طرز تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت چیست ؟

0

پاستا با سس قارچ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب آموزش امروز ماست. بدون شک نام پاستا با کشور ایتالیا گره خورده و جالب است بدانید سالانه در این کشور ۲۷ کیلوگرم پاستا مصرف می کنند که با این رقم در مصرف پاستا از آمریکا پیشی گرفتند. پاستا ها انواع و شکل های گوناگون (بیش از ۳۰۰ مدل در جهان) دارند.

در اوایل سال های پیدایش پاستا این غذا را با دست می خوردند که بعد از اضافه شدن سس های مختلف این گونه خوردن پاستا از بین رفت. پاستا با سس قارچ و گوشت شباهت بسیار زیادی به بیف استراگانف دارد، شما می توانید برای تهیه این پاستا از انواع ماکارانی فرمی به دلخواه استفاده کنید.

مواد اولیه :

  1. فیله گوساله ۵۰۰ گرم
  2. پیاز ۱ عدد
  3. پاستا فرمی ۱ بسته
  4. قارچ ۲۰۰ گرم
  5. سیر ۲ حبه
  6. خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه
  7. شیر ۱ پیمانه
  8. کره ۳۰ گرم
  9. آرد ۲ ق غذا خوری
  10. نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن و ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت طرز تهیه غذای خوشمزه با پاستا آموزش غذای ایتالیایی طرز تهیه غذای فوری مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی

تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت :
مرحله اول : پخت گوشت
ابتدا پیاز را شسته و خلالی خرد کرده سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا سبک شود سپس فیله گوساله را به اندازه دلخواه نواری برش داده و پیازمون رو اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد در ادامه کمی فلفل سیاه و ادویه کاری به گوشت زده و مقداری آب ریخته و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

مرحله دوم : تفت دادن قارچ
قارچ ها را شسته و اسلایس کنید سپس ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی قارچ ها ریخته تا سیاه نشوند، داخل تابه کمی کره ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا داغ شود سپس قارچ ها را به همراه سیر رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر خارج و قارچ پخته شوند.

مرحله سوم : پخت پاستا
داخل قابلمه آب ریخته و مقداری روغن و نمک اضافه کنید وقتی آب به جوش آمد پاستا را داخل قابلمه ریخته تا نرم شود.

مرحله چهارم : آماده سازی سس گوشت و قارچ
وقتی گوشت پخته شد و آبش کشیده شده قارچ را بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم سپس داخل تابه کوچک کره را ریخته کمی که ذوب شد آرد را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر ولرم را کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم تا آرد باز شود در انتها آویشن و پودر سیر و خامه را افزوده و سس را داخل تابه گوشت و قارچ می ریزیم و زیر تابه گوشت را روشن کرده تا سس به خورد مواد گوشت و قارچ برود سپس از روی حرارت بر میداریم.

مرحله آخر
وقتی پاستا نرم شد آن را آبکش کرده و در ظرف سرو کشیده و سس قارچ و گوشت را روی آن ریخته و مقداری جعفری یا پنیر پارمزان اضافه می کنیم. این پاستا را داغ میل نمایید.

نکات کلیدی در تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت:

  1. می توانید از گوشت چرخ کرده نیز برای پاستا استفاده کنید.
  2. خامه قابل حذف است.
  3. به دلخواه می توانید مقداری فلفل دلمه ای نواری به گوشت اضافه کنید.
  4. شیر را کمی ولرم اضافه کنید شیر سرد باعث گوله شدن آرد می شود.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.