فواید بالانس بودن لاستیک چرخ چیست؟

0

لزوم و اهمیت بالانس بودن چرخ های خودرو

در زمان رانندگی و در حالتی که کف جاده دچار مشکلی نیست و فرمان و خودروی شما دچار لرزش است، باید نسبت به بالانس چرخ های خودرو اقدام کنید. از دیگر فواید بالانس بودن چرخ ها ی خودرو می توان به عدم فرسایش لاستیک ها و عمر بیشتر آنها اشاره نمود.

متعادل بودن یا بالانس چرخ یکی از مهمترین نکات و الزمات در خودروست. ویژگی که باید همیشه با سرویس های دوره از در خودرو کنترل شود و مورد بررسی قرار بگیرد. بالانس چرخ در افزایش عمر لاستیک، کاربرد بهتر خودرو و عملکرد بهینه لاستیک اهمیت بالایی دارد.

منظور از بالانس چرخ توزیع یکسان وزن خودرو و لاستیک در حین عملکرد است. با اینکه گاهی بالانس چرخ با میزان فرمان اشتباه گرفته می شود، اما این دو موضوع کاملا متفاوت از یکدیگرند. بالانس بودن چرخ ها باعث سایش یکنواخت هر چهار لاستیک برروی جاده شده و سواری مناسبی برای خودرو و سرنشینان فراهم می کند.

در این مواقع اگر به چرخ های خودرو از نزدیک نگاه کنید خوردگی را در لاستیک های خودرو در بیشتر موارد به سمت داخل می بینید. دلیل این اتفاق هم عدم تعادل بین چرخ ها و به دنبال آن فشار نامناسب به یک سمت لاستیک ها می باشد. اگر این نامتعادلی بیشتر شود مشکل در بزرگراه ها و آزاد راه ها بیشتر می شود و راننده احساس لرزش در خودرو می کند. از فواید بالانس بودن چرخ ها و تایر ها می تواند عدم لرزش در زیر پا و فرمان باشد و همچنین جلوگیری از فرسوده شدن قطعات موتور در زمان لرزش شود.

انواع بالانس چرخ آموزش بالانس درجا بالانس چرخ چیست فواید بالانس علائم بالانس نبودن چرخ بالانس دیجیتالی دلایل لرزش اتاق 206 لرزش فرمان در سرعت 80 آموزش تعمیر خودرو آموزش جلوبندی خودرو

بالانس چرخ ها چیست؟

در مواقعی که لاستیک خودروی خود را تعویض می کنید و یک لاستیک جدید قرار می دهید، لاستیک جدید با سایر لاستیک ها در تعادل نیست و این موضوع در تمامی تایر هایی که با فناوری بالا تولید می شوند هم صادق است و این لاستیک ها هم دچار عدم تعادل می باشند. به همین منظور شما باید برای ایجاد تعادل در لاستیک ها خود به یک آپاراتی مراجعه کنید.
در این مواقع ، مکانیک چرخ را به یک دستگاه تعادل متصل می کند و این دستگاه با فشردن دکمه شروع به چرخیدن می کند و وزن نامتعادل چرخ را به لبه ی بیرونی هدایت می کند. در این زمان، مکانیک با ایجاد وزن در طرف مقابل، یک تعادل را ایجاد می نماید. مکانیک این کار را برای تمامی چرخ ها انجام می دهد و تا زمان ایجاد تعادل برای هر چرخ ادامه می دهد.
برای مراجعه ی کمتر به مکانیک ها و آپاراتی ها، باید لاستیک های خودرو را جفت جفت عوض کنید یعنی لاستیکی در عقب بکار می رود را با لاستیک دیگر عقب تعویض نمایید. در همین راستا در چپ و راست و در زمان خرید لاستیک نو هم این امر را باید رعایت فرمایید.

از دیگر فواید بالانس بودن چرخ ها ی خودرو می توان به عدم فرسایش قطعات فلزی موتور خورو اشاره نمود. همچنین در صورت داشتن چرخ های جداگانه به این معنی که لاستیک های مخصوص عقب و مخصوص جلو دارید تنها به یک بار بالانس چرخ های خود احتیاج خواهید داشت.
پس از این متن نتیجه می گیریم که در زمان رانندگی و در حالتی که کف جاده دچار مشکلی نیست و فرمان و خودروی شما دچار لرزش است، باید نسبت به بالانس چرخ های خودرو اقدام کنید. از دیگر فواید بالانس بودن چرخ ها ی خودرو می توان به عدم فرسایش لاستیک ها و عمر بیشتر آنها اشاره نمود.

 انواع بالانس چرخ  آموزش بالانس درجا  بالانس چرخ چیست  فواید بالانس  علائم بالانس نبودن چرخ  بالانس دیجیتالی  دلایل لرزش اتاق 206  لرزش فرمان در سرعت 80  آموزش تعمیر خودرو  آموزش جلوبندی خودرو

مشکل در چرخ ها و لاستیک ها

بعضا دیده می شود که وجود لرزش در قسمت فرمان ماشین حس می شود. تنظیم نبودن چرخ ها می تواند منجر به لرزش شود. با روش های زیر می توان این مشکلات را رفع کرد:
اطمینان از سفت بودن مهره های چرخ
تعویض بلبرینگ چرخ ها
بازدید رینگ ها به دلیل وجود ناصافی
تعویض به موقع سیبک ها
گاهی اوقات لاستیک های خودرو می تواند از دلایل لرزش خودرو یاشد و برای رفع آن می توان موارد زیر را چک نمود:
بالانس لاستیک ها در زمانی که خودرو در یک سرعت خاص و معین شروع یه لرزیدن نماید
وجود ساییدگی در بخش های مختلف لاستیک که برای رفع ان باید لاستیک را تعویض نمود
فرسوده شدن و پوسیده شدن لاستیک ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.