چشمک زدن چراغ چک پژو پارس LX موتور TU5 چیست ؟

0

خودرو پژو پارس LX مدل 96 دارم و حدود سه هفته است پس از این‌که خودرویم روشن می‌شود و موتور کار می‌کند، چراغ‌چک به‌صورت چشمک‌زن در پشت آمپر خاموش و روشن می‌شود.
همچنین مدتی است اگر در ترافیک‌های نسبتا طولانی متوقف شوم اگر بخواهم به‌موتور گاز بدهم، خودرویم خاموش می‌شود. از سوی دیگر در زمان حرکت و ترمز گرفتن صدای زیادی از چرخ‌های جلو به‌گوش می‌رسد؛ علت چیست؟

اخبار بازار خودرو بازار خرید و فروش خودرو شیوه جدید کلاهبرداری فروش لیزینگی خودرو فروش اقساطی خودرو پیش فروش خودرو چیست

کارستان ،روشن شدن چراغ‌چک در خودروهای مجهز به‌سیستم سوخت‌رسانی انژکتوری، به‌صورت چشمک‌زن تنها به‌دو علت اصلی مربوط می‌شود.

ابتدا ممکن است انژکتورهای موتور معیوب باشند یا به‌اصطلاح به‌دلیل کارکرد خودرو و دارا بودن عمر مفید این قطعات الکترومکانیکی گرفته باشند. در این صورت این مشکل به‌وجود می‌آید.

باتوجه به‌این‌که انژکتور وظیفه پاشش سوخت را برعهده دارد و سوخت بنزین نیز همراه با رسوبات است، این رسوبات و جرم‌های داخل سوخت پس از مدتی روزنه‌های بسیار کوچک انژکتور را مسدود می‌کند و همین مساله منجر به‌عدم رسیدن سوخت کافی یا حتی کاهش فشار مناسب برای پاشش سوخت می‌شود.

در این حالت باید انژکتورها توسط مکانیک بررسی و درصورت نیاز شست‌وشو داده شوند. اگر با شست‌وشو دادن مشکل برطرف نشود، باید انژکتورها را تعویض کرد.

قیمت ایربگ پژو پارس علت روشن شدن چراغ ایربگ تعمیرات تخصصی پژو پارس تعمیر دسته سیم پژو پارس قیمت کیسه هوا اطلاعیه فنی ایران خودرو نکات فنی پژو پارس روشن شدن چراغ ایربگ پژو پارس آموزش سیم کشی خودرو آموزش عیب یابی خودرو

یکی دیگر از دلایل روشن شدن چراغ‌چک آن هم به‌صورت ناپیوسته می‌تواند اختلال در روند کاری سیستم جرقه‌زنی موتور باشد. باتوجه به‌این‌که پیشرانه خودرو شما TU5 تی‌یو 5 و دارای کویل کتابی است، بنابراین این امکان وجود دارد که وایرهای کویل با توجه به‌کارکردشان یا حتی عدم‌نگهداری صحیح از خودرو، ایجاد اتصالی کوتاه کرده باشند.

این موضوع قدرت جرقه‌زنی شمع را کاهش می‌دهد و سبب روشن شدن چراغ‌چک به‌صورت ناپیوسته می‌شود. اما درنظر داشته باشید که با توجه به‌این‌که یکی از ضعف‌های مهم در موتورهای تی‌یو 5 پس از مدتی کارکرد خرابی واشر قالپاق سوپاپ است، اگر این واشر الاستیکی معیوب باشد، دیگر وظیفه آب‌بندی را به‌درستی انجام نمی‌دهد. در این حالت روغن موجود در ناحیه فوقانی موتور یا همان سرسیلندر روی کویل نشت می‌کند و منجر به‌سولفاته شدن کویل می‌شود.

بنابراین برای برطرف کردن این اشکال باید واشر قالپاق سوپاپ را تعویض و درصورت نیاز کویل کتابی نیز تعویض شود.

آشنایی با موتور tu5 تعمیرات تخصصی موتور tu5 قیمت موتور TU5 مشخصات موتور tu5 مشکلات موتور TU5 معایب و مزایای موتور TU5 آموزش تعمیر موتور EF7 مشخصات موتور EF7 موتور EF7 ساخت کجاست موتور EF7 دنا معایب موتور ef7 بنزینی

باتوجه به‌این‌که موتور تی‌یو 5 دارای پتانسیومتر برای دریچه‌گاز است، درصورت خرابی این قطعه الکترونیکی بسیار مهم در تثبیت روند کاری دریچه‌گاز و دور آرام مشکل ایجاد می‌شود.

یکی از بارزترین مشکلاتی که به‌وجود می‌آید، این است که هنگام گاز دادن خودرو خاموش می‌شود. در این حالت اگر دستگاه عیب‌یاب به ECU موتور متصل شود، این اشکال را نیز نشان خواهد داد. بنابراین با پاک کردن این خطا در حافظه ECU و تعویض این قطعه مشکل برطرف خواهد شد.

اما در نظر داشته باشید که گاهی با تعویض پتانسیومتر دریچه‌گاز مشکل رفع نمی‌شود. در این حالت باید پمپ‌بنزین بررسی شود. زیرا درصورت خرابی این قطعه فشار سوخت ارسالی به‌سیلندرها کاهش می‌یابد. این کاهش فشار در سوخت سبب ایجاد این اشکال می‌شود.

اما درپاسخ به‌بخش پایانی سوال شما باید گفت ایجاد صدای تولیدشده در محور جلو به‌دلیل این مساله است که دیسک چرخ‌های جلو به‌احتمال زیاد دارای خطوطی است که در زمان ترمز گرفتن، لنت به‌دیسک ساییده شده و صدای زیادی را تولید می‌کند. باید این نکته را بدانید که اگر دیسک ترمز تاب برداشته و روی آن خط‌ افتاده باشد، این موضوع منجر به‌ایجاد صدای مذکور می‌شود.

منبع:اخبار خودرو

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.