طرز تهیه یک شیرینی رولت خوشمزه
شیرینی رولت از شیرینی های پرطرفدار است که به راحتی میتوانید در منزل آن را درست کنید.
مواد لازم :
- تخم مرغ: ۴ عدد
- آرد سفید :۱۰۰ گرم ( تقریبا دو سوم لیوان )
- شکر :۱۰۰ گرم ( تقریبا نصف لیوان )
- پودر کاکائو :۲ قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- عسل: ۱ قاشق غذا خوری
- آب جوش: ۱ قاشق غذا خوری
- وانیل: نوک قاشق
- خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کردم . زرده رو همراه با شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ بشه . عسل و آب جوش رو هم اضافه کردم . عسل به خاطر خوش رنگ شدن رولت هست و قابل حذف هستش . – سفیده رو با همزن اون قدر زدم تا فرم بگیره طوری که کاسه رو برگردونیم چیزی بیرون نریزه . – سفیده رو به زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . آرد رو با پودر کاکائو و بکینگ پودر ۳ بار الک کردم و بعد داخل مواد ریختم و با لیسک به صورت دورانی هم زدم . کف سینی را چرب کردم و روی اون کاغذ روغنی انداختم و روی اون رو هم کمی چرب کردم . سایز سینی ۳۰ در ۴۰ هستش .
مواد رو ریختم به طور کاملا یکسان همه جا پخش بشه اگر یه جا کم مواد باشه و جایی زیاد رولت به طور یکنواخت پخش نشه هم ممکنه خشک بشه و هم موقع رول ترک برداره . سینی رو هم روی سطح کار یکی دوبار کوبیدم تا حباب های اضافی خارج بشه و یکدست همه جا پخش بشه . فر از یه ربع قبل گرم کردم دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم . من کمی گریل را هم روشن کردم . – اگر زود از فر خارج کنید و نیزه رولت خمیر میشه اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه .
از اونجایی که دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنین . بعد از پخت ، بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و نان رولت بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و با پارچه رول کردم و کمی در یخچال قرار می دادم .
بعد به آرامی باز کردم و خامه فرم گرفته زدم ، به طور یکنواخت بزنید ، به آرامی رول کردم داخل یخچال قرار دادم حداقل ۴ ساعتی بمونه . کمی بیشتر بمونه بهتر تا راحت برش بخوره بعد با سس شکلاتی و پودر پسته تزیین کردم.
فرم دادن خامه : از خامه قنادی استفاده کردم .می گیرم و میزارم فریزر هر وقت بخوام هر مقدار از فریزر بیرون میارم و بخش که باز شد اما هنوز یخمکیه با همزن برقی ۵ دقیقه می زنم فرم بگیرد.