طرز تهیه شیرینی تاتلی گل چیست ؟
تاتلی گل یک شیرینی مجلسی است که میتوانید برای مهمانی هایتان درست کنید.
مواد لازم :
- 125 گرم کره ( همدمای محیط )
- 1 استكان روغن مایع
- نصف استکان ماست
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف استکان ایرمیک
- 1 قاشق مرباخوری سرکه
- 1 پاکت ( 5 گرمی )
- وانیل یا وانیل خالص کمی 1 پاکت ( 10 گرمی )
- بکینگ پودر آرد به میزان لازم ( حدود 3 ليوان )
مواد لازم شربت :
- 3 و نیم لیوان آب
- 3 و نیم لیوان شکر دانه ریز
- آب نصف یک لیمو
طرزتهیه :
ابتدا شربت تاتلی را درست کنید و کنار بگذارید تا خنک شود . تاتلی داغ و شربت سرد خواهد بود . شکر ، آب ، آب لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا زمانیکه جوش بیاید ، هر از گاهی هم بزنید . بعد از جوشیدن حدود 5 دقیقه روی حرارت بماند سپس شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود .
برای خمیر به جز آرد همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید . سپس آرد را با کنترل اضافه کنید و خمیری نرم درست کنید که به دست نچسبد . خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را بین دو ورق کاغذ روغنی باز کنید .
خیلی نازک نباشد . خمیر را با استکان گرد گرد قالب بزنید . سه عدد از گردی ها را کنار یکدیگر به شکلی که لبه ها روی هم باشد بگذارید و آنها را رول کنید . سپس از وسط نصف کنید . رول های برش خورده را در سینی فر بچینید .
قسمت دیگر خمیر را هم به این شیوه آماده کنید . اگر دوست داشتید وسط گلها بادام یا فندق بگذارید . سپس در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد در حدی که تاتلی ها سرخ شوند ، بپزید . پس از اینکه تاتلی را از فر خارج کردید بلافاصله شربت سرد شده را روی آنها بریزید . پس از دو ساعت که تاتلی ها در شربت ماند می توانید تاتلی را سرو کنید .