طرز تهیه کیک شکلاتی خیس (براونی )+عکس
کیک شکلاتی خیس (براونی ) مواد لازم:
شکر یک ونیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد دو لیوان
شیر یک ونیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
بکینگ پودر ۱۰ گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل ۵ گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۵۰ گرم
طرز تهیه:
آرد با وانیل و بکینگ پودر باهم مخلوط کرده و ۳ باز الک کنید شکر شیر روغن مایع پودر کاکائو با همزن هم بزنید بعد یک لیوان از مایع را بردارید و کنار بگذارید
بعد تخم مرغ هارا که به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و با همزن هم بزنید در نهایت مخلوط ارد را اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق هم بزنید همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر را چرب کنید ارد بپاشید بهتر است کاغذ روغنی کف ظرف بندازید مواد را در ظرف ریخته و در فر که از قبل گرم کردیم میگذاریم با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه مدت زمان به طور نسبی است قبل خارج کردن از فر وسط کیک را چنگال زده اگه ب چنگال نچسبید کیک کاملا پخته بعد از پخته شدن کیک با سیخ چوبی سوراخ هایی در کیک ایجاد کرده و مایعی که کنار گذاشتید را روی آن ریخته و کنار بگذارید تا کاملا سرد شود بعد سرو کنید نوش جان