طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه

0

در این گزارش  طرز تهیه ناگت مرغ در منزل را به شما ارائه می دهیم

 

مواد لازم :

سینه مرغ : ۳۰۰ گرم

نان تست : ۱ تا یک و نیم عدد

پیاز درشت : ۱ عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایی خوری

پودر سیر : ۱قاشق چایی خوری

پودر آویشن : ۱ قاشق چایی خوری

پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایی خوری

سس خردل : ۱ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا : ۵۰ گرم

تخم مرغ :۲ عدد

پودر سوخاری : به میزان لازم

آرد سفید : به میزان لازم

آشپزی بدون فر آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع ترفندهای آشپزی طرز تهیه ناگت مرغ کتاب آشپزی مجله آشپزی طرز تهیه غذایی خوشمزه با مرغ

طرز تهیه :

 

برای شروع کار گوشت مرغ را به قطعات کوچکتر خرد کنید و در غذا ساز بریزید , ادویه هارا به مرغ اضافه کنید .

دستگاه رو روشن کنید و چند پالس بزنید که به خوبی مخلوط شود .کناره های نان تست را برش بدید و به مخلوط مرغ و ادویه ها اضافه کنید ,پیاز را رنده کنید و همراه با آب پیاز به بقیه مواد اضافه کنید سس خردل و پنیر پیتزا رو نیز بیفزایید .

مجدد دستگاه را روشن کنید تا مواد به طور کامل باهم ترکیب بشن . می تونید نان تست رو پودر کنید یا از پودر سوخاری استفاده کنید و بعد با دستتون مواد رو باهم ورز بدید .

باید کاملا مواد با هم میکس و یکدست بشن . برای انسجام بهتر حدود نیم ساعتی داخل یخچال قرار بدید . یه ظرف مناسب یا قالب و سینی گود رو انتخاب کنید .

کف ظرف رو سلفون بندازید و ترکیب مواد مرغ رو روی ظرف بریزید و با قاشق صاف کنید بعد انها را داخل فریزر قرار بدید .

نیم ساعت زمان کافیه. اینکار برای اینه که مواد کمی سفت تر بشن و به راحتی بتونید قالب بزنید . حتی می تونید کف دستتون رو کمی خیس یا چرب کنید و با دستتون به مواد شکل بدید . بعد هر کدام از ناگت ها را روی کاغذ روغنی یا سلفون بگذارید و در فریزر قرار بدید .

بعد از این زمان , مواد را از فریزر خارج کنید اگر که با دست شکل دادید مواد امادست اگر نه با هر کاتری که مورد نظرتون هست , ناگت ها رو کاتر بزنید .

پودر سوخاری و آرد را آماده کنید . تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی دربیاد.

ناگت های خام را ابتدا در آرد سفید , بعد تخم مرغ هم زده ,ودر نهایت در پودر سوخاری به خوبی بغلطانید .

در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بذارید روغن کاملا داغ بشه. ناگت ها که به پودر سوخاری آغشته کردید رو در روغن کاملا داغ با حرارت متوسط سرخ کنید .

دو طرف ناگت که کاملا سرخ شد از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش خارج بشه .

ناگت خوش عطر و خوش مزه شما اماده است…

حالا وقتشه که از خوردن این ناگت های خونگی که دستپخت خودتونه و خیالتون از کیفیتش راحته لذت ببرید….

میتونید مواد را در فریزر نگهداری کنید و هر وقت خواستید بعد یخ زدایی سرخ کنید ….

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.