طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر +مواد لازم
کیک فنجانی بدون فر
مواد لازم کیک فنجانی بدون فر:
آرد : ۸ قاشق غذا خوری
روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۱۰ قاشق غذا خوری
شکر : ۷ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایی خوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایی خوری
پودر کاکائو :۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
قبل از شروع کار فنجانها هارا انتخاب کنید و حتما دقت کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن .
یکی از فنجانها را داخل قابلمه بذارین و به اندازه نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزید و بذارین تا جوش بیاد.
شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه .
آرد , بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید .توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین.شکر رو به مواد خشکتون اضافه کنید .
تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید . اگر مرتب هم بزنید کاملا مواد باهم مخلوط و یه دست میشن.
در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه ۲ قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.
بعد از جوش اومدن آب ,حرارت را کم کرده, داخل فنجان هارا با روغن چرب کنید و به اندازه ی نصف فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.
حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجون ها جمع نشه.
برای پخت این کیک ۲۰ دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی آن حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین چون پف کیک ها می خوابه و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید ۱۰ دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین . حالا کیک شما آمادست.
برای زیبایی بیشتر می تونید داخل فنجانها از کاغذ روغنی استفاده کنید .
*من مواد و چند برابر کردم ولی این مقدار ذکر شده برای ۵ تا فنجان کاپ کیک کافی است .
*در انتها می تونید روی کیک رو با خامه و شکلات و میوه تزئین کنید.
کارستان