آموزش سوپ جوجه با ذرت| خوشمزه و مقوی

0

طرز تهیه سوپ جوجه برای تقویت کودک و بزرگسالان

 طرز تهیه سوپ خوشمزه
 طرز تهیه سوپ شیر مجلسی
 طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای مجلسی
 آشپزی خانگی
 آشپزی ساده سریع
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی

سوپ جوجه خروس یا سوپ جوجه محلی برای تقویت نوزاد و یا درمان سرماخوردگی، یکی از سوپ های مقوی است که به شیوه های مختلف طبخ و آماده می شود که ما هم در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه سوپ جوجه برای سرماخوردگی را برایتان در نظر گرفته ایم که به دلیل داشتن ذرت تازه، سرشار از ویتامین هاست.

 

مواد لازم برای سوپ جوجه و ذرت

  • سینه بدون استخوان یا ران مرغ :  به مقدار لازم
  • ذرت شیری :  4 عدد
  • آب جوجه کم نمک :  مقداری
  • فلفل دلمه ای تکه شده :  1 عدد
  • سیب زمینی تکه شده : 1 فنجان
  • فلفل قرمز خرد شده : به دلخواه
  • شیر : یک فنجان
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر

اولین قدم برای طرز تهیه سوپ جوجه، آماده کردن مرغ هاست. مرغ را به همراه ذرت های شیری با آب بگذارید با حرات مناسب بپزند.

در مرحله بعد، مرغ و ذرت های پخته را از داخل قابلمه خارج و تکه تکه کنید  و به آب جوجه درون قابلمه فلفل دلمه ای تکه شده را اضافه کنید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بعد از شستن به اندازه حبه های قند خرد کنید و به یک فنجان شیر اضافه کنید، بعد این ترکیب را داخل آب جوجه بریزید و هم بزنید.

** استفاده از شیر در این سوپ آزاد است و درصورت تب داشتن فرد سرماخورده ای که سوپ جوجه را برایش آماده می کنید، بهتر است شیر را از مواد لازم سوپ حذف کنید. **

جوجه ها را که با یک چنگال ریز ریز کردید، به آب جوجه برگردانید.

ذرت های پخته شده را هم که از چوب وسطشان جدا کردید، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

نمک و فلفل سیاه که ادویه اصلی سوپ جوجه هستند، اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به خوبی جا بیافتد.

وقتی سوپ کاملا لعاب دار شد و جا افتاد، غذای شما آماده سرو است.

برای تزئین روی  این سوپ مقوی می توانید از تکه های فلفل قرمز و فلفل دلمه ای استفاده کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه سوپ جوجه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
طرز تهیه سوپ جوجه را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.