روش تهیه اسنک هندی چیست ؟
در این قسمت میخواهیم طرز تهیه اسنک هندی یه غذای ساده و راحت را آموزش بدهیم.
مواد لازم
- نان تست : 4 عدد
- گوجه فرنگی : 1 عدد یا گوجه گیلاسی به مقدار لازم
- فلفل دلمه سبز : نصف یه عدد
- ذرت پخته شده : 2 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا : 4 تا 5 قاشق غذا خوری
- سوسیس انگشتی : در صورت تمایل
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آویشن : به مقدار لازم
- سس تند یا کچاپ : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ابتدا سوسیس ها رو حلقه حلقه میکنیم ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو نگینی خرد میکنیم . سپس ذرت ، پنیر ، نمک ، فلفل ، آویشن و سس گوجه را با مواد مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم . حالا 4 عدد نون تست رو داخل سینی فر که کمی چرب شده قرار میدیم .
روی نون ها رو با کمی کره یا روغن چرب میکنیم و از مواد روی نون ها میریزیم و سپس در فر که ازقبل گرم شده با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدیم تا پنیرها آب بشه . بعد از اینکه پخت با چاقو از وسط برش میزنیم و نوش جان میکنیم.