طرز تهیه شیرینی تاتلی پرتقال گردویی
تاتلی پرتقال گردویی یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز است که میتوانید آن را در منزل درست کنید.
مواد لازم :
- 1 لیوان آب پرتقال
- پوست رنده شده 2 عدد پرتقال
- 1.5 لیوان روغن مایع
- 1 لیوان ایرمیک یا سمولینا
- 1.5 پاکت بیکینگ پودرترک ده گرمی یا یک و نیم ق غ سرصاف
- 3.5 تا 4 لیوان آرد
برای داخل تاتلی :
- 1 لیوان گردوی خرد شده
- 1 قاشق مرباخوری دارچین
برای شربت:
- شکر 3 ليوان
- 3 لیوان آب
- 3-4 قطره آب لیمو
طرز تهیه :
ابتدا شربت را بجوشانید و بگذارید خنک شود.شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدید تا جوش بیاد وقتی جوش آمد آب لیمو را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر بجوشانید و بعد از این زمان از روی گاز برداشته و بزارید سرد شود .تمام مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کرده سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافع کنید تا خمیر نرمی به دست آورید که به دست نچسبد .
گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید . از خمیر تکه هایی بگیرید و با دست به شکل دایره باز کنید و با لیوان روی خمیر فشار داده و قالب بزنید تا شکل های گرد به دست آورید .از مخلوط گردو و دارچین وسط خر خمیر قرار داده و کناره های خمیر را روی هم بیاورید و فشار داده و فیکس کنید تا هنگام پخت باز نشود .
خمیر های شکل داده شده را در سینی چرب شده بچینید و در فر 180 درجه حدود 40 دقیقه بپزید تا خوب سرخ شوند بعد از پخت تاتلی ها وقتی از داغی افتادند شربت را روی تاتلی ها بریزید و 4-5 ساعت بگذارید تا شربت جذب شود.
کارستان