کوییک S تیپ DA)

0

در این مطلب به سراغ یکی از اقتصادی ترین و البته شاید به نوعی متفاوت ترین هاچ‌بک کراس اقتصادی بازار، یعنی سایپا کوییک می رویم و انواع مدل ها و تیپ های این خودرو را معرفی و بررسی کنیم.

اواخر سال ۱۳۹۵ بود که وزیر صنعت دولت دوازدهم به همراه رئیس مجلس در آن زمان، کوییک را به عنوان جدیدترین و البته یکی از پرآپشن ترین محصولات سایپا و به طور کلی، بازار داخلی رونمایی کرد. کوییک را به نوعی می توان پاسخ سایپا برای پژو ۲۰۶ تیپ ۲ دانست؛ پاسخی که البته با تأخیر زمانی بسیار زیاد روانه بازار شد.

درباره سایپا کوییک

تفاوت کوییک R با کوییک معمولی قیمت کوییک R آپشن های سایپا کوییک مشخصات سایپا کوییک مشخصات فنی کوییک آر کوییک اتوماتیک پلاس مجله خودرو تازه های خودرو در ایران معرفی خودرو اخبار پارس خودرو

سایپا با ارائه کوییک دیگر قصد نداشت صرفاً یک هاچ‌بک ساده و معمول را روانه بازار کند، به همین دلیل، مهندسان این شرکت با مطالعه بر نیاز بازار و بررسی تعاریف جدید در سگمنت هاچ‌بک ها، به سراغ خلق یک هاچ‌بک کراس رفتند. هاچ‌بک کراس ها در واقع همان خودروهای هاچ‌بکی هستند که کمی قد کشیده و از تغییرات ظاهری همچون نصب قاب پلاستیکی دور گلگیرها، نصب روف رک و… بهره می گیرند. از نمونه های جهانی این قبیل خودروها، که اتفاقاً به بازار ایران هم راه یافته اند، می توان به رنو ساندرو استپ وی و دانگ فنگ H30 کراس اشاره کرد.

ارتقای سطح خودروهای اقتصادی

کوییک در زمان عرضه اولیه با توجه به برخورداری از مواردی همچون گیربکس اتوماتیک، تریم داخلی دورنگ، سیستم ورود و استارت بدون کلید، مانیتور، دوربین عقب، فرمان D کات با کلیدهای کنترلی و‌… به خوبی توانست سطح امکانات رفاهی در کلاس خودروهای اقتصادی را ارتقا دهد و بازی در این سگمنت را متحول کند. این امکانات در حالی روی کوییک عرضه می شدند که بر روی رقیب مستقیم آن یعنی پژو ۲۰۶ تیپ ۲ هیچ یک از آن ها در دسترس نبود، اما دیری نپایید که از سرگیری مجدد تحریم های غرب علیه ایران سبب شد شرکت سایپا، کوییک را در تیپ های پایه تر و با کاهش امکانات رفاهی عرضه کند و البته چندی بعد، مجدداً به تیپ بندی و عرضه یک فیس لیفت جدید از آن بپردازد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

انواع مدل های کوییک در بازار

هم اکنون سایپا کوییک در بازار دارای مدل هایی همچون کوییک معمولی، کوییک پلاس اتومات، کوییک R، کوییک R پلاس، کوییک R پلاس اتومات و کوییک S است. تفاوت این تیپ ها به جز در مدل S که دچار تغییرات ظاهری نسبتاً چشمگیر در نمای جلو شده است، عمدتاً در بخش رنگ بندی بدنه خودروها، گیربکس و قسمت آپشنال آن هاست و از نظر پیشرانه تفاوتی با یکدیگر ندارند.

کوییک استاندارد

قیمت کوییک S مشخصات کوییک S گیربکس کوییک ساخت کجاست موتور کوییک آر ساخت کجاست داشبورد کوییک چیست معایب و مزایای سایپا کوییک نمادی داخلی کوییک S saipa quick محصولات جدید سایپا مجله خودرو تازه های خودرو در ایران مجله ماشین
این تیپ از کوییک را باید پایه ترین مدل آن دانست که درون کابین با ساینا تفاوتی ندارد و شاید بتوان تریم داخلی دورنگ مشکی نقره ای را از برجسته ترین ویژگی های این مدل دانست. از امکانات این نسخه باید به مواردی همچون سنسور دنده عقب، ترمز ضد قفل، سیستم ترمز کمکی، چراغ های مه شکن جلو و عقب، دو عدد ایربگ، سیستم تهویه دیجیتال، صندلی راننده ۶ حالته دستی و تنظیم برقی آینه های کناری اشاره کرد. در بخش فنی نیز کوییک به پیشرانه هشت سوپاپ ۱.۵ لیتری M15 تنفس طبیعی با حداکثر قدرت ۸۷ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۱۲۸ نیوتن متر مجهز است و یک گیربکس ۵ سرعته دستی هم وظیفه انتقال قدرت در این هاچ‌بک را برعهده دارد.

کوییک پلاس اتومات

تفاوت کوییک R با کوییک معمولی قیمت کوییک R آپشن های سایپا کوییک مشخصات سایپا کوییک مشخصات فنی کوییک آر کوییک اتوماتیک پلاس مجله خودرو تازه های خودرو در ایران معرفی خودرو اخبار پارس خودرو
این نسخه نسبت به نمونه استاندارد، مزیت های فنی و آپشنال نسبتاً متعددی دارد که شامل دریچه گاز برقی، رینگ آلومینیومی، فرمان برقی، استارت و ورود بدون کلید، کامپیوتر سفری، کروز کنترل، دی لایت، مانیتور، دوربین دنده عقب، بلوتوث، سیستم قفل شدن خودکار درها در سرعت بالای ۱۰ کیلومتر بر ساعت و… از تغییرات و مزیت های این نسخه به شمار می آیند. گیربکس این مدل نیز از نوع CVT و دست پرورده کمپانی پانچ است و از همان پیشرانه M15 برای آن بهره گرفته شده است.

کوییک R

مقایسه سایپا کوییک با رنو ساندرو کیفیت سایپا کوییک امکانات رفاهی سایپا کوییک قیمت سایپا کوییک معایب سایپا کوییک مشخصات کوییک سایپا خودروهای سه ستاره باکیفیت ترین خودرو داخلی ارزانترین خودروهای ایرانی مجله خودرو
کوییک آر که در بازار با نام کوییک دورنگ نیز شناخته می شود، ورژن بعدی سایپا از کوییک است. محصولی که تولید آن به پارس خودرویی سپرده شد که در ایام نه چندان دور هیولاهای آمریکایی و پس از آن، محصولات باکیفیت ژاپنی و مگان فرانسوی را مونتاژ می کرد، اما در هر حال، دست تقدیر کوییک R را به پارس خودرو رسانید. تحویل این نسخه به مشتریان از اواخر سال ۹۸ کلید خورد و تا امروز نیز ادامه دارد.

در واقع، کوییک آر همان کوییک معمولی است که بدنه و سقفی دورنگ دارد و آینه های کناری و قاب مه شکن های جلو نیز در هماهنگی با سقف خودرو رنگ آمیزی شده اند. این خودرو عمدتاً با دو رنگ سفید با سقف قرمز و یا مشکی با سقف قرمز در خیابان ها به چشم می خورد. این دورنگ بودن در برخی از مدل های کوییک R در بخش داخلی خودرو هم به چشم می آید و قاب دور دریچه ها و پنل میانی به رنگ قرمز درآمده اند و در برخی دیگر از همان ترکیب رنگ مشکی-نقره ای استفاده شده است. سنسور دنده عقب، دو عدد ایربگ، ترمز ضد قفل، سیستم ترمز کمکی، مه شکن های جلو و عقب، چهار اسپیکر، سیستم صوتی با پشتیبانی USB، سیستم تهویه دیجیتال، آینه های کناری با تنظیم برقی و‌‌… از امکانات کوییک R به شمار می آیند. پیشرانه و گیربکس این مدل هم همان M15 و پنج دنده دستی است.

کوییک R پلاس

قیمت کوییک اتوماتیک قیمت کوییک R قیمت کوییک جدید قیمت کوییک دنده ای قیمت محصولات سایپا قیمت خودرو مشخصات کوییک سایپا

شرکت پارس خودرو پس از تولید موفقیت آمیز نسخه  R، به تولید نمونه پلاس روی آورد. این نسخه در تابستان ۹۹ معرفی شد و از پاییز همان سال به بازار آمد. درون کابین این تیپ مجدداً رنگ قرمز به تریم داخلی افزوده شد و چرم دور فرمان خودرو نیز از این رنگ بی بهره نماند. مانیتور، ره‌یاب، سنسور و دوربین پارک عقب، بلوتوث، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، سیستم تهویه دیجیتال، فرمان D کات، شیشه های دودی عقب، کف پایی چرم مصنوعی، بدنه دو رنگ، شیشه ها و آینه های برقی و… از امکانات این تیپ به شمار می آید. این تیپ هم به همان پیشرانه ۱.۵ لیتری ۸۷ اسب بخاری و جعبه دنده ۵ سرعته دستی مجهز است.

کوییک R پلاس اتوماتی

آموزش تعمیرات تخصصی ساینا تعمیرات تخصصی کوییک گیربکس کوییک ساخت کجاست تعویض روغن گیربکس کوییک آموزش تعویض روغن گیربکس اتومات حجم روغن گیربکس اتوماتیک گیربکس اتوماتیک سایپا کوییک گیربکس اتوماتیک ساینا

این مدل هم مانند کوییک پلاس اتومات از دریچه گاز برقی، رینگ آلومینیومی، فرمان برقی، استارت و ورود بدون کلید، کامپیوتر سفری، کروز کنترل، دی لایت، مانیتور، دوربین دنده عقب، بلوتوث، سیستم قفل شدن خودکار درها در سرعت بالای ۱۰ کیلومتر بر ساعت و… بهره می گیرد و گیربکس این مدل هم دقیقاً مانند کوییک پلاس اتومات از نوع CVT و دست پرورده کمپانی پانچ است و از همان پیشرانه M15 برای آن استفاده شده است. تنها تفاوت این تیپ، دورنگ بودن بدنه و تزیینات داخل کابین است.

کوییک S

saipa quick اخبار سایپا محصولات جدید سایپا تازه های خودرو در ایران قیمت کوییک جدید مشخصات کوییک سایپا مجله خودرو معرفی خودرو اخبار خودرو

شاید متفاوت ترین تیپ کوییک حداقل در بخش ظاهر خودرو، کوییک S باشد. خودرویی که به گفته طراحان شرکت سایپا، نمای جلوی آن از پوزه یوز به عاریت گرفته شده است. البته باید اذعان کرد این سبک طراحی به یکی از ترندهای روز مبدل شده است و خیلی نمی توان آن را به یوز یا هر چیز دیگری نسبت داد. در بخش گرافیک چراغ ها، نمای عقب، رینگ ها و… تفاوتی میان کوییک S با کوییک دنده ای و R وجود ندارد. در بخش داخلی غربیلک فرمان کوییک S طرحی مشابه غربیلک فرمان کوییک R و اتوماتیک دارد، اما خبری از کلیدهای کنترل سیستم صوتی نیست. تغییر دیگر کوییک S در بخش کابین مربوط به پنل تنظیمات دکمه های برف پاک کن شیشه عقب و تنظیم ارتفاع چراغ هاست که با نسخه های دیگر اندکی متفاوت است. بر روی این پنل دو دکمه به برف پاک کن عقب اختصاص دارد و دکمه قفل شیشه های عقب و صندوق پران هم در این پنل تعبیه شده است. جلوآمپر کوییک S نیز در برخی سری های تحویلی شکل و شمایل به‌روزتری دارد و در برخی مدل ها مشابه سایر تیپ های کوییک است که از دلایل آن باید به تفاوت در تأمین کننده های این قطعه اشاره داشت.

پیشرانه کوییک S اگرچه در ظاهر همان پیشرانه M15 است، اما دریچه گاز برقی دارد و ساختار پایه استاندارد آلایندگی یورو ۵ در آن لحاظ شده است. در بخش امکانات ایمنی و رفاهی کوییک S هم می توان به مواردی از قبیل دی لایت، فرمان D کات، تنظیم ارتفاع کاسه چراغ، ترمز ABS و BAS، سیستم مدیریت برق، نشانگر تعویض دنده، سنسور پارک عقب، تهویه الکتریکی، آینه های برقی و… اشاره کرد.

کوییک S تیپ DA اتولایت و چراغ پوزیشن

 قیمت کوییک G
 قیمت کوییک
 قیمت کوییک GX
 قیمت کوییک R
 قیمت کوییک R اتوماتیک
 قیمت کوییک S
 قیمت کوییک اتوماتیک
 قیمت کوییک دنده ای
 قیمت کوییک S تیپ DA
 قیمت کوییک R تیپ DA
 انواع تیپ کوئیک
 بهترین تیپ کوییک
 مشخصات کوییک R
 مشخصات کوییک S
 مقایسه کوییک

ابعاد و اندازه ها

  • نوع بدنه هاچ بک کوچک
  • نوع شاسی یکپارچه
  • نسل (کد اتاق) نسل اول (Q212)
  • طول 3989 میلی‌متر
  • عرض 1688 میلی‌متر
  • ارتفاع 1524 میلی‌متر
  • فاصله محوری 2412 میلی‌متر
  • وزن 1065 کیلوگرم

 

لیست قیمت کارخانه:

نام محصول قیمت (ریال)
ساینا S تیپ DA 2,486,940,000
ساینا S دوگانه 2,831,280,000
ساینا S اتوماتیک 3,309,320,000
کوییک تیپ DA 2,011,800,000
کوییک S 2,681,940,000
کوییک S تیپ DA 2,688,080,000
کوییک پلاس اتوماتیک 3,270,870,000
کوییک R تیپ DA 2,559,990,000
کوییک CVT R تیپ DA 3,384,840,000

کوییک در بازار چند تیپ دارد؟

هم اکنون سایپا کوییک در بازار دارای مدل هایی همچون کوییک معمولی، کوییک پلاس اتومات، کوییک R، کوییک R پلاس، کوییک R پلاس اتومات و کوییک S است.

قیمت کوییک S مشخصات کوییک S گیربکس کوییک ساخت کجاست موتور کوییک آر ساخت کجاست داشبورد کوییک چیست معایب و مزایای سایپا کوییک نمادی داخلی کوییک S saipa quick محصولات جدید سایپا مجله خودرو تازه های خودرو در ایران مجله ماشین

خانواده کوییک چه بازه قیمتی‌ای دارد؟

خانواده کوییک علیرغم افزایش شدید قیمت خودروها در بازار آزاد، همچنان از جمله خودروهای اقتصادی به شمار می آید. این خودرو در تیپ ساده قیمتی در محدوده ۲۶۵ میلیون تومان دارد و قیمت مدل S هم این روزها به ۲۸۵ میلیون تومان رسیده است. گران ترین تیپ کوییک، که در واقع همان کوییک R پلاس اتوماتیک است، در بازار آزاد برچسب قیمتی در حدود ۳۵۰ میلیون تومان را نشان می دهد، اما قیمت این خودرو در کارخانه کاملاً متفاوت است و قیمت مدل پایه آن از ۱۶۸ میلیون تومان آغاز و در نهایت، به ۲۸۸ میلیون تومان ختم می شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.