پیراشکی مرغ و سوسیس + آموزش خمیر

0

پیراشکی مرغ و سوسیس یکی از روش های تهیه پیراشکی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید به دلخواه مواد میانی را تغییر دهید.

طرز تهیه پیراشکی طرز تهیه پیراشکی مرغ و سوسیس آموزش پیش غذا آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای خونگی آموزش غذای مجلسی آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی طرز تهیه غذا فست فودی

شما می توانید مرغ را به صورت نگینی شده و یا پخته شده و ریش شده در این پیراشکی استفاده کنید و به دلخواه از کمی پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای استفاده کنید. شما می توانید به دلخواه خمیر را به شکل دلخواه مدل بدهید و داخل فر یا تابه سرخ کنید و به همراه سس دلخواه سرو کنید و یک غذای عالی و فینگرفودی تهیه کنید.

امروز طرز تهیه پیراشکی مرغ و سوسیس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ و سوسیس (خمیر)

  • آرد ۲ پیمانه
  • کره ذوب شده ۱/۴ پیمانه
  • نمک ۱/۲ ق چای خوری
  • زیره ۱/۲ ق چای خوری
  • آب گرم ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • رب ۱ ق غذا خوری
  • سوسیس ۳ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا برای تهیه خمیر باید نمک و زیره و آرد را باهم ترکیب کنید و الک کنید و بعد کره ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد کم کم آب گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. خمیر را برای ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا خمیر استراحت کنید و در این زمان مواد میانی را تهیه کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و سیر رنده شده و تفت دهید و بعد سینه مرغ خرد شده را نیز اضافه کنید به همراه ادویه و نمک تفت دهید تا سبک شود و تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه سوسیس را پوست کنید و به اندازه مکعبی خرد کنید و به همراه مواد تفت دهید و در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. حالا مواد میانی تهیه شده است آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم: تهیه پیراشکی مرغ و سوسیس

حالا خمیر را به چانه های مختلف برش بزنید و در دست گرد کنید و از مواد مرغی و پنیر پیتزا قرار دهید و به آن شکل دهید و تمام درز های نان را بگیرد و داخل روغن سرخ کنید و یا می توانید خمیر را داخل سینی فر قرار دهید و با کمی زرده و زعفران رومال کنیدو در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه پیراشکی مرغ و سوسیس خوشمزه در فر و تابه

  1. می توانید به دلخواه به مواد قارچ یا فلفل دلمه استفاده کنید.
  2. خمیر باید نه نازک باشد نه ضخیم که مواد از آن بیرون نریزید.
  3. اگر خمیر خیلی شل شد آرد بزنید و اگر خیلی سفت بود آب کم کم اضافه کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.