پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز+ عکس مراحل

0

پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار امروزی می باشد که شما می توانید با سس مخصوص این پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز را تهیه کنید و بدون نیاز به ساندویچ ساز می توانید تهیه کنید، شما نیاز به یک تابه گریل دارید و اگر تابه گریل نیز ندارید می توانید داخل تابه معمولی نیز تهیه کنید.

طرز تهیه پنینی مرغ طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ طرز تهیه فست فود خونگی آموزش پیش غذا آموزش غذای خونگی آموزش غذای خوشمزه آموزش غذای مجلسی مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی آشپزی ساده سریع

پنینی مرغ بیشتر با نان گرد یا همان نان همبرگر تهیه می شود ولی می توانید از نان تست نیز استفاده کنید. طعم شوید در طعم دار کردن مرغ فوق العاده خوشمزه می شود و عطر بسیار خوبی می دهد.

امروز طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

سینه مرغ ۱ عدد
شوید تازه ۱ دسته
سس خردل ۲  قغذا خوری
لیمو ترش ۲ عدد
سس تند گلوریا به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، حریره سیر به مقدار لازم
پیازچه ۲ عدد
فلفل شیرین ۲ عدد
ماست پرچرب ۲ ق غذا خوری
سس فرانسوی و مایونز به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

مرحله اول: مرینت کردن مرغ

ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و چند لایه برش بزنید و بعد به دلخواه داخل  نایلون قرار دهید و با بیفتک بکوبید. شوید تازه را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. حالا برای مزه دار کردن مرغ باید شوید تازه و سس خردل و گلوریا و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و آب لیموترش تازه را باهم مخلوط کنید و سینه مرغ را داخل سس مرینت قرار دهید.

 طرز تهیه پنینی مرغ
 طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ
 طرز تهیه فست فود خونگی
 آموزش پیش غذا
 آموزش غذای خونگی
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای مجلسی
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی
 آشپزی ساده سریع

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ

 طرز تهیه پنینی مرغ
 طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ
 طرز تهیه فست فود خونگی
 آموزش پیش غذا
 آموزش غذای خونگی
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای مجلسی
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی
 آشپزی ساده سریع

داخل تابه کمی را چرب کنید و سینه های مرغ مرینت شده را سرخ کنید و یا می توایند از تابه گریل استفاده کنید. در این فاصله سس پیازچه مخصوص را تهیه کنید، برای این کار فلفل سبز و پیازچه را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید و بعد به همراه ماست و سس فرانسوی و مایونز و کمی نمک و فلفل سیاه و حریره سیر و پول بیبر مخلوط کنید.

 طرز تهیه پنینی مرغ
 طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ
 طرز تهیه فست فود خونگی
 آموزش پیش غذا
 آموزش غذای خونگی
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای مجلسی
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی
 آشپزی ساده سریع

مرحله سوم: تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

 طرز تهیه پنینی مرغ
 طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ
 طرز تهیه فست فود خونگی
 آموزش پیش غذا
 آموزش غذای خونگی
 آموزش غذای خوشمزه
 آموزش غذای مجلسی
 مجله آشپزی
 کتاب آشپزی
 فوت و فن آشپزی
 نکات ریز آشپزی
 آشپزی ساده سریع

در ادامه نان همبرگر را باید اط وسط به دو نیم کنید، از سس تهیه شده روی نان بزنید و یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و بعد مرغ گریل شده و بعد پنیر رنده شده قرار دهید و یک لایه نان دیگر قرار دهید و روی نان را با کره چرب کنید. کاغذ روغنی روی نان قرار دهید و داخل تابه گریل یا معمولی قرار دهید و یک جسم سنگین روی مواد قرار دهید و صبر کنید تا خوب پنینی مرغ فشرده شود و بعد برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. نوش جان

 

فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

  1. می توانید پنیر را حذف کنید و به صورت ساده تهیه کنید.
  2. می توانید شوید را حذف کنید و از مواد دلخواه برای مرینت کردن استفاده کنید.
  3. می توانید بجای نان همبرگر از نان تست استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.