طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت چیست ؟
کباب تابه ای مرغ و گوشت با برنج سه رنگ زعفرانی و سماق .
مواد لازم : برای کباب تابه :
- گوشت چرخ کرده : 200 گرم
- مرغ چرخ کرده : 200 گرم
- پیاز رنده شده : 2 عدد بزرگ ( آب پیاز را کامل بگیرید)
- زعفران : 2قاشق غذا خوری ( برای مرغ )
- پاپریکا : 1/2 قاشق چایخوری برای مرغ
- فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری برای مرغ و1/2 قاشق چایخوری برای گوشت
- ادویه گوشت : 1/2 قاشق چایخوری
- ادویه مرغ : 1/2 قاشق چایخوری
- زردچوبه : 1/3 قاشق چایخوری برای مرغ و 1/2 قاشق چایخوری برای گوشت
- نمک : 1/2 قاشق چایخوری برای مرغ و 1/2 قاشق چایخوری برای گوشت
- گوجه فرنگی برای کباب کردن : 3 متوسط
- برنج : 2 پیمانه
- زعفران : 4 قاشق غذا خوری
- سماق : 1/2 قاشق غذا خوری
- کنجد : 1 قاشق غذا خوری
- روغن : 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
بعد از مخلوط کردن گوشت و مرغ با ادویه هایی که بالا نوشته شده ، مخلوط گوشت و مرغ را خوب ورز دهید بگذارید ۱ ساعت در یخچال بماند و بعد به صورت نواری در ماهیتابه بچینید و با چاقو برش بزنید و بگذارید بپزد و دو طرفش خوب سرخ شود.
همزمان برنج آب کشیده شده را به سه قسمت تقسیم کنید و به يك قسمت زعفران اضافه کنید و به قسمت دوم سماق و بگذارید قسمت سوم معمولی و سفید باشد ! بعد به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و بگذارید که دم بکشد .