کروسان گوشت و قارچ با خمیر خانگی
کروسان گوشت یکی از روش های تهیه کروسان می باشد که یک نوع فینگرفود می باشد که می توانید با گوشت و قارچ تهیه کنید و یک غذای خوش طعم و خمیری تهیه کنید و با سس دلخواه سرو کنید.
شما می توانید با تغییرات کوچیک هم می شود ظاهر غذا را جذاب کنید و یک غذای اشتها بر انگیز در خانه تهیه کنید. کروسان را می توانید با خمیر هزارلا یا خمیر خانگی تهیه کنید و مواد میانی کروسان را به دلخواه تغییر دهید و یک غذای فوق العاده خوشمزه تهیه کنید و به دلخواه پنیر رنده شده نیز قرار دهید. امروز در طرز تهیه کروسان گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان گوشت
- آب ولرم ۱ پیمانه
- شکر ۱ ق غذا خوری
- پودر خمیر مایه ۱ ق غذا خوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن مایع ۶ ق غذا خوری
- نمک نوک ق چای خوری
- آرد ۳ پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی کروسان گوشت
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- قارچ ۱۰ عدد
- پیاز ۱ عدد
- رب ۱ ق غذا خوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله اول: تهیه خمیر
ابتدا آب ولرم را با پودر خمیرمایه و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید و درب آن را قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل کنید. داخل یک ظرف دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع را باهم ترکیب کنید و بعد خمیرمایه را اضافه کنید و هم بزنید و بعد کم کم آرد اضافه کنید.
مرحله دوم: استراحت خمیر
در ادامه باید باید تا جایی خمیر اضافه کنید تا خمیر جمع شود و بعد برای ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. سپس خمیر را به شکل توپ در بیاورید و داخل کاسه قرار دهید و برای ۱ ساعت زمان دهید تا خمیر پف کند و عمل بیاید.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
برای تهیه مواد میانی باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و بعد قارچ اسلایس کنید و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و در انتها رب و ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست شود و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله چهارم: تهیه کروسان گوشت
خمیر را به شکل گرد باز کنید و همانند عکس ها برش بزنید و از مواد گوشتی روی آن قرار دهید و کمی پنیر پیتزا روی آن قرار دهید و بعد رول کنید و داخل سینی فر قرار دهید و بعد ۴۰ دقیقه زمان دهید تا مجدد پف کند و روی خمیر را با زرده و زعفران رومال کنید و در فر قرار دهید و برای ۲۵ دقیقه زمان دهید تا کروسان گوشت در دمای ۱۸۰ بپزد. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کروسان گوشت خوشمزه و نرم در فر
- می توانید به دلخواه به مواد میانی فلفل دلمه یا سوسیس اضافه کنید.
- می توانید به دلخواه روی مواد کمی کنجد بپاشید.
- برای پخت در فر برقی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
منبع : پارسی دی