طرز تهیه بهترین کباب چنجه

0

بیشتر ما در آخر هفته و هنگام مهمانی ها و مناسبت های خاص ترجیح می دهیم دور افراد خانواده به خوردن غذاهای دلخواه و لذیذ ایرانی بپردازیم که یکی از محبوب ترین آنها که جزو دسته کباب ها محسوب می‌شود کباب چنجه است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

 طرز تهیه کباب چنجه طرز تهیه انواع کباب آموزش غذای خونگی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای مجلسی آشپزی ساده سریع فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی

اگر با طرز تهیه کباب چنجه اصیل آشنا شوید می توانید این غذا را مانند کباب چنجه های رستورانی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از لحاظ اقتصادی هم برای شما صرفه بهتری دارد.

بهتر است برای درست کردن این کباب از گوشت تازه و سالم استفاده کنید تا خیالتان از بابت چیزی که میل می کنید راحت باشد.

در ادامه با طرز تهیه کباب چنجه آشنا خواهید شد و مواد لازم برای تهیه کباب چنجه را مشاهده خواهید کرد.

معمولاً برای آماده‌سازی این کباب یک ساعت و نیم زمان نیاز دارید تا و برای پخت آن نیز نیم ساعت تا یک ساعت زمان کافی است.

توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه با نسبت‌ های مشخصی به کار رفته و اگر بخواهید مقدار هر کدام از آن ها را تغییر دهید باید با توجه به نسبت ها مقدار سایر مواد اولیه را هم تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

  • زمان پخت 60
  • نمک به مقدار لازم
  • پیاز 2 عدد
  • ماست 2 قاشق غذاخوری کم چرب
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ‌ای 1 عدد
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
  • گوشت 1 کیلوگرم مناسب برای تهیه کباب چنجه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب چنجه

در اولین مرحله برای تهیه این کباب باید گوشت ها را به صورت مکعبی خرد کنید و بهتر است خیلی اندازه آنها ریز نباشد یعنی ضخامت هر تکه حداقل سه سانتی متر باشد.

در مرحله بعدی باید پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی سس مایونز، ماست، آب لیمو ترش، روغن زیتون و فلفل سیاه به خوبی مخلوط کنید و تکه های گوشت را داخل مخلوطی که تهیه کرده اید قرار دهید و در آن را ببندید و حدود 10 ساعت این ظرف را داخل یخچال بگذارید تا گوشت شما طعم دار شود.

در مرحله بعدی باید گوش طعم دار شده را از محتویات خارج کنید و پیاز ها را از آن بکنید و بعد به سیخ بکشید و بین تکه های گوشت هم کمی پیاز، تیکه های دنبه و فلفل سبز قرار دهید تا عطر و طعم بهتری به غذا بدهد.

باید فاصله تکه‌ های گوشت حداقل یک بند انگشت باشد تا همه قسمت های گوش به راحتی کباب شود و در همان حین که کباب شما می پزد روی آن نمک بریزید.

از جمله نکاتی که باید برای طبخ چنجه به آن توجه کنید این است که کباب باید روی شعله ملایم بپزد و هر از چند گاهی سیخ کباب را زیر و رو کنید تا به صورت یک دست پخته و آبدار باشد و وقتی که هنوز آبدار است و مغز پخت شده آن را از روی منقل بردارید و در ظرف دلخواه سرو کرده و میل نمایید.

هرچه گوشت های خرد شده بیشتر در موادی که برای چنجه تهیه کرده بودید بماند آبدار تر و تردتر می شود.

برای انتخاب گوشت مناسب برای تهیه کباب چنجه می توانید هم از گوشت شتر و هم فیله گوساله استفاده کنید.

علت اصلی اضافه کردن سس مایونز و ماست به مواد کباب چنجه بخاطر حالت تردتر کباب است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.