طرز تهیه ماکارونی خوشمزه چیست ؟

0

ماکارونی یکی از غذا های پر طرفدار ایرانی است که اکثر بژه ها عاشقشن و شما میتونید به این شیوه که در ادامه گفته میشد بهترین ماکارونی رو درست کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  1. ماکارونی ۴۰۰ گرم
  2. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  3. پیاز ۱ عدد بزرگ
  4. قارچ ۱۰۰ گرم
  5. سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
  6. نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  7. فلفل دلمه ای ۱ عدد
  8. رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  9. نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  10. زردچوبه و روغن به اندازه کافی

طرز تهیه ماکارونی خوشمزه آموزش غذای ایتالیایی آموزش غذای مجلسی فوت و فن آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی آشپزی خانگی

طرز تهیه :
برای تهیه ماکارونی مجلسی ابتدا باید سس ماکارونی را آماده کنیم ، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود.
در ادامه مقداری ادویه زردچوبه به پیاز داغ می افزاییم، سپس مجددا تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.در همین حین فلفل دلمه ای و قارچ را پس از شستشو به صورت دلخواه خرد می کنیم و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه می کنیم. نخود فرنگی ، قارچ و فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود ، علاوه بر این تفت دادن رب باعث می شود در پایان پخت ماکارونی خوشرنگ تری داشته باشیم. پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم تا گوشت به آرامی بپزد.هر چند دقیقه یکبار مواد سس ماکارونی را هم می زنیم و کمی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. زمانی که آب داخل تابه تبخیر شد سس آماده است.

پس از اینکه سس ماکارونی آماده شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به سرعت به جوش بیاید. در ادامه مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب درون قابلمه به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به جوش آمد ماکارونی ها را داخل آب قرار دهید، سپس اجازه دهید ماکارونی ها کمی نرم شوند سپس آنها را از داخل آب جوش خارج کنید و با آب سرد آبکشی کنید. زمان دقیق آبکشی ماکارونی ها زمانی است که اطراف ماکارونی ها نرم و مغزشان سفت است.

به اصلطاح عامیانه باید ماکارونی را کمی زنده بردارید تا پس از پایان پخت ماکارونی شما له یا خیلی نرم نشود. در این مرحله قابلمه ای که برای پخت ماکارونی در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.

در ادامه سیب زمینی را به صورت ورقه ای (نه خیلی ضخیم که نرم شود نه خیلی نازک که بسوزد) خرد کنید و کف قابلمه بچینید. اجازه دهید سیب زمینی ها کمی سرخ شوند سپس کمی از ماکارونی آبکش شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم.

پس از اینکه روی سیب زمینی ها را با ماکارونی پوشاندیم کمی از سس ماکارونی را اضافه می کنیم و به همین ترتیب قابلمه را با لایه هایی ماکارونی آبکش شده و سس ماکارونی پر می کنیم. توجه داشته باشید که لایه آخر باید حتما ماکارونی باشد.

در پایان درب قابلمه را قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بخار درون قابلمه بپیچد سپس حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم ماکارونی با حرارت ملایم دم بکشد. تقریبا یک ساعت زمان نیاز تا ماکارونی دم بکشد.

پس از اینکه ماکارونی آماده شد آنرا درون قابلمه مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط ماکارونی برسد سپس در صورت تمایل کمی روغن به آن می دهیم. پس از کشیدن ماکاورنی در دیس می توانید از سیب زمینی های طلایی شده برای تزیین آن استفاده کنید.

نکات پخت ماکارونی
مهم ترین دلیلی که باعث می شود ماکارونی شما خمیر شود این است که آنرا در زمان مناسب آبکشی نکرده باشید. در زمان قرار دادن ماکارونی در آب جوش نباید بگذارید ماکارونی بیش از حد در آب جوش بماند زیرا خیلی سریع نرم می شود و در پایان پخت له می شود. نکته دیگر اینکه زمان آبکش ماکارونی حتما از آب سرد برای آبکشی ماکارونی ها استفاده کنید و سعی کنید ماکارونی ها را با دست از هم جدا کنید.

ماکارونی با سویا
در صورتی که بخواهید ماکارونی را با سویا درست کنید برای مقدار مواد بالا حدود ۱۰۰ گرم سویا کافی است. سویا را از قبل به مدت ۳۰ دقیقه در یک کاسه آب ولرم بخیسانید تا نرم شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه آب سویا را با فشار دست بگیرید سپس به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بو طعم خامی سویا گرفته شود. ادامه پخت را مانند مراحل بالا ادامه دهید.
ماکارونی بدون رب گوجه فرنگی
در صورتی که می خواهید ماکارونی را مانند فرنگی ها بدون رب گوجه فرنگی درست کنید کافیست ماکارونی را در آب جوش قرار دهید سپس مقداری روغن مایع و نمک اضافه کنید و اجازه دهید ماکارونی ها نرم شوند سپس آبکشی کنید و به همراه سس کچاپ سرو کنید. البته می توانید ماکارونی را به همین صورت دم بیندازید سپس به همراه سس سرو کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.