شرکت پکار (Paccar) تولیدکننده بهترین کشنده های دنیا +عکس

0

پکار (Paccar) شرکت تولیدکننده خودروهای سنگین آمریکایی است. این شرکت سومین شرکت بزرگ تولیدکننده انواع کامیون‌ها و خودروهای سنگین در جهان (پس از دایملر آ گ و ولوو) است.

پکار
نوع صنایع سنگین
ISIN US6937181088
بنا نهاده ۱۹۰۵
دفتر مرکزی  بلویو، واشینگتن، ایالات متحده آمریکا
محدودهٔ فعالیت جهانی
مدیر عامل اجرایی مارک پیگت
رئیس هیئت مدیره مارک پیگت
محصولات کامیون
خودروهای متوسط
درآمد ▲ ۱۶٫۳ $ میلیارد دلار (۲۰۱۱
سود خالص ▲ ۱٫۴ $ میلیارد دلار (۲۰۱۱)
مجموع دارایی ▲ ۱۷٫۱ $ میلیارد دلار (۲۰۱۱)
تعداد کارکنان ۱۷٫۷۰۰ نفر (۲۰۱۰)
شرکت‌های وابسته کنوورث
داف
لیلاند تراکس
پیتربیلت
وبگاه
www.Paccar.com

 

شرکت پکار همچنین از طریق شعبه‌های مختلف در زمینه تولید وسایل نقلیه سبک و متوسط نیز فعالیت قابل توجهی دارد. از برندهای شناخته‌شده پکار می‌توان به: کنوورث، داف، پیتربیلت و لیلاند اشاره کرد.

تاریخچه پیدایش پیتربیلت

 قیمت کامیون کنوورث قیمت کامیون پیتربیلت بهترین کامیون های دنیا بهترین کشنده در ایران مشخصات کامیون کنوورث اخبار آمریکا مجله کامیون سواران مجله ماشین سنگین تاریخچه اتومبیل شرکت پاکار کجاست مشخصات کامیون پیتربیلت

تاریخچه پیدایش شرکت پیتربیلت (Peterbilt)

افسانه‌ها به راحتی به وجود نمی‌آیند. در پس هر افسانه‌ای که امروز می‌بینیم سال‌ها تلاش، سختی و کار مداوم وجود دارد. این موضوع نیز در مورد آقای پیترمن نیز صدق می‌کند. از سال ۱۹۳۸ تا امروز که بالغ بر ۸۲ سال از تاسیس شرکت پیتربیلت می‌گذرد، ساخته‌های این شرکت همواره نماد دوام، سخت‌جانی و کیفیت بوده‌اند.

پیتربیلت از ابتدا دست به ساخت کامیونت‌های سبک زد و بنا به نیاز جامعه آن روز ایالات متحده خود را به بازار تولیدکنندگان کامیون‌های سنگین وارد کرد.

با بررسی فراز و نشیب‌های گذشته بر این ابرکمپانی همراه ما باشید.

شرکت پیتربیلت، سلطان جاده‌ها

با شروع دهه ۳۰ میلادی در آمریکا و رونق اقتصادی در این کشور، نیاز اساسی به حمل و نقل جاده‌ای در این کشور پهناور بیش از پیش خودنمایی می‌کرد. کمپانی‌های مختلف برای پاسخگویی به این نیاز دست به کار شدند و خیلی از آن‌ها تاکنون نیز فعال هستند.

شرکت‌هایی مانند ماک، کاترپیلار و غیره که ید طولانی در طراحی و ساخت ماشین‌آلات سنگین دارند.

اما یک نام در این بین بیش از بقیه خودنمایی می‌کرد! میراث آقای تئودور آلفرد پیترمن (T. A. Peterman) که امروزه به نماد صنعت کامیون‌سازی آمریکای شمالی تبدیل شده است.

آقای پیترمن که صاحب کارخانه تخته و الوار بود، برای انتقال بهتر و سریع‌تر چوب درختان بریده شده از جنگل به محل کارخانه‌اش نیازمند راهی کارآمد بود و چه ایده‌ای بهتر از کامیون مخصوص حمل چوب؟!

همین فکر باعث شد اولین کامیون پیترمن با نام تجاری شرکت پیتربیلت در سال ۱۹۳۹ برای طاقت آوردن در اقلیم سخت و وحشی آمریکای شمالی ساخته شوند.

 قیمت کامیون کنوورث قیمت کامیون پیتربیلت بهترین کامیون های دنیا بهترین کشنده در ایران مشخصات کامیون کنوورث اخبار آمریکا مجله کامیون سواران مجله ماشین سنگین تاریخچه اتومبیل شرکت پاکار کجاست مشخصات کامیون پیتربیلت

تاریخچه کمپانی پیتربیلت

پیتربیلت، نماد مهندسی آمریکایی

کامیون‌های شرکت پیتربیلت از اولین مدل عرضه شده به بازار تاکنون جزو محصولات بدون رقیب بازار آمریکا و کانادا بوده است.

استحکام بسیار بالا در کنار قدرت مثال‌زدنی این کامیون، آن را به گزینه‌ی دلخواه رانندگان برای حمل و نقل در جاده‌های آمریکا تبدیل کرده بود. مدل‌های مختلفی از این پیتربیلت روی خط تولید رفتند و خداحافظی کردند، اما مشخصه مشترک تمام آن‌ها دوام و استحکام بالایی بود که حاصل مهندسی دقیق و کارآمد شمرده می‌شد.

پرچم‌دار طراحی کلاسیک

طراحی کامیون‌های پیتربیلت به سبک کلاسیک انجام می‌شود، حتی اگر مدل‌های ۲۰۲۱ را نگاه کنید این مطلب را می‌فهمید. در واقع توجه به سلیقه رانندگان آمریکای شمالی و نیاز جاده‌های آمریکا، پیتربیلت را وادار به طراحی مطابق سلیقه مشتریان خود می‌کند.

اگر به کامیون‌های سنگین ساخت شرکت پیتربیلت توجه کنید، بدنه‌ای کشیده و طویل به همراه سقفی بلند خواهید دید. باید بدانید این نوع طراحی غول‌پیکر و بزرگ بدون حساب و کتاب نیست. این ابرکامیون‌ها با توجه به استاندارد جاده‌های آمریکا ساخته می‌شوند و مناسب حمل و نقل‌های طولانی هستند.

 قیمت کامیون کنوورث قیمت کامیون پیتربیلت بهترین کامیون های دنیا بهترین کشنده در ایران مشخصات کامیون کنوورث اخبار آمریکا مجله کامیون سواران مجله ماشین سنگین تاریخچه اتومبیل شرکت پاکار کجاست مشخصات کامیون پیتربیلت

مشخصات کامیون پیتربیلت

وجود تیپ‌های مختلف و شاسی‌های مختلف دست مشتری را در انتخاب نوع کامیون باز می‌گذارد. از شاسی و اتاق کوچک تا شاسی‌های بلند و اتاق‌های بسیار بزرگ!

جالب است بدانید چندین مدل از این شرکت که سال‌هاست از خط تولید کنار رفته و به موزه خودروهای پیتربیلت پیوسته‌اند، در حال جابه‌جایی بار در آمریکا هستند و از نظر صاحبانشان چیزی از قدرت کامیون‌های جدید کم ندارند.

پیتربیلت، یاری‌رسان ندای وظیفه!

در خلال جنگ جهانی دوم، بخش اعظم کامیون‌های نظامی ارتش ایالات متحده آمریکا را مدل‌های مختلف شرکت پیتربیلت تشکیل می‌داد. این شرکت در کنار دوج (DODGE) دست به تغییرات در برخی مدل‌ها زدند و بر جان‌سختی محصولات خود افزودند.

کامیون و کامیونت‌های پیتربیلت در جنگ جهان دوم وظیفه حمل و نقل سربازان، مصدومین و مهمات جنگی را بر عهده داشتند و به دلیل مقاومت بالای خود از زیر آتش جنگ نیز سربلند بیرون آمدند.

 شروع همکاری با پاکار (PACCAR)

شرکت خودروسازی پاکار (PACCAR) که سابقاً با نام Pacific Car & Foundry Company شناخته می‌شد، شرکت پیتربیلت را تحت تملک خود درآورد تا دوران نوینی در صنعت حمل و نقل جاده‌ای به وجود بیاورند.

پاکار که تخصص اصلی‌اش طراحی موتور و سیستم انتقال نیرو بود، دست به اصطلاحات وسیعی در ساختار موتورهای پیتربیلت زد و گستره وسیعی از موتور با حجم‌های مختلف را برای مصارف گوناگون معرفی کرد.

امرزوه مدل‌های مختلف پیتربیلت با طیف وسیعی از موتورهای پاکار (PACCAR)، کامینز (Cummins)، کاترپیلار (Catterpillar)، آلیسون (Alisson) و ساخته‌های خود پیتربیلت در قدرت‌ها و حجم‌های مختلف در دسترس هستند.

 قیمت کامیون کنوورث قیمت کامیون پیتربیلت بهترین کامیون های دنیا بهترین کشنده در ایران مشخصات کامیون کنوورث اخبار آمریکا مجله کامیون سواران مجله ماشین سنگین تاریخچه اتومبیل شرکت پاکار کجاست مشخصات کامیون پیتربیلت

انواع کامیون‌های Peterbilt

پیتربیلت، هر روز بهتر از دیروز

باید توجه داشت دنیای کامیون‌های سنگین با دنیای خودروهای سواری تفاوت زیادی دارد. هنگامی که یک شرکت به عرضه مدل‌های جدید کامیون دست می‌زند و هم‌چنان از فروش بالایی برخوردار است و مدل‌های جدید آن مورد توجه قرار می‌گیرند، نشان از کیفیت بالای ساخته‌های این شرکت است.

از ابتدای دهه ۷۰ میلادی که سال‌های اوج عرضه کامیون در آمریکا بود، شرکت پیتربیلت به اصلاح هر چه بیشتر کامیون‌های خود زد و مدل‌های جدید را با ارائه فناوری‌های بهتر روانه بازار کرد. کامیون‌های پیتربیلت در این سال‌ها فروش بالایی را تجربه می‌کردند و روز به روز به موفقیت خود می‌افزوند.

پس از گذشت چندین سال در ابتدای دهه ۹۰ میلادی، شرکت پیتربیلت با حفظ ظاهر کلاسیک کامیون‌های خود دست به تغییرات وسیعی در سیستم فنی کامیون‌های خود زد. بازطراحی سیستم‌های برقی و الکترونیکی، اصلاح سیستم‌هی ترمز و ارتقای مشخصات فنی از برجسته‌ترین اقدامات پیتربیلت در این جهت بود.

در این دوران استفاده از سیستم‌های مختلف موجب راحتی و آسایش بیشتر راننده می‌شد و این موضوع تقاضا برای خرید را بیش از پیش می‌کرد.

اصلاحات ساختاری و بهبود فنی و ظاهری کامیون‌های شرکت پیتربیلت تا امروز نیز ادامه پیدا کرده است. این شرکت برای هر طیف و هر قشری از رانندگان با هر سلیقه‌ای، در سبد عرضه خود محصولی برای ارائه دارد.

مدل‌های مختلف پیتربیلت از کامیونت‌های شهری تا ابرکامیون‌های سنگین و قاره‌پیما را شامل می‌شوند.

تجربه تمام این سال‌ها را می‌توان در بدو ورود به کامیون متوجه شد. فضای لوکس و کابین راحت پیتربیلت در کنار جثه بزرگ آن باعث می‌شود راننده از هیچ جهتی دغدغه خستگی یا اذیت شدن از جانب کامیونش را نداشته باشد.

علی‌رغم بزرگ بودن ابعاد کامیون‌های شرکت پیتربیلت، فرمان‌پذیری بسیار خوبی در این مدل‌ها وجود دارد و سیستم هدایت به خوبی با ابعاد کامیون هماهنگ شده است.

پیتربیلت، مهربان با محیط زیست

برخلاف ظاهر خشن و زمخت این کامیون‌ها، در باطن با طبیعت مدارا می‌کنند. در سال ۲۰۱۳ شرکت پیتربیلت جایزه دوست‌دار محیط زیست از سازمان محیط زیست و منابع ایالات متحده آمریکا دریافت کرد. هم‌چنین چندین سال به عنوان کم مصرف‌ترین کامیون آمریکا معرفی شد.

ویژگی‌های بالا را در کنار قدرت و استحکام بالای پیتربیلت تصور کنید، اگر خود شما راننده بودید این کامیون را انتخاب نمی‌کردید؟

 قیمت کامیون کنوورث قیمت کامیون پیتربیلت بهترین کامیون های دنیا بهترین کشنده در ایران مشخصات کامیون کنوورث اخبار آمریکا مجله کامیون سواران مجله ماشین سنگین تاریخچه اتومبیل شرکت پاکار کجاست مشخصات کامیون پیتربیلت

کامیون برقی Peterbilt

جالب توجه است طی چند سال اخیر تحقیقات شرکت پیتربیلت روی کامیون‌های الکتریکی نیز گسترش یافته و همین امر منجر به تولید ۳ مدل از کامیون‌های این شرکت با موتور الکتریکی شده است.

شرکت پیتربیلت در حال حاضر اقدام به تولید کامیون در ۸ کلاس مختلف آمریکای شمالی می‌کند.

محصولات مختلف پیتربیلت

شرکت پیتربیلت در کلاس‌های مختلف و برای کاربری‌های گوناگون اقدام به تولید کامیون‌هایی با تناژهای مختلف کرده است. مدل‌های این شرکت شامل: ۵۷۹، ۳۸۹، ۵۶۷، ۵۲۰، ۳۶۷، ۳۶۵، ۵۴۸، ۵۳۷، ۵۳۶، ۵۳۵، ۲۲۰ و سه مدل الکتریکی ۵۷۹ ای‌وی (۵۷۹ EV)، ۵۲۰ ای‌وی(۵۲۰EV) و ۲۲۰ ای‌وی (۲۲۰EV) می‌شود.

کلام آخر

با توجه به پیشرفت روزافزون صنایع ساخت کامیون‌های سنگین و هم‌چنین افزایش حمل و نقل بین جاده‌ای، نیاز به کامیون‌هایی با ظرفیت تناژ بیشتر و مصرف کمتر بیش از پیش خودنمایی می‌کند.

با توجه به مطالبی که بیان شد می‌توان فهمید شرکت پیتربیلت طی تمام سال‌هایی که به عنوان تولیدکننده کامیون‌های سنگین فعالیت داشته است، از تمام تجارب خود در ساخت کامیون‌های جدید استفاده می‌کند. تولید کامیون مطابق با انواع سلیقه، طراحی‌های منحصربه‌فرد و کلاسیک در کنار تولید کامیون‌های با طراحی به‌روز و در نهایت استفاده از آخرین تکنولوژی ساخت خودرو که ساخته‌های این شرکت را به لوکس‌ترین و راحت‌ترین کامیون دنیا تبدیل کرده است.

منابع :

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.