ماشین دست دوم چی بخرم ؟کیا سراتو یا رنو مگان

0

مقایسه و بررسی کیا سراتو و رنو مگان

در این مقاله قصد داریم که دو خودروی سواری با کیفیت خوب و در عین حال با قیمت زیر ۱۰۰ میلیون تومان را مقایسه کنیم:

رنو مگان و کیا سراتو

در این مقاله قصد داریم که دو خودروی سواری با کیفیت خوب و در عین حال با قیمت زیر ۱۰۰ میلیون تومان را مقایسه کنیم: رنو مگان و کیا سراتو.

رنو مگان به لطف کیفیت مونتاژ مطلوب و خدمات پس از فروش مناسبی که به واسطه‌ی شبکه‌ی نمایندگی‌های پارس‌خودرو در کشور دارد در چند سالی که از حضورش در بازار میگذرد توانسته طرفداران پروپاقرصی برای خود مهیا کند هرچند که با گذشت چند سال از عرضه‌ی آن به بازار، کمی قدیمی به نظر می‌رسد. مالکین خودرو نیز به کسل کننده بودن و فاقد هیجان بودن خودرو اذعان دارند. خودروی مورد مقایسه از نوع ۲ لیتری اتوماتیک است. در آن سوی میدان، کیا سراتوی تولیدی سایپا قرار دارد، که آن هم در دو نوع ۱.۶ و ۲ لیتری تولید می‌شود و مدل مورد بررسی ما دارای موتور ۱.۶ لیتری است. این خودرو هم مانند مگان، در دو نوع گیربکس دستی و اتوماتیک در حال تولید است.


در نگاه اول جذابیت و تازگی سراتو نسبت به مگان به چشم می‌آید. هم در نمای خارجی و هم در نمای داخلی، خودروی سراتو جذاب تر از مگان است. در قسمت تجهیزات نیز مگان دارای قابلیت های حداقلی است که نسبت به اکثر رقبای خود در بازار دچار کاستی می­باشد. در آن سوی میدان، سراتو لیست نسبتا کاملی از امکانات رفاهی را ارائه می‌دهد. نکته‌ی مثبت دیگر در مورد سراتو تفاوت اندک دو نوع ۱.۶ و ۲ لیتری از نظر تجهیزات بوده و تفاوت اصلی این دو مدل این است که نمونه‌ی ۱.۶ لیتری با گیربکس ۶ سرعته‌ی معمولی، و نمونه­ی ۲ لیتری با گیربکس ۶ سرعته‌ی اتوماتیک عرضه می‌شود.

در بحث شتابگیری، سراتو کاملا پا به پای مگان حرکت می‌کند. علت این امر کندی گیربکس ۴ سرعته و قدیمی مگان در مقایسه با سراتو است. حال اگر که نمونه‌ی ۲ لیتری سراتو را در اختیار داشتیم، که با شروع تولید خودرو در کشور و کاهش قیمت آن نسبت به نمونه های وارداتی، انتخاب معقول تری برای این مقایسه به نظر میرسد، کفه­ی ترازو در این قسمت کاملا به سمت سراتو سنگینی می‌کرد. از نظر راحتی اما، مگان شرایط مطلوب تری دارد چرا که سواری نرم تر و همچنین صندلی های مناسب تری نسبت به سراتو دارد هرچند باید گفت که مگان در مقایسه‌ی با قبل، دیگر آن تازگی و جذابیت گذشته را نداشته و کیفیت مونتاژ آن نیز اندکی افت کرده است.

در بخش خدمات پس از فروش هم سراتو برتری خود را حفظ می‌کند که آن هم غالبا به دلیل گران تر بودن قطعات یدکی مگان است. همچنین گارانتی مگان دارای طول دوره‌ی کمتری نسبت به سراتو است.


در پایان، به نظر می‌رسد که با در نظر گرفتن فاکتور های مختلفی مانند قیمت، کیفیت رانندگی و خدمات پس از فروش، سراتو انتخاب مطلوب تری است. ولی اگر بازار فروش دست دوم و خوشنامی برند سازنده را ملاک قرار دهیم، مگان نسبت به سراتو برتری دارد

بررسی خودرو با امکان مقایسه اطلاعات فنی

۲۰۱۵، کیا، سراتو ۲۰۰۰

۱۳۹۲، رنو، مگان ۲۰۰۰ (مونتاژ)

موتور ۴ سیلندر – گیربکس دنده ای یا اتوماتیک موتور ۴ سیلندر – ۴ ایربگ – سنسور باران – ترمز ABS – مه شکن جلو ویژگی ها
۶ دنده اتوماتیک cc ۴ دنده اتوماتیک cc گیربکس
۱۹۹۹ cc ۱۹۹۸ cc حجم موتور
جلو جلو دیفرانسیل
۴ ۴ سیلندر
۱۶ ۱۶ تعداد سوپاپ
۶۵۰۰/۱۷۳ ۶۰۰۰/۱۳۲ اسب بخار
۴۷۰۰/۲۰۹ ۴۲۵۰/۱۸۸ گشتاور
۴۵۶۰ mm ۴۴۹۸ mm طول
۱۷۸۰ mm ۱۷۷۷ mm عرض
۱۴۴۵ mm ۱۴۶۰ mm ارتفاع
۱۲۶۸ kg ۱۳۷۰ kg وزن
۲۰۵/۵۵R16 ۲۰۵/۵۵R16 سایز تایر
۲۱۰ km/h ۱۹۵ km/h حداکثر سرعت
۱۰.۵ ۱۱.۱ شتاب
۷.۷ ۷.۵ سوخت
۵۰ ۶۰ ظرفیت مخزن
یورو ۴ یورو ۳ استاندارد محیط زیست
راننده – سرنشین – جانبی – پرده ای راننده – سرنشین – جانبی کیسه های هوا
ABS – ESP – EBD – BAS جلو دیسکی خنک شونده – عقب دیسکی – ABS – EBV – EBA ترمز
قابلیت تنظیم صندلی راننده در ۱۰ جهت – گرمکن و سردکن دستی صندلی
جداگانه برای سرنشینان جلو اتوماتیک تهویه مطبوع
برقی برقی پنجره
برقی برقی – گرمکن آینه
LED هالوژنی – مه شکن جلو چراغ
کروز کنترل – دوربین عقب سنسور باران متفرقه
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.