محبوب‌ ترین خودروهای شاسی بلند دنیا + تصاویر

0

خودروهای شاسی بلند ظاهری درشت تر و متفاوت تر از خودروهای معمولی دارند و از این جهت برخی از مردم علاقه خاصی به این نوع خودروها دارند، اگر شما نیز از آن دسته هستید می توانید محبوب‌ترین خودروهای شاسی بلند دنیا را در پرشین وی ببینید.

این روزها خودروهای شاسی بلند بین مردم علاقه مندان زیادی دارد. خودروهای شاسی بلند به دلیل ظاهر درشت و متفاوت تر نسبت به سایر وسایل نقلیه محبوبیت بیشتر بین مردم دارد و هدف از طراحی آن ها برای پیمودن مسیرهای بیابانی و ناهموار بوده است. خودروهای شاسی بلند معمولا دارای دو دیفرانسیل می باشند و فاصله محور آن ها تا سطح زمین از خودروهای معمولی بیشتر است.

معرفی محبوب‌ترین خودروهای شاسی بلند

اکثر افراد می‌خواهند بدانند که محبوب‌ترین شاسی بلندهای ۴×۴ دنیا کدام‌ها هستند. ما اکنون به معرفی شاسی بلندهای برتر جهان می‌پردازیم:

۱-پورشه کاین

قیمت انواع پورشه قیمت پورشه قیمت پورشه 2018 قیمت پورشه 356 قیمت پورشه 718 باکستر قیمت پورشه 718 در ایران قیمت پورشه 911 توربو قیمت پورشه پانامرا قیمت پورشه کاین قیمت پورشه ماکان قیمت پورشه باکستر سایت قیمت خودرو

۲- بی‌ام‌و X6

 بهترین شاسی بلند  محبوب ترین شاسی بلند در ایران  دنیای خودرو  مجله خودرو  معرفی خودرو شاسی بلند  Volkswagen Touareg  BMW X6

۳- مرسدس G-Wagen

محبوب‌ترین خودروهای شاسی بلند

۴- رنج‌روور

۵- فولکس‌واگن Touareg

 بهترین شاسی بلند  محبوب ترین شاسی بلند در ایران  دنیای خودرو  مجله خودرو  معرفی خودرو شاسی بلند  Volkswagen Touareg  BMW X6

۶- لندروور Defender

محبوب‌ترین خودروهای شاسی بلند

۷- آئودی Q7

۸- ولوو XC90

مصرف سوخت، هندلینگ و بسیاری از ویژگی‌های دیگر آن شبیه کامیون‌ها بود. اما رفته رفته این شاسی بلند ها به دسته‌های مختلف تقسیم شدند که عمدتا شامل ۴ نوع است خودروهای عظیم مانند شاسی بلندها که پیشینه بسیار طولانی دارند اما از سال ۲۰۰۰ به بعد محبوب شدند، امروزه انواع بسیار گوناگونی دارند. دو نوع از این خودروها که گاهی تشخیص دادن آن‌ها سخت می‌شود، شاسی بلندها و کراس اوورها هستند.

در سال ۱۹۲۰ برای اولین بار خودروهای شاسی بلند (SUV) وارد بازار جهانی شدند. این خودروها دارای بدنه به اندازه تقریبی یک کامیون بودند که اتاق این خودروها بسیار جادارتر و باز طراحی شده بود و بدنه بر روی پلتفرم کامیون‌ها نیز سوار می‌شد. مصرف سوخت، هندلینگ و بسیاری از ویژگی‌های دیگر آن شبیه کامیون‌ها بود. اما رفته رفته این شاسی بلند ها به دسته‌های مختلف تقسیم شدند که عمدتا شامل ۴ نوع است:

۱- شاسی بلند‌های جمع و جور ۲- شاسی بلندهای کوچک ۳- شاسی بلندهای سایز متوسط ۴- شاسی بلدهای بزرگ

اما رفته رفته خانواده‌ها نیاز به یک خودرو کوچک‌تر با ویژگی‌های شاسی بلندها پیدا کردند. بر همین اساس کراس اوورها (CUV) به وجود آمدند. این خودروها که بعضا چهره‌ای شبیه خودروهای کلاس استیشن دارند، بر روی پلتفرم خودروهای سواری ساخته می‌شوند. یعنی آن‌ها دارای پلتفرم یک خودرو سواری اما بدنه یک شاسی بلند یا استیشن هستند. پلتفرم این خودروها “Unibody” است. اگر بخواهیم مثالی ملموس برای کراس اوورها بزنیم، می‌توان از رنو داستر نام برد.

رنو داستر یکی از محصولات کراس اوور شرکت رنو است که پلتفرم آن با مدل “تندر ۹۰” کاملا یکسان است اما به دلیل تفاوت مشخصات فنی مانند پیشرانه و طراحی بدنه، یکی در کلاس سدان و یکی در کلاس کراس اوور جای می‌گیرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.